Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Agnieszko, zawsze możesz rozwodem zagrozić :diabloti::evil_lol:

Lepiej nie, bo to jeszcze wykorzysta i weźmie nogi za pas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój mąż podejmował już wiele bezskutecznych prób, aby się ode mnie uwolnić, między innymi składał reklamację moim rodzicom, twierdząc, że po ślubie ujawniły się moje wady ukryte. :eviltong::diabloti:

Szkoda, że biedaczek nie wiedział, że roszczenia wynikające z gwarancji już się przedawniły :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Dobrze,Pieczara zostanie Pieczarą :D Męża trzeba słuchać,a nie biedakowi grozić rozwodem :D

Kaszle troszkę,ale coraz mniej :D Właściwie to tylko na spacerach.Teraz jest z moją siostrą i jej narzeczonym,dalej super grzeczna :D

Posted

AmKasia napisał(a):
Dobrze,Pieczara zostanie Pieczarą :D Męża trzeba słuchać,a nie biedakowi grozić rozwodem :D

Kaszle troszkę,ale coraz mniej :D Właściwie to tylko na spacerach.Teraz jest z moją siostrą i jej narzeczonym,dalej super grzeczna :D

Cieszę się bardzo :lol:
Dziękuję Wam, że tak się nią wspaniale opiekujecie.:loveu:

Ja już niuni zaplanowałam pobyt u nas na najbliższe kilka dni:
- piątek - śniadanie, zwiedzanie domu i ogrodu :evil_lol:, obiadokolacja, a wieczorem kąpiel i suszenie przed kominkiem :cool3:
- sobota - śniadanie, wizyta u weta, spacer po okolicy, obiadokolacja i wieczorne leniuchowanie,
- niedziela - śniadanie, spacer po osiedlu - zapoznanie z lokalnymi stróżami posesji, obiadokolacja, popołudniowy seans filmowy i leniuchowanie do nocy

:stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ja już niuni zaplanowałam pobyt u nas na najbliższe kilka dni:
- piątek - śniadanie, zwiedzanie domu i ogrodu :evil_lol:, obiadokolacja, a wieczorem kąpiel i suszenie przed kominkiem :cool3:
- sobota - śniadanie, wizyta u weta, spacer po okolicy, obiadokolacja i wieczorne leniuchowanie,
- niedziela - śniadanie, spacer po osiedlu - zapoznanie z lokalnymi stróżami posesji, obiadokolacja, popołudniowy seans filmowy i leniuchowanie do nocy

:stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widać,że Ci 4 łapek w domu brakuje....Pieczarka do raju trafi :cool3:

A na męża nie narzekaj,bo takich to ze świecą szukać :eviltong: a skoro mówi,że Pieczareczka mu się podoba to przegłosowana zostaniesz niestety :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta666']Widać,że Ci 4 łapek w domu brakuje....Pieczarka do raju trafi :cool3:

A na męża nie narzekaj,bo takich to ze świecą szukać :eviltong: a skoro mówi,że Pieczareczka mu się podoba to przegłosowana zostaniesz niestety :evil_lol:

Brakuje mi nie tylko 4 łapek, ale też 5 klepki :evil_lol::diabloti:

To wszystko oczywiście żart, przeglądałam dzisiaj w internecie strony z wycieczkami zagranicznymi i tak mi się jakoś skojarzyło :p

A męża to mam naprawdę wspaniałego ;):loveu:

Pinkmoon - sesje fotograficzne będą, a jakże, tylko że ze mnie taki fotograf, jak z koziej ..... trąba :evil_lol:

Posted

zdradzę wam tajemnicę!

agnieszka32 sama nazywa pieczarkę pieczarką, choć wcale nie chce się do tego przyznać!:diabloti::diabloti::diabloti:

aguś, wybacz:loveu:

p.s.
plan pobytu superowy!

Posted

agaga21 napisał(a):
zdradzę wam tajemnicę!

agnieszka32 sama nazywa pieczarkę pieczarką, choć wcale nie chce się do tego przyznać!:diabloti::diabloti::diabloti:

aguś, wybacz:loveu:

p.s.
plan pobytu superowy!

Dziewczyny,to imię po prostu pasuje do niej jak ulał :D Oryginalne,przykuwa uwagę,a co najważniejsze,fajnie się mów do niej Pieczarka :D

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Agata, jak mogłaś? :mad::evil_lol:

Niech już będzie ta Pieczarka :roll: :eviltong:, zawsze można na nią wołać np. Czarka, Czarusia :cool3::loveu:

albo PIECZKA...PICZKA.....:megagrin::ices_bla:

Posted

ania z poznania napisał(a):
No, Agnieszko, jak wyjdziesz z Piczką na spacerek to na bank zostaniesz sensacją roku u siebie w mieście, już w lutym :diabloti:

No właśnie, nie za bardzo mam gdzie z nią u siebie wyjść, tu gdzie mieszkam, to odludzie, szkoda.... :p

Ale jak pojadę z nią do miasta, do Szczecina, to już w poczekalni u weta wywołam sensację:
Pyt: "z czym tu pani do nas przyszła?",
Odp - "z chorą Piczką" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']wyprawy do SPA będą często w palnie , a na śniadanie szwedzki stół ??;)

Jakie tam SPA, Alicja? Zwykła wanna albo kabina z hydromasażem - co sobie niunia życzy :evil_lol:
A co do szwedzkiego stołu dla psa, to mój mąż na bank by się wtedy ze mną rozwiódł - on biedaczek szwedzki stół to widział tylko w hotelu :evil_lol:, bo u mnie na śniadanie to jedynie jajecznicę dostaje :diabloti::oops:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Ale jak pojadę z nią do miasta, do Szczecina, to już w poczekalni u weta wywołam sensację:
:shiny:
hahaha! twój wet na zawał padnie jak się u niego pojawisz z chorą piczką!:mdleje:
to imię jest BOMBOWE!:loveu::loveu:

Posted

hahaha! twój wet na zawał padnie jak się u niego pojawisz z chorą piczką!
to imię jest BOMBOWE!

haha, ja też miałam takie skojarzenia... ale nie chciałam mówić:D a tu widzę hit sezonu ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Agnieszko, ale jak pójdziesz z chorą Piczką to obiecaj mi, że założysz też kapelutek z piórkiem i kwiatkiem