panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Matusz - wielkie dzięki :buzi: Aha - mamy nowy banerek robiony przez erię :loveu: dziękujemy :multi: Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Matusz - wielkie dzięki :buzi: nie ma za co ;) Frania jest super modelką :loveu::loveu::loveu::loveu: jak któreś chcesz w oryginale to pisz PW to podeślę ;) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Pewnie, że chcę, ale jeszcze sama nie wiem które :cool3: Na razie to zablokowali mi maila nie wiem czemu .....:hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 panienkabubu napisał(a): Na razie to zablokowali mi maila nie wiem czemu .....:hmmmm: nie zapłaciłaś abonamentu :turn-l: :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Oooo ile Franiów:D http://img152.imageshack.us/img152/7153/img2475zi8.jpg łoo i jaka mina:D śliczne fotki:loveu: I jak dużo :multi: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Uffffffffff odblokowali maila:multi: bez maila to jak bez ręki .. i dogo :evil_lol: Quote
alive Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 O i już wszystko wiem! :) GRATULACJE dla Franciszki!!! :) Quote
pokoik1 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje TASSU :multi::multi::multi::multi: Frania w Wawie szła jak burza, żadnego potknięcia, niesubordynacji. To zasługa psiaka i HANDLERA :loveu::loveu::loveu: Quote
marymek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tassu :loveu: Ależ on jest super :loveu: Marcin na handlera! :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='alive']O i już wszystko wiem! :) GRATULACJE dla Franciszki!!! :) Dziękujemy i dla Chili także!!!!!:) [quote name='pokoik1']Gratulacje TASSU :multi: Frania w Wawie szła jak burza, żadnego potknięcia, niesubordynacji. To zasługa psiaka i HANDLERA :loveu: Agata, tylko nie mów Marcinowi :evil_lol: (wysłałam do Niego chyba z tysiąc SMSów z instrukcjami obsługi Francy hihi) [quote name='marymek']Tassu :loveu: Ależ on jest super :loveu: Marcin na handlera! :cool3: Nie oddam moich suk w żadne inne ręce, chyba, że na porównaniu o rasę! :eviltong: [quote name='infers1995']Same wystawowe sukcesy:multi: Tak to już u nas jest:) Kopnięci na punkcie wystaw :lol: Quote
marymek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie oddam moich suk w żadne inne ręce, chyba, że na porównaniu o rasę! :eviltong: Ale ja mówię ogólnie o handlingu a nie tylko o wystawianiu Twoich suczyn :eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='marymek']Ale ja mówię ogólnie o handlingu a nie tylko o wystawianiu Twoich suczyn :eviltong: Eee tam, Jego to aż tak chyba nie kręci (chyba:hmmmm:):loveu: Tak w ogóle to mam mnóstwo zaległości i ponad 200 zdjęć do wrzucenia :cool3: Frania z Krakowa Suczka od naszego znajomego I Frania Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Przykład źle ustawionej Frani (to Marysiu dla Ciebie:cool3:) - tył za bardzo w rozkroku i od razu cała harmonia się burzy :cool3: W ruchu z konkurencją, która tym razem nas wygryzła:evil_lol: A na drugi dzień... Zawitaliśmy do Brna, po przejechaniu prawie 300 km od domu:cool3: To szczeniaczek, a raczej "babik" Nie chciał się wystawiać;) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Niektórzy, by pokazać zęby psiaka, musieli go.. okiełznać:turn-l: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Teraz dla odmiany Ustroń Schodzimy z ringu Pańcia wszystko jest? Dobrze sprawdź! No, sprawdziłaś, to teraz jestem spokojna... Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Marysiu, widzisz, to co ja? Ona patrzy na Ciebie jak biegnie :cool3: A kiedyś miała Cię w .. poważaniu :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Źle ustawione przednie łapki, za wąsko - i tworzy się "X" na przednich łapach:) Śliczniaste:) Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ale tam kolorowo było na widowni MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Zawiadamiam, że karma jeszcze nie otworzona :cool3: Boję się takich tzw. "nołnejmów", ale pod koniec tygodnia otworzę:cool3: Jeszcze kilka fotek zaległych ze zlotu samochodów, na którym byliśmy z Marcinem - i uciekam pozwiedzać dogo i pograć w Kości na Kurniku :cool3: (Ostatnio stałam się nałogowcem w tej grze hihi) A jak ktoś z Was zna estoński (:evil_lol:) to w ramach nudy proszę o poszukanie zdjęć Tassu w internecie hihihihihi Niektórzy ludzie w bagażniku wożą psy.. Niektórzy.... głośniki :evil_lol: O ten ktoś też I ten hihii Quote
Recommended Posts