panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Czemu Zniknął Mi Podpis!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Quote
Teklunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='panienkabubu']Czemu Zniknął Mi Podpis!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?![/quote]ja widze Twój podpis! ale nie widze szczeniaków!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 przed samym porodem rośnie :p a podpis masz na miejscu :lol: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 W tym jednym poście nie ma, nei wiem dlaczego, oj tam niewazne. Dobra, rośnie. Ale czy zdażają się przypadki, że nie spada poniżej 37? Bo po prostu przyłożyłam lekko rękę do brzucha i zostałam.... skopana :p po prostu szczeniaki tak wariują, że to się w głowie nie mieści, Halszka śpi i piszczy, teraz ma 37,5... Także no nie wiem.... Mamy czas do jutra :loveu: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 na pewno się zdarzają - suka to nie książka więc każda zachowuje się inaczej :razz: Quote
a_ga.isk Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Urodzi... nie urodzi.... urodzi... nie urodzi... Quote
olcha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='panienkabubu']olcha skad Ty to wszystko wiesz?? :cool3:[/quote] Nie wiem na logikę biorę podobnie zresztą jak Ci malawaszka napisała :eviltong: Dziewczyny oczywiście, że dziś nie urodzi! Jutro mija wzorcowe 63 dni, a Halszka idealna to i data idealna musi być :lol: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 urodzi!!!!! wiecie co, czuję się poniżona, no skopał mnie szczeniak, którego nie ma jeszcze nawet na świecie :evil_lol: Dobra, ide do niej, pozniej lece pare spraw zalatwic, takze do wieczora moze mnie juz nie byc, to sie nie stresujcie, jakbyscie byly ciekawe co i jak to moj numer znacie, 500 755 100 :evil_lol: po prostu napisze do ktorejs z Was i poslecie dalej, znaczy na dogo :loveu: bo wieczorem jak wroce to moze juz zaczac rodzić, ale pewnie tak jak olcha mowi, do jutra nic sie nie wydarzy, bo ona naprawde jakas idealna chce byc :evil_lol: Quote
marymek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 O rany, no jak długo można czekać :shake: Ja tu zaraz znerwicowania na tle psychicznym dostane. Toż to zamiast w szkole udzielać się na lekcjach ja zaglądam w okno i myśle czy już przypadkiem nie ma na świecie o 24 bernardyny więcej :loveu: :evil_lol: Kaśka zmobilizuj jakoś Halszke! :razz: No nie wiem, Bena jej tam podeślij, niech jej pomoże :lol::lol::lol: Ja już chce być ciotką :placz::placz: :p Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 żeby tylko nic się nie skomplikowało i żeby jutro idealnie urodziła:roll: trzymam ciągle kciuki;) Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='eria']żeby tylko nic się nie skomplikowało i żeby jutro idealnie urodziła:roll: trzymam ciągle kciuki;)[/QUOTE] eria już zaczynam się martwić:( nie wykazuje żadnego zaintersowania, nawet gniazda nie szykuje............ :( Quote
olcha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='eria']żeby tylko nic się nie skomplikowało i żeby jutro idealnie urodziła:roll: trzymam ciągle kciuki;)[/quote] cichaj babo! nie wiesz, że Halszkosławska idealna i urodzi zdrowo w idealnych odstępach czasu, idealną liczbę bernardokluchów?...ale JUTRO bo jutro jest idealna data :lol: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='olcha']cichaj babo! nie wiesz, że Halszkosławska idealna i urodzi zdrowo w idealnych odstępach czasu, idealną liczbę bernardokluchów?...ale JUTRO bo jutro jest idealna data :lol:[/QUOTE] tzn. zacznie teraz w nocy i urodzi jutro czy zacznie jutro w nocy i urodzi w środę? :cool3: ech martwie sie :( w dodatku jak na zlosc strzelilo mi swiatlo nad porodowka, tzn nie mam obecnie oswietlenia dla szczeniakow :( jutro cos z tym musze zrobic bo dzis juz za ciemno :( najwyzej swieczka bede je grzac :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='panienkabubu']tzn. zacznie teraz w nocy i urodzi jutro czy zacznie jutro w nocy i urodzi w środę? :cool3: ech martwie sie :( w dodatku jak na zlosc strzelilo mi swiatlo nad porodowka, tzn nie mam obecnie oswietlenia dla szczeniakow :( jutro cos z tym musze zrobic bo dzis juz za ciemno :( najwyzej swieczka bede je grzac :evil_lol:[/QUOTE] PS. DLACZEGO NIE MOGĘ EDYTOWAĆ POSTÓW? czy to dogo zgłupiało? Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [COLOR=white]to Admin wariuje usunął edycję postówżebu ludzie nie wypierali się swoich postów . O ![/COLOR] Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='eria'][COLOR=white]to Admin wariuje usunął edycję postówżebu ludzie nie wypierali się swoich postów . O ![/COLOR][/QUOTE] hmmm....... to teraz będą produkować ich miliardy, bo nei da się niczego dopisać jak się czegoś zapomniało :( ech........ spać mi się chce:( Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie wolno spać!! ty idź przekonuj Halszkę do porodu :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='panienkabubu']tzn. zacznie teraz w nocy i urodzi jutro czy zacznie jutro w nocy i urodzi w środę? :cool3: ech martwie sie :( w dodatku jak na zlosc strzelilo mi swiatlo nad porodowka, tzn nie mam obecnie oswietlenia dla szczeniakow :( jutro cos z tym musze zrobic bo dzis juz za ciemno :( najwyzej swieczka bede je grzac :evil_lol:[/quote] A tego to ja Ci już nie powiem :evil_lol: powinna zmieścić się w tych 24h :evil_lol: Zapalasz światło, a tam już 24 bernardokluchy :cool3: Quote
jo-jo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kasiu nie martw się ona zacznie lada moment rodzić :cool3: Rób se kawe i wyczekuj !! To już tuż, tuż !! Quote
panienkabubu Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 tuż tuż minęło i ani śladu po szczeniakach ;) poszłam spać przed 24, została sama w ciemnościach (jak mi zalecano) do 4:45, przyszłam do niej, ona ucieszona w ogóle chciała po mnie skakać :stupid: Zaraz idę do niej kolejny raz. Muszę jechać na uczelnie po wyniki, więc zostanie pod opieką Marcina, ale nie sądzę, żeby coś się zmieniło, mimo, że temp niższa niż wieczorem. Hm... Później pojadę do weterynarza zapytać co i jak, pokaże mu temp i zadecydujemy. Matko boska no gorzej jak z dzieckiem :evil_lol: kciuki poproszę za wyniki egzaminu i za Halszkę:loveu: Quote
sota36 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Teklunia'][SIZE=6][COLOR=Magenta]I co? i co?[/COLOR][/SIZE]Jola, ja Cie normalnie kocham za te teksty Twoje!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] a masz czerwona torebke Teletubisiowa? [quote name='Teklunia']ja widze Twój podpis! ale nie widze szczeniaków!!!!!!!!!!!!!!!! ;)[/quote] No kurcze mam te sama wade wzroku - widze, a raczej nic nie widze! [quote name='panienkabubu']PS. DLACZEGO NIE MOGĘ EDYTOWAĆ POSTÓW? czy to dogo zgłupiało?[/quote] zglupialo, bo bernardynki na swiat maja przyjsc!!! Quote
eria Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 pierwsze co robię każdego ranka to wchodzę tu cała w nerwach :cool3: a szczeniorów brak:shake: Quote
Recommended Posts