panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dogi niemieckie (moja faworytka ciekawe czy wygrała :hmmmm:) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nie za wiele widze na tych zdjęciach ,bo są ciemne, a mój monitor przyciemniony i dla mnie to czarna plama :evil_lol: Ale to pewnie MP :evil_lol: Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/8b2fc900.jpg Widziałam ją, śliczna :loveu: Akurat jak siedziałam z Franią na waszym kocyku to właściciel z nią przyszedł tam pod drzewa do cienia, nawet Frankę chciała wąchnąć, tyle że Frania nie odwzajemniała jej sympatii :p Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Jeszcze takie mam ..... Trochę ciemne, ale nie mam koncepcji na jasne zdjęcia w hali :roll: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='marymek']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/8b2fc900.jpg Widziałam ją, śliczna :loveu: Akurat jak siedziałam z Franią na waszym kocyku to właściciel z nią przyszedł tam pod drzewa do cienia, nawet Frankę chciała wąchnąć, tyle że Frania nie odwzajemniała jej sympatii :p Bosh nie mów mi, Franca ostatnio się chora na głowę stała, ja nie wiem czemu ona TAK nie lubi suk :mdleje: Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Bosh nie mów mi, Franca ostatnio się chora na głowę stała, ja nie wiem czemu ona TAK nie lubi suk :mdleje: Jak czekaliśmy na MP to Frania próbowała dostać się do suczki - wyżła, wchodząc pod stołki :mdleje: W ogóle ona wczoraj wyczuwała w powietrzu że coś się dzieje, tak skakała na hali że mało co tych płotków nie poprzewracała :evil_lol: A jak szli faceci z ochrony to im drogę zastawiła i ją miziać musieli :mdleje: :evil_lol: Ogólnie super przeżycia, mało co wczoraj na MP buta nie straciłam, dziecko małe kwiczało bo Frania do niego podbiegła uciekając mi tym samym z ringu. No wariatek mój mały kochany :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Z dedykacją dla Mateusza :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 To z dedykacją dla Marymek :cool3: Quote
Matusz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Matusz :splat::splat::splat::splat: nie mam pojecia :eviltong: to jak je będziesz mieć to powiedz :p:p Quote
Matusz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 co się dzieje z tymi postami :angryy::angryy: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Matusz :splat::splat::splat::splat: nie mam pojecia :eviltong: Quote
marymek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To z dedykacją dla Marymek :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Matusz napisał(a):co się dzieje z tymi postami :angryy::angryy: :hmmmm: nie mam pojęcia :hmmmm: Chyba niestety mam tylko szorstkowłose :roll: Quote
Tepes Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Śliczne ma umaszczenie ten jamnior:loveu: A dla mnie dedykacji brak no wiesz:D Quote
Matusz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 panienkabubu napisał(a)::hmmmm: nie mam pojęcia :hmmmm: Chyba niestety mam tylko szorstkowłose :roll: a długo ??:-( Quote
Anka_ZG Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hej:) Co słychać u slicznotek??:) u was zawsze tyle zdjęć, że zawsze muszę dużo czasu poświecić na nadrobienie zaległości;) Ale staram sie jak mogę;) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Matusz, nie wiem chyba nie mam :oops: [quote name='Anka_ZG']Hej:) Co słychać u slicznotek??:) u was zawsze tyle zdjęć, że zawsze muszę dużo czasu poświecić na nadrobienie zaległości;) Ale staram sie jak mogę;) U ślicznotek wszystko super :) Frania wyszła na piach i chyba będzie musiala być kąpana w sobotę przed wystawą :evil_lol: Czemu nikt nie pyta o Bena? :eviltong: A tak w ogóle to mam dla Was niespodziankę :loveu: pamiętacie tą pieguskę? :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 widziałam foteczki,wszystko pięknie ale JA KOCHAM GROSZKAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jaki śliczny bokserek :loveu: http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/79a40bef.jpg Wiem, że tu jest dużo zwolenników narurszczyzny, ale mi i tak podobaja sie te ciete :loveu: Jest i basek :multi:, na ringówce mniej więcej i Saidi tak chodzi, więc moze nie będzie tak źle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/60109165.jpg Quote
infers Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Śliczny Dumbo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kasiu, ale cudne foty:crazyeye::loveu::loveu::loveu: A z tego się uśmiałam - usta usta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/be2439ad.jpg Quote
Recommended Posts