Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Kasia WIELKIE GRATKI!!!!! Ale się cieszę :multi::loveu: i brawo dla Marcina, ale dla Ciebie większe bo to Twój przychówek ;):loveu:

A pamiętasz jak na schód nie mogła się wczłapać?:loveu:

[quote name='Matusz']gratulacje !! :):multi:

a ja dzisiaj obfociłem Franię z poza ringu :loveu: jest wiele większa niż na zdjęciach :loveu:

Choinka, nie jesteś pierwszy, który to mówi :cool3:
Czekam na Twoje fotki :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wieści!!!!
Właśnie SMSa dostałam z ESTONII!!! :multi:

Tassu dzisiaj na krajowej wystawie w Estonii zdobył:

ocena doskonała, 1 miejsce, CAJC (wniosek na Mł. Ch. Estonii), Najlepszy Junior w Rasie, 3rd Best Male.

W finale:
BIS JUNIOR IV miejsce!!!!!!!

Posted

Tinka:) napisał(a):
:modla:to ci sie miot udał:loveu:

Prawda? :loveu::loveu::loveu::multi::multi:
Zaraz będą fotki bernardynów z dzisiaj :) niedużo mi ich Marcin przywiózł, ale zawsze to coś :multi:

Posted

A tu już Frania z Marcinem - podczas oceny, która była jak widać bardzo dokładna :multi: I w ogóle jaki mamy piękny opis!!!:multi:

A puchar za rasę jest taki malutki, że nawet zdjęcia Frani przy nim nie zrobię, bo go nie zauważycie:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)']gratulacje!:multi:
no cóż, Frania zdecydowanie napiękniejsza ze wszystkich zdjęciowych psiaków :eviltong:

ps: Kasiu, czym kąpiesz swoje psy? jakiego szamponu używasz?

Długowłose oceniane są osobno - najpierw idą długowłose, wybierany jest zw. rasy, później dopiero krótkowłose i osobno wybierany jest zw. rasy :loveu:
Czym kąpię swoje psy? A uwierzysz, że szamponem z marketu za 3 zł? Przy takich ilościach sierści i częstych kąpielach taki wystarczy :cool3:

[quote name='zuzolandia']Gratulujeee Zwycieskich DzieciaczkÓw!!!!!

Dziękuję!:multi:

Dopiszę do tego wczorajszy występ Tassu, także w Estonii - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAJC, Najlepszy Junior w Rasie. Tym samym chlopak ukończył Młodziezowy Championat Estonii!!!!!

[quote name='Acctiually']Śliczne:loveu:
Yeti jest super!!:)
No i oczywiście medalistka:loveu:

Medalistka, owszem :cool3: A ja zaczynam mieć problem - medale mi się nie mieszczą!!!! :diabloti: