Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczęta kochane, nie brakuje już pomocnej dłoni. Ola - istny Anioł - bierze ją pod swoją "opiekę". Tyle, że natychmiast tego zrobić nie może. Ale z tego co wiem, prowadzi rozmowy telefoniczne z ciotkami, które jeżdżą do schronu. Teraz musimy czekać na jej wizytę u weta.

Posted

Ammounie bierzesz Franeczke pod opiekę? Ale Ty domku tymczasowego jej nie dajesz?

Dziewczyny, obiecałam pomoc w przewiezieniu Frani w w-wie, w razie potrzeby. Ammounie pisałam, że teraz mogę z tym mieć problem, z przyczyn odemnie niezależnych. Wierzę, że zrozumie. Jak sie wszystko wyklaruje, a pojechanie gdzieś bedzie potrzebne, a Tz bedzie mógł, chętnie pomogę.

Posted

[quote name='esperanza']Prawdopodobnie jutro wieczorem właścicielka schroniska będzie jechała do W-wy. Pewnie mogłaby przywieźć Franię do W-wy, ale ktoś musiałby ją przejąć spod M1 w Markach.[/QUOTE]
trzeba napisac do ludzi z mapy dogo....

Posted

[quote name='esperanza']Prawdopodobnie jutro wieczorem właścicielka schroniska będzie jechała do W-wy. Pewnie mogłaby przywieźć Franię do W-wy, ale ktoś musiałby ją przejąć spod M1 w Markach.[/QUOTE]
trzeba napisac w jakich godzinach i dokad !!! moge zmienić tytuł ale musze wiedzieć !

Posted

Dziewczyny,

Sprawa Frani na dzień dzisiejszy wygląda następująco:

DT - Ania w Warszawie jest gotowa przyjąć Franeczkę w ten weekend, nie wcześniej w związku z natłokiem ważnych spraw i nie szczepioną jeszcze małą sunieczką którą ma w domu, a która już w tym tygodniu trafi do swojego DS.

Transport - prawdopodobnie Frania będzie mogła przyjechać w późniejszym terminie do Warszawy do Marek pod M1. Potrzebny będzie transport z Marek do Ani na ul. Piękną.

Owieczko proponuję zmienić tytuł wątku.

Pozdrawiam Was ciepło

Posted

[quote name='Owieczka']trzeba napisac w jakich godzinach i dokad !!! moge zmienić tytuł ale musze wiedzieć ![/QUOTE]

Jeszcze nie wiadomo kiedy Frania mogłaby przyjechać do Wawy. Może zmieńmy tytuł na:

[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178270-malutka-Frania-postrzelona-z-wodogA-owiem-jest-DT-Brakuje-pomocnej-dA-oni/page16"]Malutka Frania - postrzelona z wodogłowiem! jest DT !! Potrzebny transport !!
[/URL][/B]

Posted

Jeśli będziemy mogli, to do marek mogę po Franię jechać w ten weekend. Jeśli nie nastąpią przeszkody. Franeczko za kilka dni bedziesz w domku tymczasowym, ale to jak prawdziwy domek:-)

Posted

jayo...

przepraszam, że na tym wątku - ale chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego n/t zaległej od dłuższego czasu (a obiecanej karmy) dla Psa, kórego "tymczasujesz" u Neris...

Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź w miarę szybko (jeśli ktoś ma telefoniczny kontakt z jayo i może przekazać jej moje zapytanie - będę dozgonnie wdzięczna).

A za Franię trzymam mocno kciuki :)
Oby trafiła w miejsce, gdzie ciocie z dogomanii będą pamiętały o niej dłużej niż miesiąc :)))

Posted

Frania jest nadal w Kruszewie. :-( Ma się dobrze, nadal przebywa w biurze gdzie jest bezpieczna choć z pewnością lepiej by było gdyby była już w domku.

Niestety DS dla małej suni przebywającej u Ani do którego miała trafić w piątek okazał się niewłaściwy i sunieczka została u Ani. Miała być wczoraj zaszczepiona, więc pewnie trzeba będzie poczekać tydzień aż będzie mogła być w kontakcie z Franeczką. I wtedy dopiero Frania będzie mogła trafić do Ani na DT.

Nie wiem jak to będzie z transportem, czy ktoś będzie jechał z Kruszewa do Marek, czy pojadą dziewczyny?