Matusz Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='panienkabubu'] My ring 12 z tego co dobrze pamiętam :) my 17 i 18 ;) Quote
Anka_ZG Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hej:) ale Frania pieknie sie prezentuje:loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz gratuluje wygranej!!! Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wrzucam resztę fotek z Częstochowy Quote
eria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/e4cce1cc.jpg aaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='eria']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/e4cce1cc.jpg aaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: śliczniusi nieprawdaż? :evil_lol: Minki robił przeurocze :loveu: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wiedziałam, że to Pani Małgosia zanim jeszcze spojrzałam na resztę fot:crazyeye::p http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/3dfeff59.jpg Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 :evil_lol: to się nazywa mieć oko :evil_lol: Quote
aleb Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ooo i jeszcze jeden labek się załapał :loveu: Szkoda, że nie mój :evil_lol: My już od jutra szykowanko do Opola :razz: Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hej Kasiu :multi: Ale śliczny niuf, jaa :loveu: jeszcze tylko jutro kilka lekcji i weekend, Opole :multi: Zgłosiłam się właśnie do Bytomia :) Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Acctiually']Ten dog niemiecki śliczny:loveu: Dlatego jest na zdjęciu :loveu: [quote name='aleb']Ooo i jeszcze jeden labek się załapał :loveu: Szkoda, że nie mój :evil_lol: My już od jutra szykowanko do Opola :razz: Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze Nie Twój? Krucza fix, sorki, dla mnei wszystkie są identyczne :evil_lol: Oprocz tego psa, który wygrał w którejś klasie, miał jakiś dziwny nalot na sierści? :hmmmm: My szykujemy się do Opola dopiero w sobotę w nocy :evil_lol: Ma być 19 stopni!:multi: [quote name='marymek']Hej Kasiu :multi: Ale śliczny niuf, jaa :loveu: jeszcze tylko jutro kilka lekcji i weekend, Opole :multi: Zgłosiłam się właśnie do Bytomia :) Hej hej hej :loveu: :siara::siara: kolejny stres Marysiu :evil_lol: Z którą się z głosiłaś do Bytomia? z H czy F? :cool3: Słuchaj, a może spróbujesz kiedyś z Halszką? :evil_lol: Ona teraz się zrobiła spokojna, Hmmmm? :evil_lol: tylko biegać się z nią musisz naucyzć, bo ona nie lubi powoli :evil_lol: Przemyśl to :cool3: ona już nie ucieka z ringu, jak kiedyś :evil_lol: Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zgłosiłam się z Franką :cool3: Ale z Halszką chętnie spróbuję, niech też ma jakąś rozrywkę :evil_lol: W końcu nazwałam ją królewną, pamiętasz? :loveu: Chętnie z nią poćwiczę, skoro już nie ucieka z ringu to jestem w stanie podjąć się wyzwania, jakim jest zabranie ją na MP :loveu: Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :) Twoje psiaki cą CUDNE to dlAczego nie ma ich na foTKACH?;d Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Acctiually']:) Twoje psiaki cą CUDNE to dlAczego nie ma ich na foTKACH?;d bo muszą poczekać aż miną zdjęcia z wystawy, ale jest problem, bo jeszcze mam ich 20, a w niedzielę kolejna wystawa :evil_lol::evil_lol: [quote name='marymek']Zgłosiłam się z Franką :cool3: Ale z Halszką chętnie spróbuję, niech też ma jakąś rozrywkę :evil_lol: W końcu nazwałam ją królewną, pamiętasz? :loveu: Chętnie z nią poćwiczę, skoro już nie ucieka z ringu to jestem w stanie podjąć się wyzwania, jakim jest zabranie ją na MP :loveu: Czad :multi::multi: Halszka na MP :multi::multi: Racibórz? :razz: Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jasne :multi: H. będzie w Bytomiu? Będzie okazja poćwiczyć :cool3: Swoją drogą mam do Ciebie ajne propozycjone :evil_lol: Powinna Ci się spodobać, tylko nie wiem co na to powie Twój samochód :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale macie wystawowe objazdówki :p zazdraszczam :diabloti: No i skoro tyle jeździcie, to się od Sopotu nie wymigasz :mad::mad::mad: Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hmm słyszę że tu ktoś powiedział coś o Bytomiu:Dwybieracie się?:D Bo ja będę i najprawdopodobniej z Bonem:) Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 W Bytomiu będzie Franka i Halszka bodajże :) No i Kasia, i Marcin pewnie, no i ja na MP z Franciszką :cool3: A Twój Bono to wystawiany będzie? Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 O fajnie:) Nie Bono tylko przyjdzie oglądać kolegów(niestety nie ma rod:() Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A musisz go zabierać? Nie chciałabym być niemiła, ale psy które nie są wystawiane i w przyszłości wystawiane nie będą jednak robią na wystawach tzw. sztuczny tłum, żeby nie powiedzieć że przeszkadzają. Poza tym nie wiadomo czy was wpuszczą. Także jeśli masz go z kim zostawić, to przyjedź sama ;-) Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wpuścić powinny wpuścić ostatnio był taki facio z mojego osiedla z nowofunlandem bez rodowodu i go wpuscili. Ale ja bym wolała z nim isć:D Quote
Matusz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oj nie wpuszczą Cię, nigdzie nie wpuszczają... i zostaniesz z psem pod wystawą... Quote
Recommended Posts