Goś Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dzisiejsze lale: Namierzyły cel wojna psychologiczna rozpoczęta głaszcz, głaszcz, głaszcz! chyba że masz smakołyka... Quote
toyota Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ale zdjęcia , one są cudne . Niemożliwe , żeby ktoś się nie skusił na takie miłe ślicznoty . Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 toyota napisał(a):Ale zdjęcia , one są cudne . Niemożliwe , żeby ktoś się nie skusił na takie miłe ślicznoty . Toyota czy to podhalan w avatorze ?? Quote
toyota Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Szarotka napisał(a):Toyota czy to podhalan w avatorze ?? Tak , najprawdziwszy podhalan podhalański , moje słoneczko najpiękniejsze . Ma już 10 lat i niestety bardzo się rozchorował - achalazja przełyku i prawdopodobnie miastemia . Koszmar po prostu :-( Quote
Szarotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 O jej biedaczek :(:( nie wiem co to oznacza, ale pewnie nic dobrego. Quote
bela51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Pokażcie sie dziewczynki. Czy widac jakis domek ? Quote
Goś Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Wczoraj miałam maila od kolejnej osoby. I znów - ogród, doświadczenie z dużymi psami, zainteresowanie oboma. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
megii1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Proszę zajrzyjcie do Tymka - nie jest puchaty ale duży:) http://www.dogomania.pl/threads/181353-PiAE-kny-dostojny-mA-ody-psiak-czyli-Tymon-Szuka-domku?p=14251674 Quote
Piromanka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wczoraj miałam maila od kolejnej osoby. I znów - ogród, doświadczenie z dużymi psami, zainteresowanie oboma. Zobaczymy co z tego wyjdzie.[/QUOTE] Miód na moje serce ;-) Quote
Goś Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Tak, kochana. To zasługa Twoich ogłoszeń, za które należą Ci się ogromne podziękowania. Jak na razie ilość zainteresowanych bardzo mnie podbudowuje. Zanim się obejrzymy, kluski znajdą dobry dom! (naprawdę w to wierzę). Z dzisiejszego widzenia parę słów. Lale potrafią ładnie szczekać. Prowodyrką jest oczywiście zadzior-Nadja. Podbiega do siatki i zaczyna wydawać z siebie złowrogie pohukiwania. Natasza dołącza się do niej, ale nie jest taka zajadła. Obie mają dumny, niski głos. Przy tym buczeniu szczekanie Borsuka brzmi dziwnie wysoko:-) I kolejna różnica - wydaje się, że Nataszka jest większym łakomczuchem od Nadji. Momentalnie wyniuchała położenie smakołyków i swoje pochłaniała jak błyskawica, kiedy Nadja robiła to z dostojną miną. Ale oprócz tego, są takie same - nos w nos główki podkładają do głaskania albo przylepiają się po obu stronach nóg. No i wyglądają jeszcze piękniej, bo mają nowe czerwone obróżki. Nie wliczam do rozliczeń, prezent ode mnie. Zresztą nie były drogie, Magda kupiła po bardzo dobrej cenie w sobie tylko znanym sklepie. Zdjęcia będą niedługo:-) Quote
Goś Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dziś znów pytanie od kolejnej osoby zauroczonej lalami. Normalnie coś wisi w powietrzu:-) Quote
Piromanka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Niech spadnie, nie ma na co czekać. Tym bardziej, że brak deklaracji. Quote
betinka24 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Koniecznie niech spada nie ma na co juz czekac tylko czas do nowego swojego domku :-) Quote
Goś Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla dziewcząt - chętny dom jest w Rozumicach, 20 km od Raciborza:-) Na wizytę czeka miłe małżeństwo, dwuletni piesek husky, mały kociak, 3000m ogrodzonego ogrodu i zielone wzgórza wokół. Jak ktoś ma pomysł, kogo pytać, dajcie znaki. Ja tymczasem uderzam do dziewczyn z Bielska-Białej - mam kontakty od Megii i tych, które znam z Kędzierzyna-Koźle. No i kciuki:-) Quote
Piromanka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cóż za piękny tytuł!!!!!!!! Wspaniale!!!!!! Tylko żeby ktoś mógł przeprowadzić wizytę dla misiaków... Quote
Goś Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Szukam intensywnie. A tymczasem zaprosiłam panią Grażynę na nasz wątek:-) Quote
grajka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 witam, to ja mam nadzieje zamieszkać z dziewczynkami :) mam nadzieję, że wysłaniec pani Małgosi wystawi nam pozytywna opinię i nadia z nataszką znajdą się u nas jeszcze przed Świętami. dla nich ważny jest każdy dzień, ale nie ukrywam, ze dla mnie też :) to uczucie od pierwszego wejrzenia, mam nadzieję, ze będzie nam dane dać imprawdziwy dom. betinko24, jesteś wielką kobietką, wielki szacunek, pani Małgosiu, dziękuje za wszystko :) Quote
Recommended Posts