Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 447
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Toyota czy to podhalan w avatorze ??

Tak , najprawdziwszy podhalan podhalański , moje słoneczko najpiękniejsze . Ma już 10 lat i niestety bardzo się rozchorował - achalazja przełyku i prawdopodobnie miastemia . Koszmar po prostu :-(

Posted

Wczoraj miałam maila od kolejnej osoby. I znów - ogród, doświadczenie z dużymi psami, zainteresowanie oboma. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wczoraj miałam maila od kolejnej osoby. I znów - ogród, doświadczenie z dużymi psami, zainteresowanie oboma. Zobaczymy co z tego wyjdzie.[/QUOTE]

Miód na moje serce ;-)

Posted

Tak, kochana. To zasługa Twoich ogłoszeń, za które należą Ci się ogromne podziękowania.
Jak na razie ilość zainteresowanych bardzo mnie podbudowuje. Zanim się obejrzymy, kluski znajdą dobry dom! (naprawdę w to wierzę).

Z dzisiejszego widzenia parę słów. Lale potrafią ładnie szczekać. Prowodyrką jest oczywiście zadzior-Nadja. Podbiega do siatki i zaczyna wydawać z siebie złowrogie pohukiwania. Natasza dołącza się do niej, ale nie jest taka zajadła. Obie mają dumny, niski głos. Przy tym buczeniu szczekanie Borsuka brzmi dziwnie wysoko:-)

I kolejna różnica - wydaje się, że Nataszka jest większym łakomczuchem od Nadji. Momentalnie wyniuchała położenie smakołyków i swoje pochłaniała jak błyskawica, kiedy Nadja robiła to z dostojną miną.

Ale oprócz tego, są takie same - nos w nos główki podkładają do głaskania albo przylepiają się po obu stronach nóg.

No i wyglądają jeszcze piękniej, bo mają nowe czerwone obróżki. Nie wliczam do rozliczeń, prezent ode mnie. Zresztą nie były drogie, Magda kupiła po bardzo dobrej cenie w sobie tylko znanym sklepie.

Zdjęcia będą niedługo:-)

Posted

Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla dziewcząt - chętny dom jest w Rozumicach, 20 km od Raciborza:-)
Na wizytę czeka miłe małżeństwo, dwuletni piesek husky, mały kociak, 3000m ogrodzonego ogrodu i zielone wzgórza wokół.
Jak ktoś ma pomysł, kogo pytać, dajcie znaki. Ja tymczasem uderzam do dziewczyn z Bielska-Białej - mam kontakty od Megii i tych, które znam z Kędzierzyna-Koźle.
No i kciuki:-)

Posted

witam, to ja mam nadzieje zamieszkać z dziewczynkami :) mam nadzieję, że wysłaniec pani Małgosi wystawi nam pozytywna opinię i nadia z nataszką znajdą się u nas jeszcze przed Świętami. dla nich ważny jest każdy dzień, ale nie ukrywam, ze dla mnie też :) to uczucie od pierwszego wejrzenia, mam nadzieję, ze będzie nam dane dać imprawdziwy dom. betinko24, jesteś wielką kobietką, wielki szacunek, pani Małgosiu, dziękuje za wszystko :)