Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Kochani potrzebuję pomocy, image mi nie działa , potrzebuję instrukcji (jak dla matoła) jak się wstawia foty np przez fotosik - bo nie mogę wystawic bazarku:cool3:

Posted

[quote name='yewcia1']Kochani potrzebuję pomocy, image mi nie działa , potrzebuję instrukcji (jak dla matoła) jak się wstawia foty np przez fotosik - bo nie mogę wystawic bazarku:cool3:[/quote]

Na fotosiku jest opcaj "dodaj zdjecia"- klikasz.
Masz taką zielona planszę i na pomaranczowo pisze "Przeglądaj "-wchodzisz i wybierasz zdjecie z komputera.
Na białym tle, w duzej ramce wchodzi Ci zdecie(tytuł),zaznaczasz je i klikasz wyslij .
Zdjecie się ładuje.
I jest koniec.
Masz tam rózne formaty , które chcesz wstawic na forum.
ja napierw zdjecia zmniejszam do rozmiarów dogo , a później wstawiam na fotosik klikam na " [COLOR=#434343][B]Zdjęcie 500px na forum: [ [/B][/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl/uniAddFlashAfter.php?uploadCount=1&uploadedPhotoId=6324baaa324c2981#"][COLOR=#89c005][B]pomoc[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#434343][B] ][/B] i wstawiam bezpośrednio link na dogo .[/COLOR]

Pojawi się sam link, daje podgląd wiadomości i pojawia sie juz zdjęcie.
:roll:
Mam nadzieje, ze pomoże.;)

Posted

[quote name='Monia70']Na fotosiku jest opcaj "dodaj zdjecia"- klikasz.
Masz taką zielona planszę i na pomaranczowo pisze "Przeglądaj "-wchodzisz i wybierasz zdjecie z komputera.
Na białym tle, w duzej ramce wchodzi Ci zdecie(tytuł),zaznaczasz je i klikasz wyslij .
Zdjecie się ładuje.
I jest koniec.
Masz tam rózne formaty , które chcesz wstawic na forum.
ja napierw zdjecia zmniejszam do rozmiarów dogo , a później wstawiam na fotosik klikam na " [COLOR=#434343][B]Zdjęcie 500px na forum: [ [/B][/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl/uniAddFlashAfter.php?uploadCount=1&uploadedPhotoId=6324baaa324c2981#"][COLOR=#89c005][B]pomoc[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#434343][B] ][/B] i wstawiam bezpośrednio link na dogo .[/COLOR]

Pojawi się sam link, daje podgląd wiadomości i pojawia sie juz zdjęcie.
:roll:
Mam nadzieje, ze pomoże.;)[/quote]
Monia wielkie dzięki potem zrobię test czy mi się uda czy jestem imbecylem komputerowym:placz:Dzwoniłam do Magdy dalej odcięta od świata.
I ma proble Kraksa rozwaliła ostatni wózek:cool3:
[B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Trzeba będzie zrobic zbiórkę na wózek, kto zacznie zbierac?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]Deklaruje pierwsze 20 zł , kto może jeszcze udzielic pomocy i udostepnic konto?[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Matko, Kraksa opamietaj się kobieto :angryy:
JUz co jak co ale wózek ,to Twoje nogi !!!!

Teraz moge tylko 20 zł, ale po 10, po wypłacie dam 100 zł.
Moge zbierac na swoje konto.
Czy taka zbiórka z czyms się wiąże ?

Posted

Monia zbiórka z niczym się nie wiąże - proszę o nr konta na pw wpłacę pierwszy grosz:lol: Z czasem dam sobie do podpisu, ze zbieramy na wózek
moze znajdziemy sponsora.
Dzięki za instrukcję mam tylko linki wstawione bo i tak zamiast foty otwiera mi się tylko krzyżyk
tu wątek bazarku jak ktos umie proszę o wstawienie fot [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/biodrowki-river-island-dla-zwierzakow-ulv-do-13-03-09-do-22-a-132796/#post11898929[/URL]

Lece bo czas mnie goni
ps wyłałam dziś dla stadka Ulv trochę przysmaków

jeszcze raz dzięki za udostępnienie konta na zbiórkę wózka:multi:proszę o nr na pw

Posted

[quote name='bonsai_88']A ile kosztuje taki wózek dla Kraksy?[/quote]
nie wiem, ale mysle, ze pewnie z 500 złotych, trzeba dopytac ulv, narazie zbieramy, jutro wpłacę Moni, ona udostępnia konto

Posted

Myslę , że ok 400 zł może 500zł.
Ja za swoj ( na jamnika, więc mniejszy niz na Kraksulę) płaciłam niecałe 400zł.
Wspólnymi siłami uzbieramy.

Dzieki Magdzie Kraksa żyje.I szaleje na kolejnych wózkach.
Pomóży uzbierac na wózek dla Krakulca.
Ona się wścieknie w domu jak nie bedzie wychodzic na spacery.Rozwali chałupę z nudów.
Kra ma ADHD.....

Posted

posłałam karmę, na razie połowę, bo raz, że nie ma TZ'ta i musialam sama dźwigać a to nieporęczne, dwa, że problemy miałam z zapakowaniem tego :oops:

w każdym razie poszło

Posted

Kraksa średnio raz w miesiącu rozwala wózek :shake::diabloti: Magda wymienia zawsze tylko rozwalnowy pręt, zapewne tym razem zrobi to samo, także nie będzie potrzebne 500 zł, tylko tyle co kosztuje pręt aluminiowy - ew.jakieś nakrętki jak Kra pogubiła ;)

Posted

[quote name='Korenia']Kraksa średnio raz w miesiącu rozwala wózek :shake::diabloti: Magda wymienia zawsze tylko rozwalnowy pręt, zapewne tym razem zrobi to samo, także nie będzie potrzebne 500 zł, tylko tyle co kosztuje pręt aluminiowy - ew.jakieś nakrętki jak Kra pogubiła ;)[/quote]
Magada mówiła, ze zdałby się nowy wózek, badz na obecny czas spawacz
Dzis przeleje kase, moze uda nam sie kraksie zafundowac nowy wozek

Posted

[quote name='Monia70']Matko, Kraksa opamietaj się kobieto :angryy:
JUz co jak co ale wózek ,to Twoje nogi !!!!

Teraz moge tylko 20 zł, ale po 10, po wypłacie dam 100 zł.
Moge zbierac na swoje konto.
Czy taka zbiórka z czyms się wiąże ?[/quote]
Monia wysłałam tylko 30 zł +Twoje 20 zł więc już mamy 50 zł czyli 1/10 wózka, kto jeszcze dorzuci?

Posted

rozmawiałam z Magdą , nowy wózek będzie musiał być zrobiony z mocniejszych materiałów :lol:

Magda obila sobie biodro upadając na schodach gdy zwiała jej Gapa i Kraksa :cool1: uciekinierki złapane

Posted

Ulv zgarnęła kolejnego kota... po raz któryś kocurek uciekł sąsiadom, a że jest niewykastrowany Ulv postanowiła się tym zająć :diabloti:

Ponoć 2 koty (z 4 obecnych) jadą 22 lutego do domków, ale będzie potrzebna kasa na kastrację. Założę temu kotu wątek na miau, proszę o pomoc osoby, które tam zaglądają :-)

Posted

Magda "jmniętemu" obcieła jajka ta impreza wyniosła 70 zł, a sasiedzi napewno się do tego nie dołożyli.
Doszła do Magdy paczka od gamboy, a moja jeszcze nie:cool3:

Posted

[quote name='GameBoy']cieszę się, postaram się niedługo podrzucić resztę
na ile jej to starczy?[/quote]
nie wiem, dopytam w poniedziałek. Magda mówiła, ze Kraksa i Gaba w ciągu miesiąca około 30 kg + do tego inne żarło, wiec lepiej je ubierac niz karmic:razz:

Posted

[quote name='yewcia1']nie wiem, dopytam w poniedziałek. Magda mówiła, ze Kraksa i Gaba w ciągu miesiąca około 30 kg + do tego inne żarło, wiec lepiej je ubierac niz karmic:razz:[/quote]

strasznie duzo :roll: czy karma typu bosch tez wchodzi w rachube? wiem, ze to nie cudo ale do takiej mam dostep a zawsze to 20 kilo :roll:

Posted

[quote name='GameBoy']strasznie duzo :roll: czy karma typu bosch tez wchodzi w rachube? wiem, ze to nie cudo ale do takiej mam dostep a zawsze to 20 kilo :roll:[/quote]
U Magdy w dobie kryzyzsu idzie wszystko