alive Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 panienkabubu napisał(a):jesli bedziemy to w sobote :loveu: ale ja osobiscie bede w kazdy dzien (pt, ndz - jako sekretarz; sob- albo wystawca albo rekreacyjnie, zalezy od Halszkosławy) :loveu: oooo jako sekretarz nonono :cool3: ja jeśli będę to w piątek :) Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Cześć Wam :razz: Przychodzę się pochwalić, że dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam moją poprawkę z ekonomii i tym samym zdałam cały I semestr moich studiów i mam jużt o za sobą :multi: :multi: :multi: Gdyby nie to, że jutro mam dużo wyjazdów, to pewnie już zalewałabym się w trupa :diabloti: Ale postanowiłam połączyć kilka sytuacji i osiągnięć, dlatego pić będę dopiero w sobotę :diabloti: chociaż nie, bo w niedzielę muszę być na wystawie :roll: no to jeszcze nie wiem jak to obleję :eviltong: Teklunia napisał(a):Hello :multi: Nie chce mi sie pracować w ogole a Ty mi jeszcze mowisz, ze od jutra masz wolne :mad: Co za niegodziwosc losu :placz: Cześć moja imienniczko :loveu: Nie panikuj, ja też będę pracować i to dosć hardorowo :eviltong: Jutro mam bardzo szalony dzień, od 10 poza domem i aż do 17 pewnie, bo na 16 mam spotkanie organizacyjne co do wystawy w Katowicach.. Czyli prawie tak jakbym była na uczelni :cool3: A w piątek już wystawa i robota od samego rana więc nie masz mi czego zazdrościć, no chyba, ze tej wystawy :diabloti: alive napisał(a):oooo jako sekretarz nonono :cool3: ja jeśli będę to w piątek :) Ja jeszcze nie wiem na jakim ringu będę w piątek, dowiem się jutro wieczorem, tzn. popołudniu (ok 17 :eviltong: ) to Ci powiem :) W każdym razie miło byłoby się spotkać - a sekretarzem może być każdy :evil_lol: Tak swoją drogą, ciekawi mnie, bo niedawno na uczelni rozmawiałam z koleżanką i jakośtak się zgadałyśmy, że powiedziałam, że będę po południu na GG, a dla mnie popołudnie to jakaś 16-17. Ona pyta o godzinę i mówi, że dla niej 16 to już wieczór :roll: Wy też tak macie? :razz: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 A i jeszcze foteczkę Wam z jedną albo troche wiecej wrzucę, co by nie było, że zaniedbuję ;) Moje stado :loveu: (Major weekendowo jest mój heheh:evil_lol:) Ale Ben ma fafla:evil_lol: i Hania i Major :loveu: Quote
marymek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale jęzory mają :loveu: fotki oczywiście będą :cool3: Haneczke rozpoznam więc będą i z ringu i poza ringiem :razz: hehe ...do pracy rodacy, a ja nie musze bo narazie to uczniem jestem :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 marymek napisał(a): ale jęzory mają :loveu: fotki oczywiście będą :cool3: Haneczke rozpoznam więc będą i z ringu i poza ringiem :razz: hehe ...do pracy rodacy, a ja nie musze bo narazie to uczniem jestem :evil_lol: super :) ale nie wstydź się podejść, podeślij na PW swoją fotkę, zebym wiedziała z kim rozmawiam :cool3: będziemy w kontakcie, bo nasz wyjazd na wystawę stoi pod wielkim znakiem zapytania.... :( Quote
marymek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Z tą fotką to będzie ciężko :cool1: jeszcze zawału dostaniesz i wogóle nie pojedziecie :shake: jak podejde do was to sie przedstawie (będe miała na sobie jeansy, granatową bluze z kapturem i katane jeansową :cool3:) a czemu wasz wyjazd jest pod znakiem zapytania? myślałam że napewno się tam zjawicie :placz: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 marymek napisał(a):Z tą fotką to będzie ciężko :cool1: jeszcze zawału dostaniesz i wogóle nie pojedziecie :shake: jak podejde do was to sie przedstawie (będe miała na sobie jeansy, granatową bluze z kapturem i katane jeansową :cool3:) a czemu wasz wyjazd jest pod znakiem zapytania? myślałam że napewno się tam zjawicie :placz: Spoooooooko, chce Cie poznac :cool3: Ja będę na 100 %, nie wiem jak sucz.... :shake: Jej obecności nie mogę potwierdzić aż do samego poranka, wszystko zależy od pierońskiej natury :shake: będziemy w kontakcie :) Quote
marymek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Oki ;-) poznam Cie napewno, nawet jeśli będziesz bez Halszki, bo twoje foty widziałam :cool3: mam nadzieje, że od rana bedziesz przy bernardynach :razz: ja potem przeniose sie na niuffy i bernusie, ale na początek bernardyny obowiązkowo :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 marymek napisał(a):Oki ;-) poznam Cie napewno, nawet jeśli będziesz bez Halszki, bo twoje foty widziałam :cool3: mam nadzieje, że od rana bedziesz przy bernardynach :razz: ja potem przeniose sie na niuffy i bernusie, ale na początek bernardyny obowiązkowo :cool3: no jasne, że tak, będę cały czas przy bernardynach :cool3: a później przy pinczerach mini :cool3: jutro jako sekretarz także opowiem wrażenia :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 zuzolandia napisał(a): ......wariatkowo...... cos Ty :) to tylko szczęśliwe psy:) Quote
alive Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 panienkabubu napisał(a): Przychodzę się pochwalić, że dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam moją poprawkę z ekonomii i tym samym zdałam cały I semestr moich studiów i mam jużt o za sobą :multi: :multi: :multi: GRATULUJĘ :multi: Ja jeszcze nie wiem na jakim ringu będę w piątek, dowiem się jutro wieczorem, tzn. popołudniu (ok 17 :eviltong: ) to Ci powiem :) W każdym razie miło byłoby się spotkać - a sekretarzem może być każdy :evil_lol: Ze spotkaniem raczej ciężko będzie bo ja tylko na chwilę wpadnę bo będę z dziewczynkami a ich nie uda mi się wprowadzić na wystawę :( Tak swoją drogą, ciekawi mnie, bo niedawno na uczelni rozmawiałam z koleżanką i jakośtak się zgadałyśmy, że powiedziałam, że będę po południu na GG, a dla mnie popołudnie to jakaś 16-17. Ona pyta o godzinę i mówi, że dla niej 16 to już wieczór :roll: Wy też tak macie? :razz: Dla mnie wieczór to między 19 a 20 się zaczyna :p marymek napisał(a): Major: kurcze!!!:-o niezłe laska ma warunki!!!! :-o :lol: Quote
panienkabubu Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):czeeeeeść :multi::multi::multi: siema :cool3: będa zdjęcia dzisiaj z wystawy :cool3: cieszycie się? :cool3: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 panienkabubu napisał(a):siema :cool3: będa zdjęcia dzisiaj z wystawy :cool3: cieszycie się? :cool3:będę się cieszyć, jak je zobaczę ;) Quote
moon_light Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Naobiecywała zdjęć z wystawy i uciekła :mad: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 moon_light napisał(a):Naobiecywała zdjęć z wystawy i uciekła :mad: :evil_lol: dzissssssss wrzuce!! wczoraj wstałam o 4 rano i już nie byłam w stanie, przyszłam do TZ i padłam na łóżko i nawet nie pamiętam kiedy zasnęłam..... jak wrócę z wystawy dziś, to wrzucę zdjęcia.... :loveu: Quote
marymek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ja też chce zdjęcia :cool3: cykałam Halszce troszkę, więc wstawie potem :loveu: PeeS: sorki Kasiu, że nie podeszłam, ale zaraz po ocenie bernardynów zniknęłaś mi w tłumie :placz: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='marymek']ja też chce zdjęcia :cool3: cykałam Halszce troszkę, więc wstawie potem :loveu: PeeS: sorki Kasiu, że nie podeszłam, ale zaraz po ocenie bernardynów zniknęłaś mi w tłumie :placz: jasne jasne :cool3: wyslij mi najpierw na maila [email protected] musze je zweryfikować czy ładnie wyszłam :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 czy mi sie wydaje, czy ktos tu wczoraj co o jakis zdjeciach mówil ?:razz::mad: Quote
marymek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='panienkabubu']jasne jasne :cool3: wyslij mi najpierw na maila [email protected] musze je zweryfikować czy ładnie wyszłam :evil_lol: no bez przesady :lol: ładnie wyszłaś i ty, i Halszka :loveu: a tak a propo - podczas oceny Halszki stanął za mną jakiś chłopak (wielbiciel? :cool3: ) i mówił tak : ,,Halszka, prosze, stój grzecznie" :razz: chciałam zgłosić sędziemu że doping miałyście :diabloti: może to jakaś wróżka, jasnowidz? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 hahahaha :evil_lol: to był Marcin, mój TZ :evil_lol: Halszkowa miłość ostatnio hehe :evil_lol: ale stała grzecznie i jestem z niej duuuuuuuuumna :loveu: :) a zdjęcia już są: www.kcecacib.jpg.pl Teklunia- mnóstwo briardów!:) Quote
Recommended Posts