Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
GRATULUJE :laola: :)

Dziękuję kochana!!!! :multi:
Nie wiem czy słyszałaś o naszym kolejnym BISie w Ostrawie :loveu: Ach nie masz pojęcia ile Ci zawdzięczam, wtedy w Nitrze BARDZO mi pomogłaś!!!!! :multi::multi::multi:

Czekałam na nową stronkę... Tak więc zaraz fotki :cool3:

Posted

Tak w ogóle to mamy ogromne szczęscie!!!! :multi:

W Łodzi jest zgłoszonych 21 bernardynów długowłosych :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Z czego 7 suk jest w młodzieży!!!!:crazyeye::crazyeye: To największa stawka od lat!!! Nawet na klubie się takie nie zdarzają :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A krótkowłosych 6 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W czym moja suka w młodzieży jest... SAMA :evil_lol: i Halszka w otwartej jest.... SAMA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może uda się skończyć championaty i zdobyć CACIBa :multi::multi:
Także za dwa tygodnie kciuki będą tak bardzo potrzebne, że bedę Was już prosić od jutra o nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej Kasiu :multi:
SMS mnie zaszokował :-o Matko, ile długowłosych :-o Jakiś wysyp normalnie :-o
szkoda że ja do łodzi nie jade :roll: Ale w niedziele Opole :multi:

Fotki super :loveu: Ten pomek (Roksanka?) pokoik1 to cudo jest :loveu: I ten berneńczyk, i niufy, bernardyn się załapał, no i Franka :loveu:

Posted

Marysia, mnie też to zszokowało myślałam, że pomyliłam rasy :mdleje: Ale nie! W takiej stawce w młodzieży wygrać to czad!:loveu:

Idę z psami, potem wrzucam resztę zdjęc :loveu:

Roksanka jest śliczna no i wygrała Zw. Mł. :-)