panienkabubu Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Nooooo wkońcu dogo działa tak jak powinno :razz: mam nadzieje, ze mu sie nie odwidzi :razz: Dzisiaj mamy obiecany spacer z bostonkiem i pinczerkami :razz: ale będzie faaaaajnie :razz: może nawet zdjecia porobie :razz: ale dla bezpieczenstwa bostonka (bo pinczery przyzwyczajone), to tylko spacerek z Halszka bedzie :razz: a z Benem to w najlepszym wypadku zapoznanie tylko na smyczach :razz: A noc mam straszną dziś ;) pobudka o 3 :D Quote
panienkabubu Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 olcha napisał(a):PHIIIIIIIIIIIIIII :obrazic: A jaki masz aparat? Strzelam, że jakiegoś Lumixa bo z niego cudne foty wychodzą :cool3: Kochana! Canon Powershot S2 IS zwykły kompakcik :razz: edit: ja nie wierze w zadne inne aparaty tylko w Canony :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cudo:loveu::loveu::loveu: Jak Madzia pięknie wygląda:cool3: Ale pieski są ładniejsze:loveu: I koniec . Quote
panienkabubu Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 goldenka245 napisał(a):Cudo:loveu::loveu::loveu: Jak Madzia pięknie wygląda:cool3: Ale pieski są ładniejsze:loveu: I koniec . dziekujemy :loveu::loveu: czekamy na spacer, za jakieś pół godzinki Agata powinna być ze swoimi psiakami :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 panienkabubu napisał(a): Kaśka! Niezłe! Talent w Tobie siedzi :klacz: no a Magda wygląda bombowo!!!! Quote
marymek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 panienkabubu napisał(a): Canon Powershot S2 IS zwykły kompakcik :razz: edit: ja nie wierze w zadne inne aparaty tylko w Canony :loveu: zwykły? ja nawet takiego nie mam :placz: mam duuużo gorszy, zdjęcia wychodzą średnio na jeża, ale też canonek :loveu: no to czekamy na fotki ze spaceru :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Generalnie to jesteśmy już po weekendzie w Opolu :cool3: mamy duuuuuuużo zdjęć, ale mam ciekawsze niż wystawa :p Tak więc, przedstawiam KESSI (ksywa KAŚKA) Kaśka z Halszką Kaśka z Kaśką ;) Kaśka z Benem To jest urocze :loveu: Halszka na wystawie w Opolu No i Amber, mąż Halszki, mój zięć :loveu: (ZW.RASY) No i trochę zdjęć z Opolskiej wystawy (bernardyny) przerywnik :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 No i kolejne zdjęcia z Opola Halszka to juz w zaawansowanej ciazy chyba jest :D No i na razie tyle :p Quote
panienkabubu Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 ZNIKNEŁY WSZYSTKIE MOJE POSTY :/ dogo, nie lubie Cie juz........... Quote
Teklunia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 panienkabubu napisał(a):ZNIKNEŁY WSZYSTKIE MOJE POSTY :/ dogo, nie lubie Cie juz...........oj nie :placz::placz::placz::placz::placz::placz: lub mnie! to nie moja wina, tylko Pana Admina :angryy: :placz::placz::placz::placz: Pozdrawiam, Dogo... Quote
volontariuszka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 panienkabubu napisał(a):I jeszcze kilka Bena i Kaśki :loveu: Te psiaki ze soba tak uroczo wyglądają , że aż się miło na nie patrzy. :loveu: Quote
BBeta Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 panienkabubu napisał(a): Rzeczywiście urocze i słodkie :loveu::loveu: Ta mała to buldog francuski ?? :) Quote
pokoik1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześć Kasiu. Dzięki za piękne fotki mojej Kaśki w Twoim blogu (co dwie Kaśki to nie jedna, prawda? :loveu:). No i jeszcze muszę pochwalić Twoją twórczość fotograficzną związaną z Magdą :razz: - dziewczyna jest nie tylko bardzo fotogeniczna ale również bardzo miła (wiem, miałam okazję poznać osobiście), no a Ty masz oko do fotografowania.... Marnujesz się dziewucho :razz: A co powiesz na to ? :evil_lol: I jak ona grzecznie szła...... no po prostu miodzio ;) A to na deser (bez komentarza :diabloti:) Quote
marymek Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 pokoik1 napisał(a): jeee, Halszka była na JH :loveu: ale grzeczna dziewczynka :loveu: śliczne fotki i z Opola i ze spotkania z troche (:evil_lol:) mniejszymi kolegami :loveu: Quote
Teklunia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 cześć Kasieńko :) dziś działa jakby ciutkę lepiej :cool3: Quote
eria Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kasia masz mój wymarzony aparat!!!!!!! normalnie od paru miechów mi się marzy , on robi przecudowne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: makro pierwsza klasa :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 :hmmmm: ja juz nic z tego dogo nie rozumiem. :hmmmm: to w końcu są zdjęcia z Kaśką, czy ich nie ma? :hmmmm: W każdym razie Kaśka to Boston Terrier, bo widziałam, że pojawiło się pytanie, czy to Buldog Francuski :loveu: I Halszka nie była na JH! To się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: Halszka sie do tego NIE NADAJE mimo załączonych tutaj zdjęć :evil_lol: :evil_lol: ona jest w ogóle czubkiem i NIE IDZIE Z NIKIM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie należy do grona Sprzedawczyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W każdym razie niebawem będziemy wybierać się na USG to się dowiemy czy to warto tak delikutaśnie z Halszką się obchodzić jak dotychczas czy też trzeba twardym łapskiem :evil_lol: :evil_lol: marymek, widziałam Waszą galerię, śliczny Twój Rolfuś jest, naprawdę, pamiętaj o OBIETNICY z PW ;] dopadnę Cię, jak złamiesz :evil_lol: Eria - makro? moim aparatem? Toż to wolne żarty heheh ;) Zwykły kompakt i tyle :P A pamiętacie jabłko? przeszukam trochę zdjęć, może skorzystam z okazji, że Dogo normalnie działa :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Dobra, to jeszcze kilka:cool3: Faaaaaaajne co :cool3: Quote
eria Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 to czas najwyższy poznać swój aparat : http://www.galeria.cyfrowe.pl/models.php?a=p&caid=49#show zajrzyj tu i powiększ sobie zdjęcia makro autorstwa paparazzi ;) to jest mistrzostwo co on robi :) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 eria napisał(a):to czas najwyższy poznać swój aparat : http://www.galeria.cyfrowe.pl/models.php?a=p&caid=49#show zajrzyj tu i powiększ sobie zdjęcia makro autorstwa paparazzi ;) to jest mistrzostwo co on robi :) W*O*W !!!! nie no.. nie wierze.. to jakaś ściemka jest ;) Quote
eria Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 to napewno nie jest ściema, dłuugo już na tych galeriach urzęduję :lol: marzy mi się ten aparat :loveu: nie chcesz sprzedać :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
marymek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 I Halszka nie była na JH! To się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: Halszka sie do tego NIE NADAJE mimo załączonych tutaj zdjęć :evil_lol: :evil_lol: ona jest w ogóle czubkiem i NIE IDZIE Z NIKIM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie należy do grona Sprzedawczyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To mi sie musiało nieźle pokręcić :roll: widziałam Halszke prowadzoną przez chłopczyka i ring, no to co to może być innego? :p no dobra, może za dużo wypiłam :evil_lol: marymek, widziałam Waszą galerię, śliczny Twój Rolfuś jest, naprawdę, pamiętaj o OBIETNICY z PW ;] dopadnę Cię, jak złamiesz :evil_lol: obietnicy dotrzymam ;) przynajmniej sie postaram :cool3: Quote
Recommended Posts