Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']Cześć Wam :loveu:
Już jesteśmy :loveu: Zjadłam obiadek i zasiadam!!! :)

Na początek informacja z wczoraj!!
Tassu, czyli MY BEAUTIFUL Dreams Become A Reality FCI - CAC & BEST OF BREED !!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety Mari nie ma zdjęć, ale to i tak OGROMNY SUKCES!!! Rzadko się zdarza, żeby młodzież wygrywała BOBa, w dodatku sędzia ze Szwecji!!!!!

A z dzisiaj....
Nie zabrałam telefonu Marcinowi, bo musiałam napisać do mamy i niestety limit wyczerpałam :eviltong: Ale pewnie odwiedzaliście nas, co i jak co i jak... To już się chwalę!!!! :multi:

Halszka, czyli HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI (gdyby ktoś z Was zapomniał :evil_lol:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAC !!! :multi::multi:
Frania, czyli MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI (musi być :cool3:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAJC rozpoczynający Mlodzieżowego Championa Czech Franciszki, Najlepszy Junior w Rasie..
No i zostaliśmy na finale. No bo czemu nie.
I wybiegałyśmy:

BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

fotki później :)
Mamy piękny puchar, medale, karmę :multi: i jeszcze na finale dostałyśmy kwiatka :) Znaczy ja dostałam, Frania polizała i zwątpiła ;) Piękny żółty gerber....:loveu:

MOJE MEDALISTKI:multi:

OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARDZO dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak, byliśmy na zewnątrz i BARDZO mnie to cieszy, bo znaleźliśmy CIEŃ i sukom nie było ciepło, na hali by umarły z upału!!!

I mieliśmy darmowy parking :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
BARDZO dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak, byliśmy na zewnątrz i BARDZO mnie to cieszy, bo znaleźliśmy CIEŃ i sukom nie było ciepło, na hali by umarły z upału!!!

I mieliśmy darmowy parking :cool3:

Dzisiaj ładniejsza pogoda była, poszczęściło się wam :)

Właśnie,a gdzie zaparkowałaś?

My zaparkowaliśmy u takiego pana z budką i wykombinowaliśmy tak, że mieliśmy za darmo :evil_lol:

Posted

BRAWO :multi::multi::multi:
Moje kochane ufaflane zwyciężczynie :loveu: No i Tassu zaszalał z tym BOBem, nieźle chłopak sobie w tej Finlandii poczyna :loveu:

Czekam na fotki :)

Posted

Tinka:) dzięki :multi:

aleb - a w miejscu w którym w ciągu dnia tzn. dni roboczych trzeba płacić, jakieś 100 metrów od wystawy :cool3:

Marysia - fotki będą, ale najpierw strona, potem karmienie!:multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']

BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje wielkie gratulacje - ale Wam zadroszczę:crazyeye:
A teraz idę spać, bo padam ze zmęczenia - mam wstręt do klawiatury:cool3:

Dzięki za stronkę - zaraz tam wejdę;)

Posted

Kasiu - stronka szczeniaczków jest super i treść ogłoszenia też świetna, ale jest jakiś problem z polskimi znakami, bo zamiast liter są puste krateczki, bąź czeskie literki:placz:

Posted

[quote name='Doginka']Moje wielkie gratulacje - ale Wam zadroszczę:crazyeye:
A teraz idę spać, bo padam ze zmęczenia - mam wstręt do klawiatury:cool3:

Dzięki za stronkę - zaraz tam wejdę;)

Zazdrościsz? Psów czy wyników? :eviltong::eviltong::eviltong::loveu:

Dziękuję dziękuję dziękuję!!!!! :multi:

[quote name='zuzolandia']WIELKIE GRATULEJSZYN!!!
No to dziewczyny zaszalaly !!!!
BRAVOOOO!!!!!

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Zaszalały i spełniły moje najśmielsze oczekiwania!!! :multi::multi::multi:

[quote name='Doginka']Kasiu - stronka szczeniaczków jest super i treść ogłoszenia też świetna, ale jest jakiś problem z polskimi znakami, bo zamiast liter są puste krateczki, bąź czeskie literki:placz:

czeskie literki?:hmmmm: Zaraz naprawię i poszukam błędu :razz:

[quote name='eria']ale Wam się szczęści !!!!!!!!! Gratulujemy wyników :multi::multi:

Ja sama byłam w szoku, jak spośród ok. 35 suczek przeszłyśmy do pierwszej 9-tki!!!!!!!!
A potem stanęłyśmy na zaszczytnej 3-ce, którą Frania zmasakrowała bo była zajęta....

lizaniem sędziny :splat:

Posted

Wrzucam fotki z Ostrawy, oczywiście to jeszcze nie wszystkie ;-) I lecę do Benowicza, będą nowe!! Beniowe!! :) bo suki mają zakaz do niedzieli wstępu do Bena :p muszą być czyste ;) śpią mi pod nogami i dyszą jak stare gruźliki, oj chyba im za ciepło w domu :p

Piękny był ten dobek!