marymek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiadomo, przy honorowym zawsze więcej osób jest, to i trzeba ładniej do zdjęć pozować :evil_lol: Wysłałam PW :) Quote
marymek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czuje też pewnie to że Ty jesteś bardziej podekscytowana, więc się stara żeby panci dogodzić :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Noooo!! Chociaż w Ostrawie przegięła, źle pobiegła i tylko na nią spojrzałam, to zaraz przestąpiła na dobrą nogę :cool3: To jest Franca ona dobrze wie, co jest grane :cool3: Marysia czytaj PW, ja wrzucam nowe fotki :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 ...podążamy do nowej stronki :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 No i są!!! Benowe fotki!!!! Sierotka :cool3: Jeszcze większA:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dzisiaj znowu go czesałam i ta lwia czupryna pod pyszczkiem na szyi już jest coraz mniejsza :cool3: Ale pada i sierść mi się do rąk klei :watpliwy: lizu lizu swoją drogą ciekawe jak tam kubek z Benem :hmmmm: Quote
Rottie Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wreszcie zamieściłaś fotki boskiego Bena :loveu: http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/be0eb893.jpg Mmmm piękna faflowa morda! :loveu::loveu::loveu: Quote
marymek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ben :loveu: mordo Ty moja :loveu: Musze znowu was kiedyś nawiedzić i tego fafluna wymiziać :loveu: Na PW odpisałam :) Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Teraz będzie tylko Ben, do niedzieli, bo potem wystawa z Częstochowy :cool3: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hej ;):loveu: widziałem wszystkie fotki ;) no i za niedługo opole !! mam nadzieję, że też coś wywalczycie, co ja mówię, na pewno wywalczycie:multi: a ja w sobotę lecem na Grudziądz city:p zrobię bernardyny jak mi się uda i jak jakieś będą:eviltong: Quote
marymek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czemu ty w Kasiowej galerii mówisz - Iza? :p chyba że zrobiłeś literówkę i miało być "i za niedługo" :P Kasiu, u was też taka senna i deszczowa pogoda? :roll: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 marymek napisał(a):Czemu ty w Kasiowej galerii mówisz - Iza? :p chyba że zrobiłeś literówkę i miało być "i za niedługo" :P literówka :eviltong::eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Matusz']hej ;):loveu: widziałem wszystkie fotki ;) no i za niedługo opole !! mam nadzieję, że też coś wywalczycie, co ja mówię, na pewno wywalczycie:multi: a ja w sobotę lecem na Grudziądz city:p zrobię bernardyny jak mi się uda i jak jakieś będą:eviltong: Foć foć, bo w Grudziądzu będzie dużo bernardynów!!:) [quote name='marymek']Czemu ty w Kasiowej galerii mówisz - Iza? :p chyba że zrobiłeś literówkę i miało być "i za niedługo" :P Kasiu, u was też taka senna i deszczowa pogoda? :roll: Niestety tak :( Oby do niedzieli było ładnie :modla: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Foć foć, bo w Grudziądzu będzie dużo bernardynów!!:) Niestety tak :( Oby do niedzieli było ładnie :modla: jak znajdę to ufocę:eviltong: i w sobotę, też żeby było ładnie:eviltong::eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 No tak no tak no tak, zapomniałam o Was :evil_lol: Ufffffff ale stres, ale stres, uf uf uf :evil_lol: Lecę na zakupy!!! Quote
Tepes Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No wreszcie fotki Bena:loveu: A te fafle:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Fotek Bena mam duuużo :loveu: Jeszcze zatęsknicie za Francą i Halszką :cool3: Nie no leje mi cały dzień :watpliwy: Żal z sukami wyjść na taką pogodę, miałam nadzieję, że obejdzie się bez kąpieli przed Częstochową, ale jak tak dalej pójdzie to sama już nie wiem :watpliwy: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Junka napisał(a):Helo wszystkim :) A dzień dobry :-) Chcecie fotki? :cool3: To pomózcie z nową stronką:cool3: Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hmm bo ja nie w temacie z jaką nową stronką?? Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Junka napisał(a):Hmm bo ja nie w temacie z jaką nową stronką?? Z nową stronką w galerii, żebym od pierwszego posta na stronie mogła zacząć wstawianie zdjęć :cool3: Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aaaa to zaraz będziemy pisać tylko trza więcej ludziściągnąć :cool3: Quote
Recommended Posts