Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='a_ga.isk']Czyli urodzi za rok i 10 m-cy? :diabloti:
To sobie poczekamy, oj poczekamy:cool3:[/quote]

buaahahahah NEVER!!!

[quote name='anetta']:shake: no i guucioooo[/quote]

oj juz niedlugo :) jakies 2 dni :) chociaz pewnie porod zacznie sie niebawem, oj chcialabym, chciala:)

Posted

[quote name='panienkabubu']zawsze przychodził na zawołanie i zawsze jak się mówiło[B] "bierz delikatnie" to brał jak panienka, a Ben jak chapsnie to 'ino roz'[/B] :evil_lol:[/quote]
Buahahahahahahaa:evil_lol:
Przykro mi z powodu Karata:-( Był ślicznym pieskiem:loveu:
Halszka:mad: Ty sobie nie żartuj, bo jak ciocia Karolina przyjedzie too....:loveu::evil_lol:
Hej Kasiu! Szkoda, że sie nie spotkam na wystawie, no ale co zrobimy :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Witamy :multi: :multi: :multi: piękny piesek w podpisie :loveu:

[/QUOTE]
Dzięki:lol:
:turn-l: :turn-l: :loveu:

[IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-06-0820-28-53_0060.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madzia i medor']:turn-l: :turn-l: :loveu: [/quote]

:shake: nie smiej sie z mojego johnego bravo :shake: :lol: :lol:

[quote name='eria']i co ? rodzi już ta jędza czy jeszcze nie :eviltong: ?
jade do Wawki,jakby urodziła to mi esa napisz :eviltong:[/quote]

Jeszcze.. nie wiem :evil_lol:
zaraz do niej idę, to zdam relację ;) modlcie sie, zebym nie dostała zawału widząc już np 12 bernardynow :evil_lol:

Posted

[quote name='kalinaM']8:58
panienkabubu nie odpisuje czy to punkt kulminacyjny? Czy halszka juz rodzi?
Na te i inne pytania otrzymamy odpowiec juz niebawem....;)[/QUOTE]
hahah :evil_lol:
chyba jej się coś zaczyna :evil_lol: niespokojna, temp najniższa od 6 dni, ale nadal ponad 37....
piszczy siedzi leży..... no niech już zacznie!:loveu: albo za chwilę, he he, żebym zdążyła po bułki lecieć :loveu:

Posted

[quote name='sota36']Kichaj bulki! RODZIMY!!!![/QUOTE]
Jola tylko nie panikuj, nie panikuj, bo i mnie się udzieli! ;)

Poproszę czyjś numer kom, ale tylko jak macie Orange ;-) Żebym w razie czego mogła was poinformować i napiszecie tutaj za mnie, że szczeniaki się rodzą :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo ranyyy codziennie zaglądam i nic nic nic - Halszka - przedstawienie czas zacząć :multi::loveu: trzymam :kciuki: bo może to już???? :razz:[/quote]

a kciuki się przydadzą :) już to się zaczyna :loveu: Halszka robi się niespokojna i spada jej temperaturka :multi:
Tylko mam pytanko - czy temperatura spada powoli? CZy jest to nagły spadek? Bo ona kilka godzin temu miała 37,5, teraz ma 37,2 :loveu: to nie wiem :loveu:

[quote name='kalinaM']ach...:loveu: :loveu:
Trzymam kciuki...:happy1:
Ja mam Heyah....:eviltong: :eviltong:[/quote]

:loveu:

[quote name='olcha']Ja mam Erę :placz:

TO JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻ??????[/quote]

no już prawie ;-)

[quote name='malawaszka']masz jeszcze Tequilę, a ja mam Lunę i co??? też mam płakać??? :evil_lol:[/quote]

buahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozłożyłaś mnie na łopatkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: leżę i kwiczę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia za rzadko przybywasz :evil_lol: co Ty nie widzisz jaka z niej bania? od tygodnia tu już panikujemy czy to już czy nie już :loveu: a Ty przychodzisz i zdziwienie :evil_lol:

to po prostu w przerwie miedzy szczeniakami przybiegne i wam oznajmie no i tyle no :p chyba ze Joluś przyjdzie i napisze :loveu: Jolus, zgadzasz siem? :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']masz jeszcze Tequilę, a ja mam Lunę i co??? też mam płakać??? :evil_lol:[/quote]

[quote name='panienkabubu']buahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozłożyłaś mnie na łopatkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: leżę i kwiczę :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Buahahhaha mnie również :roflt:

Temperatura spada powoli, nie nagle.

Posted

[SIZE=6][COLOR=Magenta]I co? i co?[/COLOR][/SIZE][quote name='sota36']Kichaj bulki! RODZIMY!!!![/quote]Jola, ja Cie normalnie kocham za te teksty Twoje!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']madzia za rzadko przybywasz :evil_lol: co Ty nie widzisz jaka z niej bania? od tygodnia tu już panikujemy czy to już czy nie już :loveu: a Ty przychodzisz i zdziwienie :evil_lol:

[/quote]
:oops::oops::oops: To trzymam kciuki:kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']temp musi spadać powoli, bo jakby spadła nagle to suka by hipotermii dostała :eviltong::p[/quote]

spada i się utrzymuje niska, czy rośnie później?

[quote name='anetta']Halszka, jestesmy z toba!!!![/quote]

a ze mną? :cool3:

[quote name='Teklunia'][SIZE=6][COLOR=magenta]I co? i co?[/COLOR][/SIZE][/quote]

CZEKAMY :roll:

[quote name='madzia i medor']:oops::oops::oops: To trzymam kciuki:kciuki:[/quote]

oj przydadza sie :loveu: