panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='malawaszka']Kasia WIELKIE GRATKI!!!!! Ale się cieszę :multi::loveu: i brawo dla Marcina, ale dla Ciebie większe bo to Twój przychówek ;):loveu: A pamiętasz jak na schód nie mogła się wczłapać?:loveu: [quote name='Matusz']gratulacje !! :):multi: a ja dzisiaj obfociłem Franię z poza ringu :loveu: jest wiele większa niż na zdjęciach :loveu: Choinka, nie jesteś pierwszy, który to mówi :cool3: Czekam na Twoje fotki :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Ale wieści!!!! Właśnie SMSa dostałam z ESTONII!!! :multi: Tassu dzisiaj na krajowej wystawie w Estonii zdobył: ocena doskonała, 1 miejsce, CAJC (wniosek na Mł. Ch. Estonii), Najlepszy Junior w Rasie, 3rd Best Male. W finale: BIS JUNIOR IV miejsce!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a)::modla:to ci sie miot udał:loveu: Prawda? :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Zaraz będą fotki bernardynów z dzisiaj :) niedużo mi ich Marcin przywiózł, ale zawsze to coś :multi: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Pies kl. młodzieży Suki kl. młodzież i pośrednia (a w gruncie rzeczy to między nimi jest 1 dzień różnicy) Psy kl. młodzieży (ten po lewej wygrał) YETI Olbrzym z Galicji Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 C-BARON Berbul AMIR Nescaland O to sie coś tu zapałętało :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Amir KELLY Podkarpacki Olbrzym MOJA MEDALISTKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Amir Tu wybór rasy Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 A tu już Frania z Marcinem - podczas oceny, która była jak widać bardzo dokładna :multi: I w ogóle jaki mamy piękny opis!!!:multi: A puchar za rasę jest taki malutki, że nawet zdjęcia Frani przy nim nie zrobię, bo go nie zauważycie:evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 gratulacje!:multi: no cóż, Frania zdecydowanie napiękniejsza ze wszystkich zdjęciowych psiaków :eviltong: ps: Kasiu, czym kąpiesz swoje psy? jakiego szamponu używasz? Quote
Tepes Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Śliczne:loveu: Yeti jest super!!:) No i oczywiście medalistka:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Kaśka (Hasta)']gratulacje!:multi: no cóż, Frania zdecydowanie napiękniejsza ze wszystkich zdjęciowych psiaków :eviltong: ps: Kasiu, czym kąpiesz swoje psy? jakiego szamponu używasz? Długowłose oceniane są osobno - najpierw idą długowłose, wybierany jest zw. rasy, później dopiero krótkowłose i osobno wybierany jest zw. rasy :loveu: Czym kąpię swoje psy? A uwierzysz, że szamponem z marketu za 3 zł? Przy takich ilościach sierści i częstych kąpielach taki wystarczy :cool3: [quote name='zuzolandia']Gratulujeee Zwycieskich DzieciaczkÓw!!!!! Dziękuję!:multi: Dopiszę do tego wczorajszy występ Tassu, także w Estonii - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAJC, Najlepszy Junior w Rasie. Tym samym chlopak ukończył Młodziezowy Championat Estonii!!!!! [quote name='Acctiually']Śliczne:loveu: Yeti jest super!!:) No i oczywiście medalistka:loveu: Medalistka, owszem :cool3: A ja zaczynam mieć problem - medale mi się nie mieszczą!!!! :diabloti: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nowa strona, to czas na fotki :multi: Frania jeszcze z Ustronia Nasze nerwy na niewykwalifikowaną obsługę ringową :mad: Frania: "ej jeszcze musimy tu trochę poczekać!" Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A to już Marcin z Franką w Warszawie :multi: A prosiłam Go "nie duś Frani" :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A to ta suka z klasy pośredniej, z którą Franka WYGRAŁA :multi: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 To ta z pośredniej. Porównanie o rasę I BOB!:multi: - zamazany, czy ktoś z Was umiałby to wyostrzyć? Nie mam żadnej pamiątki z WAWY oprócz tej fotki :placz: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A to jeszcze zaległe zdjęcia z wystawy w Brnie. Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 :evil_lol: To jest mistrzowskie :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Marcin z Lesiem :loveu: Lesio :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Na tym drugim forum Frania razem z Bobikiem Zajęli trzecie miejsce w konkursie na najśmieszniejsze zdjęcie czerwca z ilością punktów 43! :loveu::loveu::klacz: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No i jeszcze zaległa Halszka ze spaceru z Agatą, Darkiem i ich psami :) Woda szalała za bardzo :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wiewiórka :loveu: Która notabene wczoraj ukończyła Młodzieżowy Championat Polski - Agata, gratulacje!!!:multi: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Czaaaaaaadowa rozwiana Halszka :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A tu Bobik dorabiający uszy niedoszłym szczeniakom :evil_lol: Quote
Recommended Posts