Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooooo wkońcu dogo działa tak jak powinno :razz: mam nadzieje, ze mu sie nie odwidzi :razz:

Dzisiaj mamy obiecany spacer z bostonkiem i pinczerkami :razz: ale będzie faaaaajnie :razz: może nawet zdjecia porobie :razz:
ale dla bezpieczenstwa bostonka (bo pinczery przyzwyczajone), to tylko spacerek z Halszka bedzie :razz: a z Benem to w najlepszym wypadku zapoznanie tylko na smyczach :razz:

A noc mam straszną dziś ;) pobudka o 3 :D

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
PHIIIIIIIIIIIIIII :obrazic: A jaki masz aparat? Strzelam, że jakiegoś Lumixa bo z niego cudne foty wychodzą :cool3:

Kochana!

Canon Powershot S2 IS

zwykły kompakcik :razz:

edit:
ja nie wierze w zadne inne aparaty tylko w Canony :loveu:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Cudo:loveu::loveu::loveu: Jak Madzia pięknie wygląda:cool3: Ale pieski są ładniejsze:loveu: I koniec .

dziekujemy :loveu::loveu:

czekamy na spacer, za jakieś pół godzinki Agata powinna być ze swoimi psiakami :loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Canon Powershot S2 IS

zwykły kompakcik :razz:

edit:
ja nie wierze w zadne inne aparaty tylko w Canony :loveu:

zwykły?
ja nawet takiego nie mam :placz:

mam duuużo gorszy, zdjęcia wychodzą średnio na jeża, ale też canonek :loveu:

no to czekamy na fotki ze spaceru :cool3:

Posted

Generalnie to jesteśmy już po weekendzie w Opolu :cool3: mamy duuuuuuużo zdjęć, ale mam ciekawsze niż wystawa :p

Tak więc, przedstawiam KESSI (ksywa KAŚKA)

Kaśka z Halszką

Kaśka z Kaśką ;)

Kaśka z Benem

To jest urocze :loveu:

Halszka na wystawie w Opolu

No i Amber, mąż Halszki, mój zięć :loveu: (ZW.RASY)

No i trochę zdjęć z Opolskiej wystawy (bernardyny)

przerywnik :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
ZNIKNEŁY WSZYSTKIE MOJE POSTY :/

dogo, nie lubie Cie juz...........
oj nie :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
lub mnie! to nie moja wina, tylko Pana Admina :angryy:
:placz::placz::placz::placz:

Pozdrawiam,
Dogo...

Posted

Cześć Kasiu. Dzięki za piękne fotki mojej Kaśki w Twoim blogu (co dwie Kaśki to nie jedna, prawda? :loveu:). No i jeszcze muszę pochwalić Twoją twórczość fotograficzną związaną z Magdą :razz: - dziewczyna jest nie tylko bardzo fotogeniczna ale również bardzo miła (wiem, miałam okazję poznać osobiście), no a Ty masz oko do fotografowania.... Marnujesz się dziewucho :razz:

A co powiesz na to ? :evil_lol:

I jak ona grzecznie szła...... no po prostu miodzio ;)

A to na deser (bez komentarza :diabloti:)

Posted

pokoik1 napisał(a):

jeee, Halszka była na JH :loveu:
ale grzeczna dziewczynka :loveu:
śliczne fotki i z Opola i ze spotkania z troche (:evil_lol:) mniejszymi kolegami :loveu:

Posted

Kasia masz mój wymarzony aparat!!!!!!! normalnie od paru miechów mi się marzy , on robi przecudowne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: makro pierwsza klasa :loveu:

Posted

:hmmmm:
ja juz nic z tego dogo nie rozumiem. :hmmmm:
to w końcu są zdjęcia z Kaśką, czy ich nie ma? :hmmmm:

W każdym razie Kaśka to Boston Terrier, bo widziałam, że pojawiło się pytanie, czy to Buldog Francuski :loveu:

I Halszka nie była na JH! To się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: Halszka sie do tego NIE NADAJE mimo załączonych tutaj zdjęć :evil_lol: :evil_lol: ona jest w ogóle czubkiem i NIE IDZIE Z NIKIM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie należy do grona Sprzedawczyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

W każdym razie niebawem będziemy wybierać się na USG to się dowiemy czy to warto tak delikutaśnie z Halszką się obchodzić jak dotychczas czy też trzeba twardym łapskiem :evil_lol: :evil_lol:

marymek,
widziałam Waszą galerię, śliczny Twój Rolfuś jest, naprawdę, pamiętaj o OBIETNICY z PW ;] dopadnę Cię, jak złamiesz :evil_lol:

Eria - makro? moim aparatem? Toż to wolne żarty heheh ;) Zwykły kompakt i tyle :P

A pamiętacie jabłko?

przeszukam trochę zdjęć, może skorzystam z okazji, że Dogo normalnie działa :cool3:

Posted

to napewno nie jest ściema, dłuugo już na tych galeriach urzęduję :lol:
marzy mi się ten aparat :loveu: nie chcesz sprzedać :evil_lol: :evil_lol: ?

Posted

I Halszka nie była na JH! To się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: Halszka sie do tego NIE NADAJE mimo załączonych tutaj zdjęć :evil_lol: :evil_lol: ona jest w ogóle czubkiem i NIE IDZIE Z NIKIM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie należy do grona Sprzedawczyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To mi sie musiało nieźle pokręcić :roll:
widziałam Halszke prowadzoną przez chłopczyka i ring, no to co to może być innego? :p
no dobra, może za dużo wypiłam :evil_lol:

marymek,
widziałam Waszą galerię, śliczny Twój Rolfuś jest, naprawdę, pamiętaj o OBIETNICY z PW ;] dopadnę Cię, jak złamiesz :evil_lol:

obietnicy dotrzymam ;) przynajmniej sie postaram :cool3: