Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ben, Halszka :loveu: Ale ja ich dawno nie widziałam :loveu: Chyba wpadnę Was odwiedzić :evil_lol:
Z Franią moją kochaną spotkam się za tydzień, i za dwa :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']Ben, Halszka :loveu: Ale ja ich dawno nie widziałam :loveu: Chyba wpadnę Was odwiedzić :evil_lol:
Z Franią moją kochaną spotkam się za tydzień, i za dwa :loveu:[/QUOTE]
No my się na obiecany spacer chcieliśmy umówić, ale jak nie cieczka, to noga w gipsie :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']No my się na obiecany spacer chcieliśmy umówić, ale jak nie cieczka, to noga w gipsie :evil_lol:[/quote]
Buehehe :evil_lol:
To jak już będziesz sprawna to daj znać :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']A będziecie jutro trzymać kciuki za Franię i Marcina? :evil_lol:
To będzie ich deeeebiut w pełnym tego słowa znaczeniu, beze mnie na wystawie :cool3:[/quote]
Będziemy trzymać kciuki :kciuki: Frania kocha Marcina (masz konkurencję :evil_lol:), także sobie poradzą :loveu:

Posted

[quote name='marymek']Będziemy trzymać kciuki :kciuki: Frania kocha Marcina (masz konkurencję :evil_lol:), także sobie poradzą :loveu:[/QUOTE]
Żeby tylko ładnie biegła, to potem będzie jak z płatka:cool3:
Marysia, gdzie na MP się wybierasz? I czy na MP musi być pies zgłoszony na wystawę, czy wystarczy rodowód?

Posted

[quote name='panienkabubu']Żeby tylko ładnie biegła, to potem będzie jak z płatka:cool3:
Marysia, gdzie na MP się wybierasz? I czy na MP musi być pies zgłoszony na wystawę, czy wystarczy rodowód?[/quote]
Nawet rodowodu nie trzeba ;-)
Najbliżej to Będzin 27 lipca, potem dopiero we wrześniu Chorzów, może Wrocław tylko nie pamiętam kiedy jest, reszta to Rybnik, Zabrze, Kielce, no i co tam jeszcze po drodze wpadnie. :)

Posted

[quote name='marymek']Nawet rodowodu nie trzeba ;-)
Najbliżej to Będzin 27 lipca, potem dopiero we wrześniu Chorzów, może Wrocław tylko nie pamiętam kiedy jest, reszta to Rybnik, Zabrze, Kielce, no i co tam jeszcze po drodze wpadnie. :)[/quote]
a ty ze swoim nie chcesz?:razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']a ty ze swoim nie chcesz?:razz:[/quote]
Mój nie jest psem wystawowym ;-)

Ja dzisiaj wybywam w góry i wracam jutro późnym wieczorem, także gdybyś Kasiu mogła wysłać mi sms'ka jak poszło Frani i Marcinowi w Wa-wie, to byłabym Ci wdzięczna :loveu:

Posted

:laola::laola:

Frania dzisiaj na wystawie międzynarodowej w Warszawie wystawiana przez mojego MARCINA :loveu: w porównaniu z suką z klasy pośredniej zgarnęła RASĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola::laola:

Posted

[quote name='panienkabubu']:laola::laola:

Frania dzisiaj na wystawie międzynarodowej w Warszawie wystawiana przez mojego MARCINA :loveu: [B]w porównaniu z suką z klasy pośredniej zgarnęła RASĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B]
:laola::laola:[/quote]i od razu sie zdrowieje!!!!!Gratulacje!!!

Posted

[quote name='panienkabubu']Witaj Jolu :loveu:
Będę miała pytaneczko do Ciebie - wiesz w jakiej sprawie............ :loveu:
Ale to jak dostanę wypłatę :cool3:[/quote]
oki, milo, ze o nas pamietasz. Bedziemy w Chorzowie za tydzien.

Posted

[COLOR=Navy][B]gratulacje !! :):multi::multi:

a ja dzisiaj obfociłem Franię z poza ringu :loveu::loveu: jest wiele większa niż na zdjęciach :loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']oki, milo, ze o nas pamietasz. Bedziemy w Chorzowie za tydzien.[/quote]

Super!:multi:

[quote name='infers1995']KOngratulejszons!!!
Wszystkie Marciny to fajne chłopaki:eviltong:
Czekamy na foty:razz:[/quote]

Nie mam ich za dużo niestety:cool3: