viverna Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ulv Atena ostatnie chwile spędziła w swoim stadzie, długo miała apetyt, dostawała najlepsze żarełko, miała Twoje łapki do głaskania i kąpania...myślę, że było jej dobrze na koniec. Musiała odejść, odeszła godnie i w wieku na to odpowiednim :candle: Quote
gosikf & dogs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Atena jest już po drugiej stronie, zdrowa, młoda i pełna energii!!! Pomogłaś jej spokojnie odejść tam gdzie już nic jej nie boli, ostatnie chwile w życiu miała opiekę, której tak wiele zwierząt nie ma. Quote
Monia70 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Atenko.Bądź już szczęśliwa zdrowa! Odszukaj mojego Kefirka i powiedz , że go nad życie kocham. Dla Ciebie piekna kotko. Quote
BIANKA1 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tak mi przykro . Atenko [*] , biegaj szczęśliwa za TM :-( Quote
bonsai_88 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ulv dzięki tobie Atenka miała naprawdę fajne życie... pamiętaj o tym.. I dokładam się do prośby Fony - nie bierz nikogo na miejsce Ateny... przynajmniej na razie :oops: Quote
justynavege Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/dogomaniacy-zdunska-wola-pomocy-kopalnia-szczeniaki-pomocy-uratowac-131046/#post11748380 :-( Quote
BIANKA1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pałek jakis taki przygaszony :roll: Koty natomiast , upasione jak prosiaki . Ja sie czuje Pałek ? Quote
ulvhedinn Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Bo Pałek ciagle choruje ostatnio :shake: Dokuczają mu stawy, serduszko, kręgosłup..... :-( ... a kty wcale nie są upasione, popatrz na swoje :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Przylazłam ponarzekać.... KrA ma "mokre dni"- czyli kłopoty z pęcherzem. Leje jak wodospad, chodzi w pieluchach dla dorosłych, nic innego nie wyrabia. Jutro robimy badanie moczu z posiewem, bo coś długo jej nie przechodzi :shake: Pałek znów miał dołek samopoczuciowy, nawet na spacer nie chciał iść, no ogólnie klapa. Nie dość że znów sie denerwowałam, to ulubiona pani kardiolog zrezygnowała z pracy w przychodni i będę musiała na razie latać w razie wypadku na AR do kogoś innego.... Pikini zalała mi łózko. Dokumentnie. Do prania poszły 3 koce, narzuta, wełniana kołdra, poduszka, śpiwór i baranie futro. A najsmieszniejsze na koniec. Dostałam list. Zwykły. Z Urzędu Wojewódzkiego. Myślę "kie licho, czego chcom". Otwieram, a to potwierdzenie odesłania akt zwiazanych z orzeczeniem niepełnosprawności dokądśtam. I data- 19.11.2008. Quote
Monia70 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Madziu.Ja z całego serca Cie podziwiam .Jak Ty wyrabiasz, jak dajesz rade z tym wszystkim:shake:. Ja wiem, że są cudowne monenty wszystkich zwierzat, że mozna sie smiac i byc radosnym ale u Ciebie przeważaja troski.Wszelkiego rodzaju. Dla dorosłych to który rozmiar pieluch ? Zostały mi jakies po Dzekusiu, ale są duże .Jakby pasowały to juz wysyłam.Chociaz troche. Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 KrA najlepiej pasują seni S ale większe to zakłądamy brzegi a moga tez byc mniejsze, dziecinne, tylko raczej dal wiekszych dzieci, 18-25 kg, albo juniory. ;) Zapomniałam jeszcze napisać że KrA to bandytka i perfidna małpa :placz: Bawiłam się przez chwilę na spacerze z Melą, to SPECJALNIE wjechała mi wózkiem w nogę żeby dopaść patyka :placz: Mam mega-siniaka.... Quote
Maupa4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='ulvhedinn']]KrA najlepiej pasują seni S ale większe to zakłądamy brzegi a moga tez byc mniejsze, dziecinne, tylko raczej dal wiekszych dzieci, 18-25 kg, albo juniory. ;) .... Takie dla dorosłych ? Mam trzy paczki (po 30 sztuk ?) - chcesz ? Quote
Maupa4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To daj adres na PW. Jutro Ci wyślę ... :lol: Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pewnie że chcę :loveu: Maupeczko :loveu: Quote
Monia70 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ja tez wysyłam. Madziu, masz jakies świniaczzki do wyadoptowania ? Dorosliśmy do decyzji o malutkich prośkach. Boję sie tylko zapędów Malinki :shake: Quote
demi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 przepraszam za offa...:oops: ale muszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/ Quote
Korenia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Monia u Magdy nie ma prosków do adopcji - ostatni już jest zarezerwowany i będzie przeprowadzać się do Szczecina :) ale mamy około 60 innych prośków! Quote
Neris Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moniu ja mam 4 klubowe laboświnki na DT, samych chłopców. Zdjęcia mogę wysłać mailem albo wstawić gdzie chcesz. Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No, Korenia już odpowiedziała za mnie :lol: Są świnki w ilosciach hurtowych, ale akurat moje się "rozeszły" ;) Może któreś z Biankowych? Dziś KrA narozrabiała następująco: -ściągneła kaganiec w którym została; -zwineła paczkę karmy i zeżarła... ...co jest o tyle irytujace, ze karma była połozona pod samą ścianą na szerokim łóżku, a ta cholera sobie ją przyciągnęła i zdjęła ściągając narzutę.... Poza tym rozbiła mi kubek w gruszki :mad: A teraz leży i puszcza bąki!!!!!!!! A to wkleję- podnosi na duchu, mimo strasznych okoliczności....: Wstrząsający film człowieka w środku pożaru- Onet.pl - Wiadomości -10.02.2009 Quote
Maupa4 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Maupa4 napisał(a):To daj adres na PW. Jutro Ci wyślę ... :lol: Przypominam ... :cool3: Quote
Korenia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Neris']Moniu ja mam 4 klubowe laboświnki na DT, samych chłopców. Zdjęcia mogę wysłać mailem albo wstawić gdzie chcesz. Neriskowa wyślij mi fotki chopaków na maila [email protected] to założe im watek na świnkowym :) Quote
Monia70 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Oglądałąm zdjęcia świnek Biankowych na Caviarnii i świnki Morskie eu. Myslę nad transportem, jakby to było. Wrocław daleko, bliżej by było np.do Lubinia do Invictus ...sama nie wiem. Córcia chce dziewczynki.Chciałabym od razu 2 świniaczki.Chcę adoptować świnki od "nas" , takie nasze dogomaniackie. Nerisku, wyslij mi zdęcia chłopaczków na [email protected] Zobacze. Quote
Recommended Posts