Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ostatnie zdjęcie Frani wymiata wszystkie inne:evil_lol::diabloti::loveu:

Kasiu, a na www jest tak:

Raper tatš!
Dnia 02 kwietnia 2008 roku ze skojarzenia
JOY SASQUEHANNA Kosmate Łapy oraz BONI NI - PI Romanus Rex narodziły się 4 przeœliczne szczeniaczki, 2 suczki i 2 pieski

Czeskie literki i puste kwadraciki:-(

Posted

[quote name='panienkabubu']NAKAZAŁA mi spotkać się w czwartek nawet jak pies przestanie kuleć. SORY, ale liczą się tez dla mnie pieniądze. Skasowała mnie 38 zł za dwie tabletki!!! A całe opakowanie tych tabletek kosztuje 11zł!!!!!! Więc ja sobie do niej zadzwonię po czwartku i zapytam czy nadal podawać te tabl. jeżeli tak to sobie kupię je na własny rachunek!! Idiotka!!
Za tabletki tyle nie policzyła, tylko doliczyła wizytę. Ja płacę 30zł za wejście. Ale wetka dziwna, przecież większość leków podawanych zwierzętom to ludzkie leki :nerwy:, trzeba tylko znać dawkowanie.

Jak ślicznie stoi :loveu:
http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0822.jpg

Posted

ja za wejście nie płace nic :crazyeye:
u jednego naszego weta płacę po zakończeniu ewentualnego leczenia(na zasadzie zaufania właściwie bo mogę przecież nie przyjść i nie zapłacić)
a u drugiej wetki tak samo, płacę tylko jak użyje jakichś leków. Za poradę,obmacanie itp nie płacę nic. Dopiero za dodatkowe badania np.krew itp.A z nią mam fajny kontakt,bo miałam tam mieć staż,ale nie wyszło z przyczyn losowych. I zawsze policzy mi dużo taniej (np ostatnio za krople przeciw kleszczom). Ostatnio Kreon dostał gratis tabletki na 2 tygodniową kurację na skórę i sierść. Także ja na swoich wetów nie narzekam :)

Posted

eria napisał(a):
ja za wejście nie płace nic :crazyeye:
u jednego naszego weta płacę po zakończeniu ewentualnego leczenia(na zasadzie zaufania właściwie bo mogę przecież nie przyjść i nie zapłacić)
a u drugiej wetki tak samo, płacę tylko jak użyje jakichś leków. Za poradę,obmacanie itp nie płacę nic. Dopiero za dodatkowe badania np.krew itp.A z nią mam fajny kontakt,bo miałam tam mieć staż,ale nie wyszło z przyczyn losowych. I zawsze policzy mi dużo taniej (np ostatnio za krople przeciw kleszczom). Ostatnio Kreon dostał gratis tabletki na 2 tygodniową kurację na skórę i sierść. Także ja na swoich wetów nie narzekam :)

no to masz fajnie. U nas wety drogie, w klinice niedaleko nas za wejście kasują 50zł, a ten nasz ma niewielki gabinecik, więc dlatego TYLKO 3 dychy:cool1:

Posted

[quote name='infers1995']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0853.jpg
Fajnie wyglądają:loveu::loveu:
Dwie łaciate krówki:diabloti::loveu::loveu:

:loveu:

[quote name='marymek']Te 'czeskie literki' są też widoczne Kasiu u Ciebie na stronce, jeśli ktoś na nią wchodzi przez firefoxa ;-)

To oglądaj przez IE :evil_lol:
Ja sobie z tym poradzić nie umiem :shake:

[quote name='jamnicze']Za tabletki tyle nie policzyła, tylko doliczyła wizytę. Ja płacę 30zł za wejście. Ale wetka dziwna, przecież większość leków podawanych zwierzętom to ludzkie leki :nerwy:, trzeba tylko znać dawkowanie.

Ja nigdy w życiu nie zapłaciłam za wizytę u tego weta. A przychodziłam nawet z pierdołą typu wyjęcie kleszcza.

moja szkoła :loveu:
[quote name='eria']ja za wejście nie płace nic :crazyeye:
Ja też!!! Mam zaufanego weterynarza, ale tym razem powiedziałam sobie, że pewnie i tak bedzie w lecznicy, to do niego pójdę. Się pomyliłam, bo przyjechał razem ze mną i zaczął od zabiegu. W czwartek umawiam się do niego. Żadnych innych konowałów!!!!! Mam dość i cały czas żałuję, ze jednak nie poszłam drogą ku weterynarii.....
Ale już o tym nie myślę, wkurzać będę się w czwartek!
A teraz idę spać, dzisiejszy dzień zaliczony do jednego z nudniejszych, więc czas zregenerować siły po wystawie i czekać na kolejną :loveu::multi:

Posted

[quote name='Tinka:)']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0815.jpg
wiecie co mi się skojarzyło? kolejna Halszka : P

ta wetka naprawdę nienormalna... moi weterynarze to ciocia i wujek, hodowcy psa:loveu:

Buahahaha, DZIĘKI :eviltong::eviltong:
Halszka już nie jest autystyczna :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Matusz']regeneruj, regeneruj, już został tydzień i 4 dni:multi::p

Kochany, zostały tylko 4 dni!! W niedzielę Częstochowa :multi::multi:

[quote name='anetta']Ale ten mix to chyba nie był tam w celach wystawowych
http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0738.jpg
Chyba mi nie powiesz że....:o :mdleje:

Nie mam pojęcia :mdleje: bo w "moim" dniu nie były wystawiane Goldeny i Labradory. Trzebaby zapytać aleb:cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Kurczę nadal? :hmmmm: Ok idę zmieniać dalej kody :cool3: Poinformuj mnie jak się coś zmieni :cool3:

Dzięki, już jest ok.:multi::multi::multi:

Będę trzymać:thumbs:za Częstochowę;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Dobra, to już ostatni :evil_lol:
Na więcej nie liczę i tak myślałam, że w młodzieży to nieosiągalne dla nas :)

Prędzej w młodzieży niż w Championach:razz::angryy:

Posted

marymek napisał(a):
Ale się super prezentowałyście :loveu: Pucharek super, kfiotek też :loveu:

Dawałyśmy z siebie wszystko!!!!!! :multi: Swoją drogą Franca zawsze lepiej prezentuje się na finałach niż na ringu :evil_lol:

Marysiu, napisz mi PW gdzie planujesz Młodego Prezentera oprócz Opola :) i czy pojawisz się w Częstochowie :)