Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
jesli bedziemy to w sobote :loveu:
ale ja osobiscie bede w kazdy dzien (pt, ndz - jako sekretarz; sob- albo wystawca albo rekreacyjnie, zalezy od Halszkosławy) :loveu:

oooo jako sekretarz nonono :cool3: ja jeśli będę to w piątek :)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Wam :razz:

Przychodzę się pochwalić, że dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam moją poprawkę z ekonomii i tym samym zdałam cały I semestr moich studiów i mam jużt o za sobą :multi: :multi: :multi: Gdyby nie to, że jutro mam dużo wyjazdów, to pewnie już zalewałabym się w trupa :diabloti: Ale postanowiłam połączyć kilka sytuacji i osiągnięć, dlatego pić będę dopiero w sobotę :diabloti: chociaż nie, bo w niedzielę muszę być na wystawie :roll: no to jeszcze nie wiem jak to obleję :eviltong:

Teklunia napisał(a):
Hello :multi:

Nie chce mi sie pracować w ogole a Ty mi jeszcze mowisz, ze od jutra masz wolne :mad: Co za niegodziwosc losu :placz:

Cześć moja imienniczko :loveu:
Nie panikuj, ja też będę pracować i to dosć hardorowo :eviltong:
Jutro mam bardzo szalony dzień, od 10 poza domem i aż do 17 pewnie, bo na 16 mam spotkanie organizacyjne co do wystawy w Katowicach.. Czyli prawie tak jakbym była na uczelni :cool3: A w piątek już wystawa i robota od samego rana więc nie masz mi czego zazdrościć, no chyba, ze tej wystawy :diabloti:

alive napisał(a):
oooo jako sekretarz nonono :cool3: ja jeśli będę to w piątek :)

Ja jeszcze nie wiem na jakim ringu będę w piątek, dowiem się jutro wieczorem, tzn. popołudniu (ok 17 :eviltong: ) to Ci powiem :) W każdym razie miło byłoby się spotkać - a sekretarzem może być każdy :evil_lol:

Tak swoją drogą, ciekawi mnie, bo niedawno na uczelni rozmawiałam z koleżanką i jakośtak się zgadałyśmy, że powiedziałam, że będę po południu na GG, a dla mnie popołudnie to jakaś 16-17. Ona pyta o godzinę i mówi, że dla niej 16 to już wieczór :roll:
Wy też tak macie? :razz:

Posted

A i jeszcze foteczkę Wam z jedną albo troche wiecej wrzucę, co by nie było, że zaniedbuję ;)

Moje stado :loveu: (Major weekendowo jest mój heheh:evil_lol:)

Ale Ben ma fafla:evil_lol:

i Hania i Major :loveu:

Posted

ale jęzory mają :loveu:

fotki oczywiście będą :cool3: Haneczke rozpoznam więc będą i z ringu i poza ringiem :razz:

hehe ...do pracy rodacy, a ja nie musze bo narazie to uczniem jestem :evil_lol:

Posted

marymek napisał(a):

ale jęzory mają :loveu:

fotki oczywiście będą :cool3: Haneczke rozpoznam więc będą i z ringu i poza ringiem :razz:

hehe ...do pracy rodacy, a ja nie musze bo narazie to uczniem jestem :evil_lol:

super :) ale nie wstydź się podejść, podeślij na PW swoją fotkę, zebym wiedziała z kim rozmawiam :cool3:

będziemy w kontakcie, bo nasz wyjazd na wystawę stoi pod wielkim znakiem zapytania.... :(

Posted

Z tą fotką to będzie ciężko :cool1:
jeszcze zawału dostaniesz i wogóle nie pojedziecie :shake:
jak podejde do was to sie przedstawie (będe miała na sobie jeansy, granatową bluze z kapturem i katane jeansową :cool3:)
a czemu wasz wyjazd jest pod znakiem zapytania? myślałam że napewno się tam zjawicie :placz:

Posted

marymek napisał(a):
Z tą fotką to będzie ciężko :cool1:
jeszcze zawału dostaniesz i wogóle nie pojedziecie :shake:
jak podejde do was to sie przedstawie (będe miała na sobie jeansy, granatową bluze z kapturem i katane jeansową :cool3:)
a czemu wasz wyjazd jest pod znakiem zapytania? myślałam że napewno się tam zjawicie :placz:

Spoooooooko, chce Cie poznac :cool3:
Ja będę na 100 %, nie wiem jak sucz.... :shake: Jej obecności nie mogę potwierdzić aż do samego poranka, wszystko zależy od pierońskiej natury :shake:
będziemy w kontakcie :)

Posted

Oki ;-)
poznam Cie napewno, nawet jeśli będziesz bez Halszki, bo twoje foty widziałam :cool3:
mam nadzieje, że od rana bedziesz przy bernardynach :razz:
ja potem przeniose sie na niuffy i bernusie, ale na początek bernardyny obowiązkowo :cool3:

Posted

marymek napisał(a):
Oki ;-)
poznam Cie napewno, nawet jeśli będziesz bez Halszki, bo twoje foty widziałam :cool3:
mam nadzieje, że od rana bedziesz przy bernardynach :razz:
ja potem przeniose sie na niuffy i bernusie, ale na początek bernardyny obowiązkowo :cool3:

no jasne, że tak, będę cały czas przy bernardynach :cool3:
a później przy pinczerach mini :cool3:
jutro jako sekretarz także opowiem wrażenia :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Przychodzę się pochwalić, że dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam moją poprawkę z ekonomii i tym samym zdałam cały I semestr moich studiów i mam jużt o za sobą :multi: :multi: :multi:

GRATULUJĘ :multi:

Ja jeszcze nie wiem na jakim ringu będę w piątek, dowiem się jutro wieczorem, tzn. popołudniu (ok 17 :eviltong: ) to Ci powiem :) W każdym razie miło byłoby się spotkać - a sekretarzem może być każdy :evil_lol:

Ze spotkaniem raczej ciężko będzie bo ja tylko na chwilę wpadnę bo będę z dziewczynkami a ich nie uda mi się wprowadzić na wystawę :(

Tak swoją drogą, ciekawi mnie, bo niedawno na uczelni rozmawiałam z koleżanką i jakośtak się zgadałyśmy, że powiedziałam, że będę po południu na GG, a dla mnie popołudnie to jakaś 16-17. Ona pyta o godzinę i mówi, że dla niej 16 to już wieczór :roll:
Wy też tak macie? :razz:

Dla mnie wieczór to między 19 a 20 się zaczyna :p

marymek napisał(a):

Major: kurcze!!!:-o niezłe laska ma warunki!!!! :-o :lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Naobiecywała zdjęć z wystawy i uciekła :mad:

:evil_lol:

dzissssssss wrzuce!!
wczoraj wstałam o 4 rano i już nie byłam w stanie, przyszłam do TZ i padłam na łóżko i nawet nie pamiętam kiedy zasnęłam.....

jak wrócę z wystawy dziś, to wrzucę zdjęcia.... :loveu:

Posted

ja też chce zdjęcia :cool3:
cykałam Halszce troszkę, więc wstawie potem :loveu:

PeeS: sorki Kasiu, że nie podeszłam, ale zaraz po ocenie bernardynów zniknęłaś mi w tłumie :placz:

Posted

[quote name='marymek']ja też chce zdjęcia :cool3:
cykałam Halszce troszkę, więc wstawie potem :loveu:

PeeS: sorki Kasiu, że nie podeszłam, ale zaraz po ocenie bernardynów zniknęłaś mi w tłumie :placz:
jasne jasne :cool3:

wyslij mi najpierw na maila [email protected] musze je zweryfikować czy ładnie wyszłam :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']jasne jasne :cool3:

wyslij mi najpierw na maila [email protected] musze je zweryfikować czy ładnie wyszłam :evil_lol:

no bez przesady :lol:
ładnie wyszłaś i ty, i Halszka :loveu:
a tak a propo - podczas oceny Halszki stanął za mną jakiś chłopak (wielbiciel? :cool3: ) i mówił tak : ,,Halszka, prosze, stój grzecznie" :razz:
chciałam zgłosić sędziemu że doping miałyście :diabloti:
może to jakaś wróżka, jasnowidz? :evil_lol: