Matusz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 jeszcze raz gratuluję !!! Mówiłem Kasiu, że będzie Zw.Mł. !! :multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='marymek']Ja już gratulowałam, ale co tam : GRATY :multi::multi::multi: My dzisiaj z Franią poszalałyśmy w innym tego słowa znaczeniu, ale co tam :loveu: Przynajmniej nam miło upłynął dzisiaj czas :) Nie wiesz jak poszło Pale na BOG 2? PS: Brat się w Frani zakochał :oops: PS2: Rolfik dziękuje za smakołyki :evil_lol: A dzięki dzięki :loveu: Zakochał się??? Widziałam jak ją tam miętosił :cool3::cool3: Nie wiem jak poszło Pale na BOG. [quote name='Matusz']jeszcze raz gratuluję !!! Mówiłem Kasiu, że będzie Zw.Mł. !! :multi::multi::multi::multi: Bardzo dziękujemy!!!! :loveu: I te słowa sędziego: "Życzę jak najszybszego ukończenia Mlodzieżowego Championatu"!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Może za tydzień się uda skończyć, to byłby najszybszy możliwy Championat- w 3 tygodnie!!! [quote name='Tinka:)']mała szaleje : P :multi: Bo piękna jest, to ma prawo!!! :multi: Quote
marymek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A dzięki dzięki :loveu: Zakochał się??? Widziałam jak ją tam miętosił :cool3::cool3: Nie wiem jak poszło Pale na BOG. Ano zakochał się :cool3: On w życiu nawet rolfka tak nie wygłaskał jak dzisiaj Franię. A jak się pchał żeby ją prowadzić :mdleje: Podmienili mi brata :mdleje: Championat w 3 tygodnie - takie rzeczy to tylko u Kasi :loveu: Trzymam już teraz kciuki :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Najpierw jeszcze krajówka Goldenów przede mną:evil_lol::mdleje: Quote
marymek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 panienkabubu napisał(a):Najpierw jeszcze krajówka Goldenów przede mną:evil_lol::mdleje: Poradzisz sobie z tym goldenem :kciuki: Quote
Anka_ZG Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 łojej, a wy kolejny sukces??? Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idziecie jak burza;) Quote
jamnicze Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No, no same sukcesy tu widać - gratulacje :loveu: A o Benku nie zapomniałam, ale myślałam, że go nie zabierasz na wystawy. Quote
Doginka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='panienkabubu']jes jes jes jes!!!!! mamy zwyciestwo mlodziezy!!!!!!!! :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: - mocno zaciskałam kciuki a chłopsiaki pazurki:diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dzięki!!!!! :multi: Robię porządek ze zdjęciami, dokańczam artykuł, jak wyślę i skończę, to wrzucę fotki :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Marysia, a Ty nie w szkole? :hmmmm::cool3::evil_lol: Wrzucam pierwszą turę :cool3: Zdjęcia od Darka od pokoik1 :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 dogi były śliczne w Opolu :) Widziałam kilka suk przy ocenie, miodzio :) Niebawem kolejne :cool3: Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Marysia, a Ty nie w szkole? :hmmmm::cool3::evil_lol:Byłam na dwóch lekcjach na których niemal zasypiałam, no i zwolniłam się z powodu "bólu brzucha" :evil_lol: Ależ cudne fotki :loveu: Dogi były super, ale ja tam czekam na fotki bernardynów bo nieco się spóźniłam :watpliwy: Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No ssso :evil_lol: W moim wypadku powinno być - brzuch i główka to szkolna wymówka :p No to czekam na te fotki :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 o Ty leeeeeeeniu :evil_lol::evil_lol: Palec i główka to szkolna wymówka :p Fotki bernardynów, bedą! Poźniej :p Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Znowu mi te posty przeskakują :hmmmm: Co ja mam z tym zegarem :hmmmm: Quote
Recommended Posts