Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/8b2fc900.jpg
Widziałam ją, śliczna :loveu: Akurat jak siedziałam z Franią na waszym kocyku to właściciel z nią przyszedł tam pod drzewa do cienia, nawet Frankę chciała wąchnąć, tyle że Frania nie odwzajemniała jej sympatii :p

Bosh nie mów mi, Franca ostatnio się chora na głowę stała, ja nie wiem czemu ona TAK nie lubi suk :mdleje:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bosh nie mów mi, Franca ostatnio się chora na głowę stała, ja nie wiem czemu ona TAK nie lubi suk :mdleje:

Jak czekaliśmy na MP to Frania próbowała dostać się do suczki - wyżła, wchodząc pod stołki :mdleje: W ogóle ona wczoraj wyczuwała w powietrzu że coś się dzieje, tak skakała na hali że mało co tych płotków nie poprzewracała :evil_lol: A jak szli faceci z ochrony to im drogę zastawiła i ją miziać musieli :mdleje: :evil_lol:
Ogólnie super przeżycia, mało co wczoraj na MP buta nie straciłam, dziecko małe kwiczało bo Frania do niego podbiegła uciekając mi tym samym z ringu. No wariatek mój mały kochany :loveu:

Posted

Matusz, nie wiem chyba nie mam :oops:

[quote name='Anka_ZG']Hej:) Co słychać u slicznotek??:) u was zawsze tyle zdjęć, że zawsze muszę dużo czasu poświecić na nadrobienie zaległości;) Ale staram sie jak mogę;)

U ślicznotek wszystko super :) Frania wyszła na piach i chyba będzie musiala być kąpana w sobotę przed wystawą :evil_lol:
Czemu nikt nie pyta o Bena? :eviltong:

A tak w ogóle to mam dla Was niespodziankę :loveu:

pamiętacie tą pieguskę? :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: