Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']Ja już gratulowałam, ale co tam : GRATY :multi::multi::multi:
My dzisiaj z Franią poszalałyśmy w innym tego słowa znaczeniu, ale co tam :loveu: Przynajmniej nam miło upłynął dzisiaj czas :)

Nie wiesz jak poszło Pale na BOG 2?

PS: Brat się w Frani zakochał :oops:
PS2: Rolfik dziękuje za smakołyki :evil_lol:

A dzięki dzięki :loveu:
Zakochał się??? Widziałam jak ją tam miętosił :cool3::cool3:
Nie wiem jak poszło Pale na BOG.

[quote name='Matusz']jeszcze raz gratuluję !!! Mówiłem Kasiu, że będzie Zw.Mł. !! :multi::multi::multi::multi:

Bardzo dziękujemy!!!! :loveu:
I te słowa sędziego: "Życzę jak najszybszego ukończenia Mlodzieżowego Championatu"!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
Może za tydzień się uda skończyć, to byłby najszybszy możliwy Championat- w 3 tygodnie!!!

[quote name='Tinka:)']mała szaleje : P :multi:

Bo piękna jest, to ma prawo!!! :multi:

Posted

A dzięki dzięki :loveu:
Zakochał się??? Widziałam jak ją tam miętosił :cool3::cool3:
Nie wiem jak poszło Pale na BOG.

Ano zakochał się :cool3: On w życiu nawet rolfka tak nie wygłaskał jak dzisiaj Franię. A jak się pchał żeby ją prowadzić :mdleje: Podmienili mi brata :mdleje:

Championat w 3 tygodnie - takie rzeczy to tylko u Kasi :loveu: Trzymam już teraz kciuki :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']jes jes jes jes!!!!! mamy zwyciestwo mlodziezy!!!!!!!! :multi::multi::multi:
:multi::multi::multi: - mocno zaciskałam kciuki a chłopsiaki pazurki:diabloti:

Posted

Marysia, a Ty nie w szkole? :hmmmm::cool3::evil_lol:
Byłam na dwóch lekcjach na których niemal zasypiałam, no i zwolniłam się z powodu "bólu brzucha" :evil_lol:

Ależ cudne fotki :loveu: Dogi były super, ale ja tam czekam na fotki bernardynów bo nieco się spóźniłam :watpliwy: