Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire napisał(a):
! Jestem pod wrażeniem Waszych osiągnięć. Szczególnie Pikusia i pracę na torze jego przewodniczki długo będę pamiętała - jesteście super parą!
!

ja jestem pod wtażeniem przyspieszenia jakie dostali :-o widziałam filmiki z przed obozu i po obozie i normalnie nie ten sam pies :p

Posted

zawstydzacie mnie..;) ale dziękuję za miłe słowa :) ja też widzę ogromne postępy.
już tak tęsknię za obozem :( coraz bardziej, najgorsze jest to, że teraz biegam sama po podwórku.

Posted

My też już w domu:placz: Ehh, wogóle nie mogę się odnaleźć spiąc do 8.00 :eviltong:, ta 4.00 jakoś już mi weszła w krew:razz:

Czekamy na zdjęcia!:cool3:

Pikusiowa, a może przyjedziesz do Płocka?? :bigcool: :PROXY5:

Posted

Ja mam tonę zdjęć i jak tylko będę się widziała z Magdą to Jej przekażę na płytach...... A uważam, że są na prawdę ciekawe :) Także najpóźniej po 27/07 proszę gnębić Magdę o płytkę jeśli chcecie zdjęcia..... Nie będę tu wstawiała 800 sztuk :)

Posted

Leo :D napisał(a):
Ja mam tonę zdjęć
Oh, SUPER!
jak tylko będę się widziała z Magdą to Jej przekażę na płytach...... A uważam, że są na prawdę ciekawe :) Także najpóźniej po 27/07 proszę gnębić Magdę o płytkę jeśli chcecie zdjęcia.....
Hmmm... A może mianować do tego celu kogo innego? Magda ma chyba dosyć obowiązków na głowie i nie wiem, czy potrzebuje dodatkowego zajęcia kopiowanie płytek obozowych zdjęć - o ile w ogóle ma sprzęt do tego...
Nie będę tu wstawiała 800 sztuk :)
To w zupełności rozumiem, ale może wstawiśz kilka reprezentacyjnych, żeby były miłe wspomnienia, i żeby wyrobić nam smaczek na więcej? :-)

Posted

Flaire napisał(a):
Oh, SUPER!
Hmmm... A może mianować do tego celu kogo innego? Magda ma chyba dosyć obowiązków na głowie i nie wiem, czy potrzebuje dodatkowego zajęcia kopiowanie płytek obozowych zdjęć - o ile w ogóle ma sprzęt do tego...
To w zupełności rozumiem, ale może wstawiśz kilka reprezentacyjnych, żeby były miłe wspomnienia, i żeby wyrobić nam smaczek na więcej? :-)

Ale Ona sama się zgodziła, a poza tym to nie wiem czy jest sens gdzieś wstawiać te zdjęcia, bo Magda cos mówiła o wstawieniu ich na serwer :) Zobaczymy, jak nie wstawi, to Ja wstawię tutaj :)

Posted

Ale Ona sama się zgodziła
No pewnie, że się zgodziła, bo jest grzeczna, uczynna, itp. itd. Ale wszyscy chyba wiemy, że również jest zapracowana... i od czasu do czasu ktoś wspomina, że wartoby starać się nie dokładać jej obowiązków, do których jej talent i doświadczenie w agility nie są potrzebne... Bo im mniej czasu zajmujemy jej takimi ponadprogramowymi obowiązkami, tym więcej go ma, żeby nas uczyć...

a poza tym to nie wiem czy jest sens gdzieś wstawiać te zdjęcia, bo Magda cos mówiła o wstawieniu ich na serwer :)
Czy wstawisz je tutaj, czy nie - to już całkowicie Twoja decyzja. Sens byłby tylko taki, że niewątpliwie więcej osób je tutaj zobaczy i kilka Twoich zdjęć dodałoby do malutkiej kroniki obozowej, która tutaj się utworzyła. Ale oczywiście żadnego musu ani nawet presji nie ma, przynajmniej nie z mojej strony. ;-)

Posted

Mi osobiście nie robi różnicy komu dam te płytki ze zdjęciami.... Chodzi tylko o to, zeby ten ktoś potrafił je wstawić na jakiś serwer, bo Ja nie mam o tym pojęcia, a tak to wszyscy mieliby do nich dostęp..... A później dzielcie się nimi jak chcecie :)

Posted

[quote name='"FikuMiku"']Pikusiowa, a może przyjedziesz do Płocka??
[quote name='"yassue"']przyjedz przyjedz!

zabalujemy :diabloti: [SIZE=2]
hehe.... no [SIZE=4]bardzo
bym chciała, tylko to jest taaak daleko... Ale co, że niby z Pikusiem? Jak to jest, czy ja moge tak sobie wziąć udział w zawodach czy muszę gdzies się zglosić do Związku Kynologicznego? bo ja się na tym nie znam... :oops:

Posted

2Monika2 napisał(a):
Ale co, że niby z Pikusiem? Jak to jest, czy ja moge tak sobie wziąć udział w zawodach czy muszę gdzies się zglosić do Związku Kynologicznego? bo ja się na tym nie znam... :oops:
Na nieoficjalne zawody możesz się zgłaszać nie będąc członkiem Związku. Natomaist żeby wziąć udział w zawodach oficjalnych (nawet w nieoficjalnej klasie A0) musisz być członkiem Związku. Żeby zostać członkiem, najlepiej pojechać do oddziału, gdzie pobiorą od Ciebie wpisowe i składkę - i potem już możesz sobie skakać na oficjalnych zawodach. :-)

Posted

A Płock to zawody oficjalne?
Jak pójde do Związku to "zrobią" ze mnie członka na miejscu, czy będe musiała czekać kilka dni, akurat, jak skończy się możliwość zapisów na zawody? :cool3:
Ile to będzie kosztować...? (i na płaceniu się kończy?)

Posted

2Monika2 napisał(a):
A Płock to zawody oficjalne?
W Płocku zawodów jest sporo - w tym roku będą chyba mieli je 4 razy po dwa dni, czy jakoś tak, w tym dwa razy oficjalne i dwa - nieoficjalne. Te najbliższe będą oficjalne. Organizacja i atmosfera jest zawsze super, naprawdę warto się wybrać!

2Monika2 napisał(a):
Jak pójde do Związku to "zrobią" ze mnie członka na miejscu
Tak, na miejscu.

2Monika2 napisał(a):
Ile to będzie kosztować...? (i na płaceniu się kończy?)
To chyba zależy od oddziału. W Warszawie składka roczna jest o ile pamiętam 44 zł, a wpisowe to nie pamiętam, bo to wpłata jednorazowa - coś pomiędzy 20 a 40 zł. Możesz potem głosować w oddziałowych wyborach i takie tam. ;-)

Posted

Dzięki :oops: Cieszę się, że się podobają :evil_lol:
Część druga:

Fanta

Blue

Maxi

Kama

Lotka

Pikuś

Nelka

Maxi na palisadzie

Blue na palisadzie

Francuś

I na koniec Joko

Posted

jak te cudeńka na płycie to ja powrzucam jeszcze moje zdjęcia. Jakoś już nie ta, ale zawsze coś ;)
Frodo pędzi....

....ups, chyba rozwalił palisadę :cool3::evil_lol:

skupienie, emocje

nasza wierna widownia :cool3:

Posted

[quote name='Polna']mogę zaporzyczyć na inne forum ?
Możesz zapożyczyć jeśli to pytanie było do Mnie :) Tylko nie usuwaj informacji kto robił i możesz wstawiać gdzie chcesz :)