Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kasiu :)
Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: Idziecie jak burza :loveu:
Mnie jednak nie będzie w Ustroniu, ale trzymam za was kciuki :kciuki:
Co do problemów Bena to pies znajomych zawsze wariował gdy suczki z sąsiedztwa miały cieczki. Właścicielka postanowiła go wykastrować, problemy się skończyły a piesek przytył :) No ale Twój wybór ;-)

Zdjęcia śliczne, Ben jaki czysty :mdleje: Nasz też się kąpał, tyle że pogoda się popsuła i już wygląda tak jak dawniej :cool3:

Posted

marymek napisał(a):
Hej Kasiu :)
Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: Idziecie jak burza :loveu:
Mnie jednak nie będzie w Ustroniu, ale trzymam za was kciuki :kciuki:
Co do problemów Bena to pies znajomych zawsze wariował gdy suczki z sąsiedztwa miały cieczki. Właścicielka postanowiła go wykastrować, problemy się skończyły a piesek przytył :) No ale Twój wybór ;-)

Zdjęcia śliczne, Ben jaki czysty :mdleje: Nasz też się kąpał, tyle że pogoda się popsuła i już wygląda tak jak dawniej :cool3:

Ooo... Szkoda, że Cię nie będzie :shake: A miałam nadzieję na Zw. Dnia :evil_lol: Może jednak? To tak blisko...

Muszę przemyśleć kastrację Bena :cool3: Zobaczymy jak będzie zachowywał się przy następnej cieczce. Aha - i dziś przekonałam się, że on kryć by jednak potrafił :crazyeye: Małe spotkanie z Halszką i zaraz wskakiwanko :mdleje: Na szczęście w porę zareagowałam :eviltong:

A Ben był brudny 20 minut później :evil_lol:

Acctiually napisał(a):
Ślicznie:loveu:
Ee co to za konkurencja...Franca lepsza i wógóle:loveu:

Przejmujesz się? Bo ja nie :evil_lol: Moja suka i tak najpiękniejsza :loveu:

Posted

Słuchajcie:

Frania dzisiaj powaliła mnie na łopatki :loveu:

Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie no i Zwycięstwo Rasy :multi::multi::multi: Przepięknie się prezentowała!

W Konkursie Młodego Prezentera w Grupie Starszej razem z forumową Marymek, czyli Marysią, na 5-ciu Prezenterów - II miejsce!!!!!!!!!!!!! Tuż po niepokonanej Ali Nowak :multi:

DZIEWCZYNY - dałyście czadu!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:

Posted

eria napisał(a):
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu:

Matusz napisał(a):
i pani sędzina Viva Maria Soleckyj Szpunar czy jakoś tak to się pisze:diabloti:

gratulacje

Dziękujemy :loveu: Tzn. gratulacje należą się Marysi i France :loveu:

Aha, a Marysia przed konkursem napisała mi mniej więcej coś takiego (bo ja to oddaję jej psa i znikam, żeby Frania nie miała głupich pomysłów ucieczki w moim kierunku w główce heheheh): "Mamy jedną z najbardziej wymagających sędzin, także będzie cięzko wskoczyć na pudło".
Powiedziałam, że bez pudła mają nie wracać :diabloti: Wróciły z pucharem i karmą :loveu: Chyba mogę im wybaczyć co?:loveu: