marymek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ben, Halszka :loveu: Ale ja ich dawno nie widziałam :loveu: Chyba wpadnę Was odwiedzić :evil_lol: Z Franią moją kochaną spotkam się za tydzień, i za dwa :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='marymek']Ben, Halszka :loveu: Ale ja ich dawno nie widziałam :loveu: Chyba wpadnę Was odwiedzić :evil_lol: Z Franią moją kochaną spotkam się za tydzień, i za dwa :loveu:[/QUOTE] No my się na obiecany spacer chcieliśmy umówić, ale jak nie cieczka, to noga w gipsie :evil_lol: Quote
marymek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='panienkabubu']No my się na obiecany spacer chcieliśmy umówić, ale jak nie cieczka, to noga w gipsie :evil_lol:[/quote] Buehehe :evil_lol: To jak już będziesz sprawna to daj znać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 A będziecie jutro trzymać kciuki za Franię i Marcina? :evil_lol: To będzie ich deeeebiut w pełnym tego słowa znaczeniu, beze mnie na wystawie :cool3: Quote
marymek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='panienkabubu']A będziecie jutro trzymać kciuki za Franię i Marcina? :evil_lol: To będzie ich deeeebiut w pełnym tego słowa znaczeniu, beze mnie na wystawie :cool3:[/quote] Będziemy trzymać kciuki :kciuki: Frania kocha Marcina (masz konkurencję :evil_lol:), także sobie poradzą :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='marymek']Będziemy trzymać kciuki :kciuki: Frania kocha Marcina (masz konkurencję :evil_lol:), także sobie poradzą :loveu:[/QUOTE] Żeby tylko ładnie biegła, to potem będzie jak z płatka:cool3: Marysia, gdzie na MP się wybierasz? I czy na MP musi być pies zgłoszony na wystawę, czy wystarczy rodowód? Quote
marymek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='panienkabubu']Żeby tylko ładnie biegła, to potem będzie jak z płatka:cool3: Marysia, gdzie na MP się wybierasz? I czy na MP musi być pies zgłoszony na wystawę, czy wystarczy rodowód?[/quote] Nawet rodowodu nie trzeba ;-) Najbliżej to Będzin 27 lipca, potem dopiero we wrześniu Chorzów, może Wrocław tylko nie pamiętam kiedy jest, reszta to Rybnik, Zabrze, Kielce, no i co tam jeszcze po drodze wpadnie. :) Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='marymek']Nawet rodowodu nie trzeba ;-) Najbliżej to Będzin 27 lipca, potem dopiero we wrześniu Chorzów, może Wrocław tylko nie pamiętam kiedy jest, reszta to Rybnik, Zabrze, Kielce, no i co tam jeszcze po drodze wpadnie. :)[/quote] a ty ze swoim nie chcesz?:razz: Quote
marymek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Tinka:)']a ty ze swoim nie chcesz?:razz:[/quote] Mój nie jest psem wystawowym ;-) Ja dzisiaj wybywam w góry i wracam jutro późnym wieczorem, także gdybyś Kasiu mogła wysłać mi sms'ka jak poszło Frani i Marcinowi w Wa-wie, to byłabym Ci wdzięczna :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 :laola::laola: Frania dzisiaj na wystawie międzynarodowej w Warszawie wystawiana przez mojego MARCINA :loveu: w porównaniu z suką z klasy pośredniej zgarnęła RASĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 SUPER!!! Brawo Frania!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Gratulacje!!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 :bigcool:ta emota wykazuje moje uczucia!:loveu: Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [COLOR=Blue]Super Frania:multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR] Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='marymek']Mój nie jest psem wystawowym ;-)[/quote] ale psem jest, więc teoretycznie można:razz: Gratuluje rasy:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 gratulacje raczej do Marcina :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='panienkabubu']gratulacje raczej do Marcina :loveu:[/quote] powinien zostać profesjonalnym handlerem : P Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 czekam na niego, może przywiezie jakieś zdjęcia :loveu: Quote
sota36 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='panienkabubu']:laola::laola: Frania dzisiaj na wystawie międzynarodowej w Warszawie wystawiana przez mojego MARCINA :loveu: [B]w porównaniu z suką z klasy pośredniej zgarnęła RASĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B] :laola::laola:[/quote]i od razu sie zdrowieje!!!!!Gratulacje!!! Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Witaj Jolu :loveu: Będę miała pytaneczko do Ciebie - wiesz w jakiej sprawie............ :loveu: Ale to jak dostanę wypłatę :cool3: Quote
sota36 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Witaj Jolu :loveu: Będę miała pytaneczko do Ciebie - wiesz w jakiej sprawie............ :loveu: Ale to jak dostanę wypłatę :cool3:[/quote] oki, milo, ze o nas pamietasz. Bedziemy w Chorzowie za tydzien. Quote
infers Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 KOngratulejszons!!! Wszystkie Marciny to fajne chłopaki:eviltong: Czekamy na foty:razz: Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kasia WIELKIE GRATKI!!!!! :laola: Ale się cieszę :multi::loveu::loveu::loveu: i brawo dla Marcina, ale dla Ciebie większe bo to Twój przychówek ;):loveu: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [COLOR=Navy][B]gratulacje !! :):multi::multi: a ja dzisiaj obfociłem Franię z poza ringu :loveu::loveu: jest wiele większa niż na zdjęciach :loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='sota36']oki, milo, ze o nas pamietasz. Bedziemy w Chorzowie za tydzien.[/quote] Super!:multi: [quote name='infers1995']KOngratulejszons!!! Wszystkie Marciny to fajne chłopaki:eviltong: Czekamy na foty:razz:[/quote] Nie mam ich za dużo niestety:cool3: Quote
Recommended Posts