Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

jutro odwiedzimy sandiego i spółke ... zrobimy troche zdjęć bo może warto by podmienić te co są na allegro - jakieś takie małe niewyraźne i słabo widać jaki fajny z niego psiak.

Posted

snuszkak napisał(a):
może w tygodniu uda mi się uskutecznić jakiś spacerek i nowe fotki jak pogoda dopisze

byłoby cudownie...kurcze, ile on - rok już siedzi?
bo co? czarny i zwyczajny?
ale młody i w takim fajnym charakterem... żal, żal, żal!

• 2 weeks later...
Posted

Mam niestety mało zdjęć Sandy`ego z zeszlotygodniowego spaceru z Tadkiem :( ale zawsze coś:

Sandy prosi Kasię o pieszczoty

Tadek i Sandy - nasze 2 schroniskowe czarnuszki już tak dluuugo w schronie ;(

Sandy i szlenstwa Tadka w śniegu ;-)

• 3 weeks later...
Posted

nie mogę tego zrozumieć jak taki fajny psiak już tak długo nie może znaleźć domku.... :( ... może coś nie tak z ogłoszeniami? może coś by się przydało zmienić w opisie lub zdjeciach... coś co mogłoby zrobić różnice i zwróciło uwagę na sandiego....

Posted

Myslimy nad zabraniem Sandusia do hotelu do Poznania. Tu częściej jesteśmy, możemy zapewnic mu więcej spacerów, lepiej poznać. Może wtedy się ruszy. Jak tylko Nelson opuści hotel Sandy mógłby zająć jego miejsce.
Co Wy na to?

Posted

Bardzo bym chciała aby Sandy pojechał, z drugiej jednak strony może on zostać hotelowym rezydentem, boje się tego, nie wiem czy nie lepiej miejsca trzymać i fundusze dla "nagłych" przypadków. O Sandiego nie było ani jednego zapytania, zdjęć ma dużo ładnych może w ogłoszeniach powymieniać na wątku tym jest dużo, zainwestować w ładne plakaty, tekst wymienić... nie wiem tak głośno myślę

martwię się o jedno, wyłysiałe uszka, Sandy zawsze takie miał ze znikoma sierścią, ale teraz jest troszkę gorzej, brak witamin?
Gdyby tak Puszczyka obciąć ładnie i do hoteliku wstawić szybciej pójdzie a tu wypielęgnować i zostawić w boksie w schronisku aż strach że ktoś przyjdzie i zabierze, cholercia nie wiem

Posted

Powiem tak - jeśli Sandy ma coś z uszkami - to chyba jednak jego - dopilnujemy weta, połazi na spacery, jeszcze lepiej go poznamy.
Puszczyk mnie nie lubi, na mnie "drze ryja" - nie wiem, czy on tak biegiem dom znajdzie. Stawiam na Sandusia.

Posted

[quote name='supergoga']Powiem tak - jeśli Sandy ma coś z uszkami - to chyba jednak jego - dopilnujemy weta, połazi na spacery, jeszcze lepiej go poznamy.
Puszczyk mnie nie lubi, na mnie "drze ryja" - nie wiem, czy on tak biegiem dom znajdzie. Stawiam na Sandusia.[/QUOTE]

ja jestem generalnie za jak chcecie brać jakiegokolwiek psiaka :) co do Puszczyka to chyba lekkie uprzedzenie :cool3:

to kiedy się umawiamy na zabranie? Byle tylko nie zasiedział się w hotelu