Flaire Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dziewczyny super, super zdjęcia!!! Leo :D, wielkie dzięki za SzaLotkę!!! :buzi: mogę wstawić na topiku Airedale'owym? Quote
Flaire Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Leo :D']Możesz zapożyczyć jeśli to pytanie było do Mnie :) Tylko nie usuwaj informacji kto robił i możesz wstawiać gdzie chcesz :)Sorry, pisałyśmy w tym samym czasie - zaraz wstawiam! Jeszcze raz :buzi: ! :-) Quote
Leo :D Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Zapewniam, że na płycie mam Was w większej ilości ujęć :cool3: Najgorzej mają Ci, którzy byli ze Mną w grupie, bo Oni zasadniczo nie mają prawie w ogóle zdjęć :( No chyba, że ktoś inny Im robił........ Ale zawsze możemy się umówić na jakiś trening z sesją fotograficzną :) Quote
zachraniarka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Leo :D napisał(a):Zapewniam, że na płycie mam Was w większej ilości ujęć :cool3: A nas? że tak nieśmiało spytam :oops: Też erdel tyle, że z fantazyjnie zakręconym ogonem :cool3: Quote
Leo :D Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Też mam :cool3: Może uda Mi się dzisiaj wieczorem jeszcze coś wstawić, ale to dopiero późnym wieczorem. P.S. Polna to zdjęcie w Twoim avatarze wydaje Mi się jakieś znajome ;) Quote
beata.g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Witam! Jakby ktoś przypadkiem sfotografował moje urocze czekoladowe 'medium' (Dżekusia), to przyjmę zdjęcia w każdej ilości! :) [email protected] Z góry olbrzymie dzięki!!! :) Quote
Flaire Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='beata.g']Witam! Jakby ktoś przypadkiem sfotografował moje urocze czekoladowe 'medium' (Dżekusia), to przyjmę zdjęcia w każdej ilości! :) [email protected] Z góry olbrzymie dzięki!!! :)beata.g - a Ty w ogóle byłaś na tym obozie??? :crazyeye: Bo ja Cię w ogóle nie pamiętam - byłam przekonana, że dojechałaś dopiero na obóz dla zaawansowanych, czyli na drugi tydzień... Quote
monia&Tofi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 skupienie, emocje coś te "komisje" muszą podejrzanie wyglądać skoro mój pies nie przejdzie obok nieobszczekając kogoś :) Quote
Leo :D Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Też Mi się tak wydaje..... Ja Was przynajmniej nie kojarzę :shake: Quote
FikuMiku Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 O raaany! Ile Florka i pańci:oops: Ślicznie dzękujemy!!! :multi: i czekamy na więcej!!!:razz: Quote
beata.g Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Flaire napisał(a):beata.g - a Ty w ogóle byłaś na tym obozie??? :crazyeye: Bo ja Cię w ogóle nie pamiętam - byłam przekonana, że dojechałaś dopiero na obóz dla zaawansowanych, czyli na drugi tydzień... Ach, faktycznie... Źle przeczytałam temat, mignęło mi 'obóz dla początkujących i zaawansowanych'.. Czyli myślałam, że dotyczy obu ;) Quote
Oliwia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A nas to wogóle nei ma..Oj Pikusiwa masz u mnie minus:eviltong: Zadnego zdjecia... Quote
Leo :D Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 My Cię mamy :) Jak Magda wstawi zdjęcia na serwer to się obejrzysz :D Quote
monia&Tofi Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja mam cosik, ale z torku kiepskie mi zdjęcia wyszły :/ Quote
Oliwia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Aha:) Dziekuje baaardzo...:) Bardzo sie ciesze:)) Czekam jescze na zdjecia od Leonka:))) Quote
monia&Tofi Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Basia wyjechała, wraca chyba w poniedziałek, ale im fajnie :cool3: Quote
Zielsko Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Zdjecia Basi sa juz na strone www.kafort.pl - a przynajmniej wiekszosc :) Quote
Dinusia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 O jak fajnie... :) trzeba bylo tak od razu ;) Quote
2Monika2 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 fajne zdjęcia :) szczególnie że dużo na nich Pikusia :cool3: Quote
zachraniarka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 fajne.. choć ani jednego Ludwisia nie ma :placz: Quote
Recommended Posts