Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo i jeszcze jeden labek się załapał :loveu:
Szkoda, że nie mój :evil_lol:

My już od jutra szykowanko do Opola :razz: Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze

Posted

[quote name='Acctiually']Ten dog niemiecki śliczny:loveu:

Dlatego jest na zdjęciu :loveu:

[quote name='aleb']Ooo i jeszcze jeden labek się załapał :loveu:
Szkoda, że nie mój :evil_lol:

My już od jutra szykowanko do Opola :razz: Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze

Nie Twój? Krucza fix, sorki, dla mnei wszystkie są identyczne :evil_lol:
Oprocz tego psa, który wygrał w którejś klasie, miał jakiś dziwny nalot na sierści? :hmmmm:
My szykujemy się do Opola dopiero w sobotę w nocy :evil_lol:
Ma być 19 stopni!:multi:

[quote name='marymek']Hej Kasiu :multi:
Ale śliczny niuf, jaa :loveu: jeszcze tylko jutro kilka lekcji i weekend, Opole :multi:
Zgłosiłam się właśnie do Bytomia :)

Hej hej hej :loveu:
:siara::siara: kolejny stres Marysiu :evil_lol:
Z którą się z głosiłaś do Bytomia? z H czy F? :cool3: Słuchaj, a może spróbujesz kiedyś z Halszką? :evil_lol: Ona teraz się zrobiła spokojna, Hmmmm? :evil_lol: tylko biegać się z nią musisz naucyzć, bo ona nie lubi powoli :evil_lol: Przemyśl to :cool3: ona już nie ucieka z ringu, jak kiedyś :evil_lol:

Posted

Zgłosiłam się z Franką :cool3:
Ale z Halszką chętnie spróbuję, niech też ma jakąś rozrywkę :evil_lol: W końcu nazwałam ją królewną, pamiętasz? :loveu: Chętnie z nią poćwiczę, skoro już nie ucieka z ringu to jestem w stanie podjąć się wyzwania, jakim jest zabranie ją na MP :loveu:

Posted

[quote name='Acctiually']:)
Twoje psiaki cą CUDNE to dlAczego nie ma ich na foTKACH?;d

bo muszą poczekać aż miną zdjęcia z wystawy, ale jest problem, bo jeszcze mam ich 20, a w niedzielę kolejna wystawa :evil_lol::evil_lol:

[quote name='marymek']Zgłosiłam się z Franką :cool3:
Ale z Halszką chętnie spróbuję, niech też ma jakąś rozrywkę :evil_lol: W końcu nazwałam ją królewną, pamiętasz? :loveu: Chętnie z nią poćwiczę, skoro już nie ucieka z ringu to jestem w stanie podjąć się wyzwania, jakim jest zabranie ją na MP :loveu:

Czad :multi::multi: Halszka na MP :multi::multi: Racibórz? :razz:

Posted

Jasne :multi:
H. będzie w Bytomiu? Będzie okazja poćwiczyć :cool3: Swoją drogą mam do Ciebie ajne propozycjone :evil_lol: Powinna Ci się spodobać, tylko nie wiem co na to powie Twój samochód :evil_lol:

Posted

A musisz go zabierać?
Nie chciałabym być niemiła, ale psy które nie są wystawiane i w przyszłości wystawiane nie będą jednak robią na wystawach tzw. sztuczny tłum, żeby nie powiedzieć że przeszkadzają. Poza tym nie wiadomo czy was wpuszczą.
Także jeśli masz go z kim zostawić, to przyjedź sama ;-)