Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Leo :D']Możesz zapożyczyć jeśli to pytanie było do Mnie :) Tylko nie usuwaj informacji kto robił i możesz wstawiać gdzie chcesz :)Sorry, pisałyśmy w tym samym czasie - zaraz wstawiam! Jeszcze raz :buzi: ! :-)

Posted

Zapewniam, że na płycie mam Was w większej ilości ujęć :cool3: Najgorzej mają Ci, którzy byli ze Mną w grupie, bo Oni zasadniczo nie mają prawie w ogóle zdjęć :( No chyba, że ktoś inny Im robił........ Ale zawsze możemy się umówić na jakiś trening z sesją fotograficzną :)

Posted

Też mam :cool3: Może uda Mi się dzisiaj wieczorem jeszcze coś wstawić, ale to dopiero późnym wieczorem.
P.S. Polna to zdjęcie w Twoim avatarze wydaje Mi się jakieś znajome ;)

Posted

[quote name='beata.g']Witam! Jakby ktoś przypadkiem sfotografował moje urocze czekoladowe 'medium' (Dżekusia), to przyjmę zdjęcia w każdej ilości! :) [email protected] Z góry olbrzymie dzięki!!! :)beata.g - a Ty w ogóle byłaś na tym obozie??? :crazyeye: Bo ja Cię w ogóle nie pamiętam - byłam przekonana, że dojechałaś dopiero na obóz dla zaawansowanych, czyli na drugi tydzień...

Posted

Flaire napisał(a):
beata.g - a Ty w ogóle byłaś na tym obozie??? :crazyeye: Bo ja Cię w ogóle nie pamiętam - byłam przekonana, że dojechałaś dopiero na obóz dla zaawansowanych, czyli na drugi tydzień...

Ach, faktycznie... Źle przeczytałam temat, mignęło mi 'obóz dla początkujących i zaawansowanych'.. Czyli myślałam, że dotyczy obu ;)