Matusz Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Cześć Wam :loveu: Już jesteśmy :loveu: Zjadłam obiadek i zasiadam!!! :) Na początek informacja z wczoraj!! Tassu, czyli MY BEAUTIFUL Dreams Become A Reality FCI - CAC & BEST OF BREED !!!!!!!!!!!!!!!! Niestety Mari nie ma zdjęć, ale to i tak OGROMNY SUKCES!!! Rzadko się zdarza, żeby młodzież wygrywała BOBa, w dodatku sędzia ze Szwecji!!!!! A z dzisiaj.... Nie zabrałam telefonu Marcinowi, bo musiałam napisać do mamy i niestety limit wyczerpałam :eviltong: Ale pewnie odwiedzaliście nas, co i jak co i jak... To już się chwalę!!!! :multi: Halszka, czyli HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI (gdyby ktoś z Was zapomniał :evil_lol:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAC !!! :multi::multi: Frania, czyli MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI (musi być :cool3:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAJC rozpoczynający Mlodzieżowego Championa Czech Franciszki, Najlepszy Junior w Rasie.. No i zostaliśmy na finale. No bo czemu nie. I wybiegałyśmy: BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: fotki później :) Mamy piękny puchar, medale, karmę :multi: i jeszcze na finale dostałyśmy kwiatka :) Znaczy ja dostałam, Frania polizała i zwątpiła ;) Piękny żółty gerber....:loveu: MOJE MEDALISTKI:multi: OGROMNE GRATULACJE !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 BARDZO dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak, byliśmy na zewnątrz i BARDZO mnie to cieszy, bo znaleźliśmy CIEŃ i sukom nie było ciepło, na hali by umarły z upału!!! I mieliśmy darmowy parking :cool3: Quote
aleb Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 panienkabubu napisał(a):BARDZO dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak, byliśmy na zewnątrz i BARDZO mnie to cieszy, bo znaleźliśmy CIEŃ i sukom nie było ciepło, na hali by umarły z upału!!! I mieliśmy darmowy parking :cool3: Dzisiaj ładniejsza pogoda była, poszczęściło się wam :) Właśnie,a gdzie zaparkowałaś? My zaparkowaliśmy u takiego pana z budką i wykombinowaliśmy tak, że mieliśmy za darmo :evil_lol: Quote
marymek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 BRAWO :multi::multi::multi: Moje kochane ufaflane zwyciężczynie :loveu: No i Tassu zaszalał z tym BOBem, nieźle chłopak sobie w tej Finlandii poczyna :loveu: Czekam na fotki :) Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Tinka:) dzięki :multi: aleb - a w miejscu w którym w ciągu dnia tzn. dni roboczych trzeba płacić, jakieś 100 metrów od wystawy :cool3: Marysia - fotki będą, ale najpierw strona, potem karmienie!:multi: Quote
infers Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kongratulejszons!:evil_lol: Czekamy wszyscy na fotki!:roll: Quote
anetta Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Gratuluje!!! I dla Tassu również gratki! :klacz: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Bardzo dziękujemy :loveu: Fotki wrzucam trzy - "pierwsze lepsze" i uciekam odpocząć :loveu: Dla zachłannych już więcej jest na stronie naszej http://dreamsbecomeareality.glt.pl :) BIS!!!!! Quote
Doginka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='panienkabubu'] BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!! Moje wielkie gratulacje - ale Wam zadroszczę:crazyeye: A teraz idę spać, bo padam ze zmęczenia - mam wstręt do klawiatury:cool3: Dzięki za stronkę - zaraz tam wejdę;) Quote
zuzolandia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 WIELKIE GRATULEJSZYN!!! No to dziewczyny zaszalaly !!!! BRAVOOOO!!!!! Quote
Doginka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kasiu - stronka szczeniaczków jest super i treść ogłoszenia też świetna, ale jest jakiś problem z polskimi znakami, bo zamiast liter są puste krateczki, bąź czeskie literki:placz: Quote
eria Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ale Wam się szczęści !!!!!!!!! Gratulujemy wyników :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Doginka']Moje wielkie gratulacje - ale Wam zadroszczę:crazyeye: A teraz idę spać, bo padam ze zmęczenia - mam wstręt do klawiatury:cool3: Dzięki za stronkę - zaraz tam wejdę;) Zazdrościsz? Psów czy wyników? :eviltong::eviltong::eviltong::loveu: Dziękuję dziękuję dziękuję!!!!! :multi: [quote name='zuzolandia']WIELKIE GRATULEJSZYN!!! No to dziewczyny zaszalaly !!!! BRAVOOOO!!!!! Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Zaszalały i spełniły moje najśmielsze oczekiwania!!! :multi::multi::multi: [quote name='Doginka']Kasiu - stronka szczeniaczków jest super i treść ogłoszenia też świetna, ale jest jakiś problem z polskimi znakami, bo zamiast liter są puste krateczki, bąź czeskie literki:placz: czeskie literki?:hmmmm: Zaraz naprawię i poszukam błędu :razz: [quote name='eria']ale Wam się szczęści !!!!!!!!! Gratulujemy wyników :multi::multi: Ja sama byłam w szoku, jak spośród ok. 35 suczek przeszłyśmy do pierwszej 9-tki!!!!!!!! A potem stanęłyśmy na zaszczytnej 3-ce, którą Frania zmasakrowała bo była zajęta.... lizaniem sędziny :splat: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Wrzucam fotki różnych piesów z wystawy :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='eria']dobra.dawaj sznaucery !!!!:mad: :oops::oops::oops::oops::oops: nie mam żadnych, były oceniane wtedy kiedy my :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Wrzucam fotki z Ostrawy, oczywiście to jeszcze nie wszystkie ;-) I lecę do Benowicza, będą nowe!! Beniowe!! :) bo suki mają zakaz do niedzieli wstępu do Bena :p muszą być czyste ;) śpią mi pod nogami i dyszą jak stare gruźliki, oj chyba im za ciepło w domu :p Piękny był ten dobek! Quote
Recommended Posts