Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']ale tam kolorowo było na widowni MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Też zwróciłam na to uwagę:evil_lol:
Matusz- masz może zdjęcie BIS z Niedzieli z widocznym numerkiem?:cool3:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Też zwróciłam na to uwagę:evil_lol:
Matusz- masz może zdjęcie BIS z Niedzieli z widocznym numerkiem?:cool3:

nie mam, ja byłem tylko do 14 w niedzielę, bo o 14.55 już miałem pociąg:razz:

Posted

http://img394.imageshack.us/img394/3948/dsc0241db9.jpg
O matko :mdleje: Nie moge tych niedźwiadków pokazać mamie bo chyba do Was przyjedzie :evil_lol: Cuuuuudne :loveu: Gdzie te niufy mieszkają?

Jeśli chodzi o zdjęcia z Brna to ten babik mnie interesuje. Co to za piesek? :)

Dzięki za wskazówki odnośnie wystawiania. Sama zauważam na zdjęciach niektóre błędy, tyle że stojąc na ringu nie o wszystkim pamiętam :oops:
Też zauważyłam że Franka na mnie patrzy :multi: Ostatnio zdarzyło jej się to w Katowicach, natomiast w Opolu ... miała mnie nie w oczkach a w innej części ciała :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Eria, umieraj z zazdrości, ale patrz jakich mamy nowych pięknych przyjaciół:multi:

o ja pier********le :crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz: czamu my takich nie mamy ??:placz::mad: to suczki czy psy ?? rodowodowe?w jakim wieku? troche mało ofutrzone ;)

Posted

[quote name='Acctiually']Jeee ten czekoladowy super:loveu:
A co to za kumple??:D

Mnie też czekoladowy urzekł :loveu:

[quote name='marymek']
Jeśli chodzi o zdjęcia z Brna to ten babik mnie interesuje. Co to za piesek? :)

babik to St. Fellix King's Batul czy jakoś tak, Martina sobie zostawiła (albo jej został:cool3:)

Dzięki za wskazówki odnośnie wystawiania. Sama zauważam na zdjęciach niektóre błędy, tyle że stojąc na ringu nie o wszystkim pamiętam :oops:
Też zauważyłam że Franka na mnie patrzy :multi: Ostatnio zdarzyło jej się to w Katowicach, natomiast w Opolu ... miała mnie nie w oczkach a w innej części ciała :evil_lol:

Hahaha - no w Opolu był całkowity nie wypał. Hm. Mała chyba nie lubi hali. Z którą chcesz do Będzina? :)

[quote name='eria']o ja pier********le :crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz: czamu my takich nie mamy ??:placz::mad: to suczki czy psy ?? rodowodowe?w jakim wieku? troche mało ofutrzone ;)

[quote name='betty_labrador']http://img394.imageshack.us/img394/3948/dsc0241db9.jpg jeeeeeeeee ale super dzieciaczki :loveu: są takie śłodkie :loveu:

To psy :cool3:
Właśnie przez przypadek się dowiedziałam, że ogromna fanka Frani (poznałyśmy się we Wrocławiu na wystawie) ma takie dwwwaaaaa:loveu:
Ten czekoladowy ma 8 miesięcy, jest wystawiany (eria - będzie w Będzinie, wpadaj :loveu:), ten drugi nie wiem, nie pytalam :evil_lol:
W każdym razie - mieszkają w Opolu (a do Opola nie daleko :eviltong:) i ich właścicielka UWIELBIA Frankę - i będziemy się często spotykać na wystawach :loveu::multi: (np. kibicowala jej w Warszawie o czym dowiedziałam się przez wielki przypadek z zupełnie innych źródeł) :multi:

Posted

babik to St. Fellix King's Batul czy jakoś tak, Martina sobie zostawiła (albo jej został:cool3:)

O, dzięki :)

Hahaha - no w Opolu był całkowity nie wypał. Hm. Mała chyba nie lubi hali. Z którą chcesz do Będzina? :smile:

Ależ ja mam wygodę, niektórzy muszą psa na MP szukać a ja jeszcze sobie moge wybierać :loveu: Jeśli można to poproszę Frankę, zobaczymy czy uda nam się powtórzyć sukces z Ustronia (jeśli będzie taka konkurencja jak w zeszłym roku to szczerze wątpie...). A zgłaszałaś którąś?

Posted

Marysiu - przecież miałyśmy umowę, to dotrzymuję :loveu: Franca albo Halszka są do dyspozycji :-)

Dobrze, że Frankę chcesz, bo nie będę musiała Halszki kąpać :evil_lol:
A zgłosiłam stały zestaw ;) Bliziutko, a i miłe towarzystwo się zapowiada :loveu:

Tylko mi powiedz o której jest MP, kto sędziuje (chyba Suprona?). No i po ocenie dostajesz psa i spadaj ;) hehe.
Ja w Was wierzę! Będzie dobrze, tylko się nie stresuj, stosuj do moich wskazówek, patrz na sędziego i uważaj na to, co mówili Ci w innych konkursach :)

Od nowej strony foty :evil_lol: