Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Ulv Atena ostatnie chwile spędziła w swoim stadzie, długo miała apetyt, dostawała najlepsze żarełko, miała Twoje łapki do głaskania i kąpania...myślę, że było jej dobrze na koniec. Musiała odejść, odeszła godnie i w wieku na to odpowiednim :candle:

Posted

Przylazłam ponarzekać....

KrA ma "mokre dni"- czyli kłopoty z pęcherzem. Leje jak wodospad, chodzi w pieluchach dla dorosłych, nic innego nie wyrabia. Jutro robimy badanie moczu z posiewem, bo coś długo jej nie przechodzi :shake:

Pałek znów miał dołek samopoczuciowy, nawet na spacer nie chciał iść, no ogólnie klapa. Nie dość że znów sie denerwowałam, to ulubiona pani kardiolog zrezygnowała z pracy w przychodni i będę musiała na razie latać w razie wypadku na AR do kogoś innego....

Pikini zalała mi łózko. Dokumentnie. Do prania poszły 3 koce, narzuta, wełniana kołdra, poduszka, śpiwór i baranie futro.

A najsmieszniejsze na koniec. Dostałam list. Zwykły. Z Urzędu Wojewódzkiego.
Myślę "kie licho, czego chcom". Otwieram, a to potwierdzenie odesłania akt zwiazanych z orzeczeniem niepełnosprawności dokądśtam. I data- 19.11.2008.

Posted

Madziu.Ja z całego serca Cie podziwiam .Jak Ty wyrabiasz, jak dajesz rade z tym wszystkim:shake:.
Ja wiem, że są cudowne monenty wszystkich zwierzat, że mozna sie smiac i byc radosnym ale u Ciebie przeważaja troski.Wszelkiego rodzaju.
Dla dorosłych to który rozmiar pieluch ? Zostały mi jakies po Dzekusiu, ale są duże .Jakby pasowały to juz wysyłam.Chociaz troche.

Posted

KrA najlepiej pasują seni S ale większe to zakłądamy brzegi a moga tez byc mniejsze, dziecinne, tylko raczej dal wiekszych dzieci, 18-25 kg, albo juniory. ;)

Zapomniałam jeszcze napisać że KrA to bandytka i perfidna małpa :placz: Bawiłam się przez chwilę na spacerze z Melą, to SPECJALNIE wjechała mi wózkiem w nogę żeby dopaść patyka :placz: Mam mega-siniaka....

Posted

[quote name='ulvhedinn']]KrA najlepiej pasują seni S ale większe to zakłądamy brzegi a moga tez byc mniejsze, dziecinne, tylko raczej dal wiekszych dzieci, 18-25 kg, albo juniory. ;)

....

Takie dla dorosłych ?
Mam trzy paczki (po 30 sztuk ?) - chcesz ?

Posted

No, Korenia już odpowiedziała za mnie :lol: Są świnki w ilosciach hurtowych, ale akurat moje się "rozeszły" ;) Może któreś z Biankowych?

Dziś KrA narozrabiała następująco:
-ściągneła kaganiec w którym została;
-zwineła paczkę karmy i zeżarła...
...co jest o tyle irytujace, ze karma była połozona pod samą ścianą na szerokim łóżku, a ta cholera sobie ją przyciągnęła i zdjęła ściągając narzutę....

Poza tym rozbiła mi kubek w gruszki :mad: A teraz leży i puszcza bąki!!!!!!!!

A to wkleję- podnosi na duchu, mimo strasznych okoliczności....:
Wstrząsający film człowieka w środku pożaru- Onet.pl - Wiadomości -10.02.2009

Posted

Oglądałąm zdjęcia świnek Biankowych na Caviarnii i świnki Morskie eu.
Myslę nad transportem, jakby to było.
Wrocław daleko, bliżej by było np.do Lubinia do Invictus ...sama nie wiem.
Córcia chce dziewczynki.Chciałabym od razu 2 świniaczki.Chcę adoptować świnki od "nas" , takie nasze dogomaniackie.

Nerisku, wyslij mi zdęcia chłopaczków na [email protected]
Zobacze.