panienkabubu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Powiem Wam..... Ale jaja :evil_lol: Się nie spodziewałam :evil_lol: Czy ktoś z dogomaniaków był tam i mnie widział? :cool3: Quote
jamnicze Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Niestety, ja czekam na wystawy w 3miescie, ale nie przeszkadza mi to w składaniu GRATULACJI :multi::multi::multi: Quote
marymek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kaśka, szalejesz :multi: Gratulacje :multi: Czekam na fotki Waszych ringowych zmagań :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Kradnę z fotek ze strony oddziału :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 O matko przeżywam bardziej niz właściciele chyba :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Wrzucam resztę, te już są moje, młodzież chyba na razie Quote
panienkabubu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Hahahahah pokazywanie zgryzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Że też nie wiedziałam, że jest coś takiego jak Junior Handling jak byłam młodsza :cool3: Wrzucam resztę Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 No widzę, że Goldeny was nie kręcą, ale mam ich jeszcze trochę :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 I my z Bicco (zdjęcia ściągnięte z jego strony www.bicco.aplus.pl) Quote
marymek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Bicco jest uroczy :loveu: Że też nie wiedziałam, że jest coś takiego jak Junior Handling jak byłam młodsza :cool3: Jest też coś takiego jak Senior Handling, tyle że zagranicą :p Ale i tak po świecie z psiokami jeździsz to może się skusisz kiedyś na udział w tej konkurencji :cool3: Już ja tego dopilnuje :evil_lol: No widzę, że Goldeny was nie kręcą, ale mam ich jeszcze trochę :cool3: Mnie tam kręcą, ale nie w takim stopniu jak bernardyny :eviltong: Ale te fotki chętnie oglądne do końca :loveu: Quote
Junka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 cudniaste foty i pieski. :loveu: Na jednym zdjęciu widać jak bodajże pani sędzia jest bardzo zainteresowana co wy robicie :evil_lol: Chyba latajace ptaszki ogladała :lol: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Tak tak, sędzina była bardzo specyficzna :evil_lol: I pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym, że sędzina sama pisała opisy :mdleje: No, ale cóż:cool3: Ja dzisiaj CUDEM kupiłam szampony, bo całkiem zapomniałam, że mi brakło :cool3: I niebawem zaczynamy.... przygotowania na ŁÓDŹ!:) Quote
Tepes Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Oo dla mnie raj:loveu: Ile prześlicznych goldenów:loveu::loveu: Quote
marymek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Jeee, dogo mi zadziałało :multi: Kasiu - ja już zaciskam mocno kciuki :kciuki: Jutro chętnie będę pośrednikiem między Tobą a dgmaniakami, więc jak już będziecie po ocenie to daj znać i zadzwonie i poinformujesz mnie jak Wam poszło :loveu: Ja liczę jutro z Waszej storny na conajmniej Zw.Mł, wierzę że Frania pokaże na co ją stać :loveu: Halszka jak zwykle pokaże klasę :loveu: Dajcie z siebie wszystko! :kciuki: Quote
jamnicze Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ślicznie razem wyglądacie :lol: http://www.pictures.aplus.pl/swierklaniec_08/duze/img_9387_resize.jpg Quote
eria Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 a tu widzę typowo :evil_lol: wystawy,wystawy ,wystawy ;) mam nadzieję że Kasia nie zapomni że psy nie samymi wystawami żyją :lol: Quote
jo-jo Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cześć Kasiu, czyżbyście byli jutro w Łodzi? :eviltong: Quote
Recommended Posts