Piromanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziewczęta kochane, nie brakuje już pomocnej dłoni. Ola - istny Anioł - bierze ją pod swoją "opiekę". Tyle, że natychmiast tego zrobić nie może. Ale z tego co wiem, prowadzi rozmowy telefoniczne z ciotkami, które jeżdżą do schronu. Teraz musimy czekać na jej wizytę u weta. Quote
Ammounie Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Już jestem! Rozmawiałam z Jayo i spróbujemy wspólnie pomóc Frani. Trzymaj się Franeczko! Quote
malagos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Swietna wiadomosć, i to w Walentynki :) Quote
Awit Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ammounie bierzesz Franeczke pod opiekę? Ale Ty domku tymczasowego jej nie dajesz? Dziewczyny, obiecałam pomoc w przewiezieniu Frani w w-wie, w razie potrzeby. Ammounie pisałam, że teraz mogę z tym mieć problem, z przyczyn odemnie niezależnych. Wierzę, że zrozumie. Jak sie wszystko wyklaruje, a pojechanie gdzieś bedzie potrzebne, a Tz bedzie mógł, chętnie pomogę. Quote
Abrakadabra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Ammounie']Już jestem! Rozmawiałam z Jayo i spróbujemy wspólnie pomóc Frani. Trzymaj się Franeczko![/QUOTE] Ammounie - masz info na profilu. Quote
esperanza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Prawdopodobnie jutro wieczorem właścicielka schroniska będzie jechała do W-wy. Pewnie mogłaby przywieźć Franię do W-wy, ale ktoś musiałby ją przejąć spod M1 w Markach. Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='esperanza']Prawdopodobnie jutro wieczorem właścicielka schroniska będzie jechała do W-wy. Pewnie mogłaby przywieźć Franię do W-wy, ale ktoś musiałby ją przejąć spod M1 w Markach.[/QUOTE] trzeba napisac do ludzi z mapy dogo.... Quote
Owieczka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='esperanza']Prawdopodobnie jutro wieczorem właścicielka schroniska będzie jechała do W-wy. Pewnie mogłaby przywieźć Franię do W-wy, ale ktoś musiałby ją przejąć spod M1 w Markach.[/QUOTE] trzeba napisac w jakich godzinach i dokad !!! moge zmienić tytuł ale musze wiedzieć ! Quote
Ammounie Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dziewczyny, Sprawa Frani na dzień dzisiejszy wygląda następująco: DT - Ania w Warszawie jest gotowa przyjąć Franeczkę w ten weekend, nie wcześniej w związku z natłokiem ważnych spraw i nie szczepioną jeszcze małą sunieczką którą ma w domu, a która już w tym tygodniu trafi do swojego DS. Transport - prawdopodobnie Frania będzie mogła przyjechać w późniejszym terminie do Warszawy do Marek pod M1. Potrzebny będzie transport z Marek do Ani na ul. Piękną. Owieczko proponuję zmienić tytuł wątku. Pozdrawiam Was ciepło Quote
Ammounie Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Owieczka']trzeba napisac w jakich godzinach i dokad !!! moge zmienić tytuł ale musze wiedzieć ![/QUOTE] Jeszcze nie wiadomo kiedy Frania mogłaby przyjechać do Wawy. Może zmieńmy tytuł na: [B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178270-malutka-Frania-postrzelona-z-wodogA-owiem-jest-DT-Brakuje-pomocnej-dA-oni/page16"]Malutka Frania - postrzelona z wodogłowiem! jest DT !! Potrzebny transport !! [/URL][/B] Quote
esperanza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kolejny termin to pewnie będzie wekend. Quote
Awit Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jeśli będziemy mogli, to do marek mogę po Franię jechać w ten weekend. Jeśli nie nastąpią przeszkody. Franeczko za kilka dni bedziesz w domku tymczasowym, ale to jak prawdziwy domek:-) Quote
Ammounie Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Awit, Rozmawiałam z Esperanzą, dziewczyny same wybierają się w ten weekend do Kruszewa więc będą mogły odwieźć Franeczkę do Ani. Quote
Awit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 To trzymam kciuki za nowe życie Franeczki:-) Quote
Abrakadabra Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jayo... przepraszam, że na tym wątku - ale chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego n/t zaległej od dłuższego czasu (a obiecanej karmy) dla Psa, kórego "tymczasujesz" u Neris... Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź w miarę szybko (jeśli ktoś ma telefoniczny kontakt z jayo i może przekazać jej moje zapytanie - będę dozgonnie wdzięczna). A za Franię trzymam mocno kciuki :) Oby trafiła w miejsce, gdzie ciocie z dogomanii będą pamiętały o niej dłużej niż miesiąc :))) Quote
esperanza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Skontaktowałam się z Abrakadabrą, sprawa została wyjaśniona, czekam na informację od Neris. Quote
Aldrumka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A co z Franią ? Czy już jest w Warszawie Quote
malagos Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 no własnie, dziewczyny, co z Frania? Jest w dt? Quote
Ammounie Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Frania jest nadal w Kruszewie. :-( Ma się dobrze, nadal przebywa w biurze gdzie jest bezpieczna choć z pewnością lepiej by było gdyby była już w domku. Niestety DS dla małej suni przebywającej u Ani do którego miała trafić w piątek okazał się niewłaściwy i sunieczka została u Ani. Miała być wczoraj zaszczepiona, więc pewnie trzeba będzie poczekać tydzień aż będzie mogła być w kontakcie z Franeczką. I wtedy dopiero Frania będzie mogła trafić do Ani na DT. Nie wiem jak to będzie z transportem, czy ktoś będzie jechał z Kruszewa do Marek, czy pojadą dziewczyny? Quote
Awit Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ania mieszka w w-wie i to ona daje DT Frani, tak? Quote
Ammounie Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Awit']Ania mieszka w w-wie i to ona daje DT Frani, tak?[/QUOTE] Tak, to Ania zaoferowala Frani DT Quote
Recommended Posts