Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ja tam jestem zadowolona, że ten pies wygrał, był najlepszy z nich wszystkich :-)

taki chudy i lekki :roll:

Posted

Harley jest ładny :) On jest imporcikiem z Niemiec, no nie? W Kato nie poszalał z BOBem, to w Ostravie go zgarnął :razz:

Odnośnie Twojego sms'a - tak, z franią, w niedzielę :loveu:

A tak w ogóle to hej :loveu: Daj więcej fot :multi:

Posted

Podoba mi się psiak, który wygrał :loveu: Moim zdaniem lepiej, kiedy pies jest w "szczuplejszym" typie danej rasy, dla samego zwierzaka to jest lepsze, po prostu jest sprawniejszy.

Posted

[quote name='marymek']Harley jest ładny :) On jest imporcikiem z Niemiec, no nie? W Kato nie poszalał z BOBem, to w Ostravie go zgarnął :razz:

Odnośnie Twojego sms'a - tak, z franią, w niedzielę :loveu:

A tak w ogóle to hej :loveu: Daj więcej fot :multi:

Tak, jest importem z Niemiec, ma przydomek vom Kuselercośtam (nigdy nie pamietam jego przydomka :evil_lol:). Mnie się podoba, ale ma wady, które powinny być od razu wyeliminowane, ale wystawa to sztuka pokazu i ukrycia tych wad, więc jakoś mu się ciągle udaje.

No to dobrze, już wszystko wiem, my wystawiamy się ok. 10:35 także potem Franka jest Twoja :)

[quote name='zuzolandia']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0738.jpg

konkretnie wypasiony i znudzony labek ;-) hihihihihihihihihih

witanko ....ilez benków sie nam ukazało hihihihihihihiih

Okropny ten labek ;)

[quote name='Rottie']Podoba mi się psiak, który wygrał :loveu: Moim zdaniem lepiej, kiedy pies jest w "szczuplejszym" typie danej rasy, dla samego zwierzaka to jest lepsze, po prostu jest sprawniejszy.

Ja też tak uwazam :)

Zaraz będą fotki :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak, jest importem z Niemiec, ma przydomek vom Kuselercośtam (nigdy nie pamietam jego przydomka :evil_lol:). Mnie się podoba, ale ma wady, które powinny być od razu wyeliminowane, ale wystawa to sztuka pokazu i ukrycia tych wad, więc jakoś mu się ciągle udaje.

No to dobrze, już wszystko wiem, my wystawiamy się ok. 10:35 także potem Franka jest Twoja :)

Ja nie mówie że Harley jest idealny, ale w porównaniu z tym psem co dostał bdb to jest OK :)

Ja będę tak przed 10:00, mam nadzieję że MP będzie później niż w Kato. A, a propo's Kato :cool3: Dorkaa jest na tyle uprzejma, że pokaże swoje fotki mnie i Franuśki :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']No, każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje :]

Wrzucam resztę fotek za moment, tylko mi się załadują :>

No tak:)

No to czekamy na fotki:)

Posted

[quote name='marymek']Ja będę tak przed 10:00, mam nadzieję że MP będzie później niż w Kato. A, a propo's Kato :cool3: Dorkaa jest na tyle uprzejma, że pokaże swoje fotki mnie i Franuśki :loveu:

buahaha nareszcie :eviltong::eviltong:

Oto fotki
Suki młodzież

Posted

Młodzież - to ta suka, która konkurowała z piratką :watpliwy:

A ta suka spędziła ocenę na ringu siedząc, chodząc :evil_lol:
kobieta nawet jej nie ustawiła :evil_lol:
w efekcie zeszła z bdb II

a to juz moja Frania

Posted

Aha w ogóle to byłam z Benem u weterynarza... Wstydu się najadłam, bo nie dał się dotknąć w łapę i wariował, upociłam się jak szczur, żeby go okiełznać, on ma spaczenie do weterynarzy, bo kiedyś jeden niedouczony skaleczył go w ucho :shake:
W każdym razie na dzień dobry dostałam z j e b ę (bo inaczej tego nazwać nie można), że chcę psa zabić podając mu ludzkie leki, a jak powiedziałam, że smarowałam mu łapę żelem dla sportowców i maścią przeciwzapalną to jeszcze większa jazda i tekst bezczelny "no mam nadzieję, ze nie jakimś voltarenem czy czymś podobnym". WYOBRAŻACIE SOBIE???
Po czym babka zbadała łapę, Ben nie pisknął ani razu, jak już dał się dotknąć to wg niej nie ma złamania ani zwichnięcia. Dała mu jakiś zastrzyk i tabletki.
Otwieram w domu kopertkę z tabletkami a tam co ?? LUDZKIE LEKI!!!!!!!!!!!!!!!
Oj już ja sobie z nią pogadam w czwartek jak tam pojadę!!!!! Juz nigdy do tej kobiety nie pojadę!!!!
Poza tym, byłam pierwszy raz z Benem w tej lecznicy (zawsze chodziłam tu obok mnie tylko na szczepienia i odrobaczenia), a ta wetka do mnie "no pani chyba ich wszystkich w domu nie trzyma?????" a ja SŁUCHAM!?!?!?!
no tak się zdenerwowałam, że myślałam, że ducha wyzionę z nerwów!!! aż para z uszu mi wiała!!!!!!

A to brudny Benio, dzisiaj go wyczesałam i był chwilę czysty, bo zaraz potem się uślinił i położył w dole ziemi :) Na marne kąpiele, czesanie, czyszczenie sierści :shake:

A to Benio :)

Posted

Swoją drogą, czy widzicie jakąś opuchliznę na prawej przedniej łapie?

Bo ja nei widzę :roll:

To nie wiem co mu może być, może po prostu zapalenie kości? :hmmmm: albo nadwyrężenie, nadciągnięcie?

Posted

http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0821.jpg
Super :loveu:
http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0835.jpg
Ta też ekstra stoi :multi:
http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/4fbadf7c.jpg
Pozycja Bena tez supa :loveu: :evil_lol:
Swoją droga ta wetka jakaś nienormalna :shake: Nie wracaj już do niej :shake:
biedny Ben :( Może tą łapę nadwyrężył po prostu? :hmmmm:

Posted

NAKAZAŁA mi spotkać się w czwartek nawet jak pies przestanie kuleć. SORY, ale liczą się tez dla mnie pieniądze. Skasowała mnie 38 zł za dwie tabletki!!! A całe opakowanie tych tabletek kosztuje 11zł!!!!!! Więc ja sobie do niej zadzwonię po czwartku i zapytam czy nadal podawać te tabl. jeżeli tak to sobie kupię je na własny rachunek!! Idiotka!!

Marysia, nooo wszystkie trzy stoją najlepiej jak potrafią :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mój tez jest OK, ale dziś akurat go nie było :angryy::angryy:
W czwartek rezerwuję wizytę u niego!!! Debilizm!!!
Cały czas żałuję, że nie poszłam na weterynarię :shake:

Jeszcze kilka fotek i spadam na spacer z psami