Jump to content
Dogomania

5 szczeniaczków w typie AST - wszystkie dzieci w nowych, super domach!

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuza911 napisał(a):
A nie miałam jeszcze na jakieś foty czekać? Czy już coś mi się pochrzaniło?;)

Dosłałam ci już fotki :) Dodatkowego tekstu dla Eddiego narazie nie będę dosyłać, bo szykuje się dla niego domek :) W niedziele wszystko się rozstrzygnie.
Więc jeśli mogę to poproszę Cię o ogłaszanie czterech maluchów.

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Dosłałam ci już fotki :) Dodatkowego tekstu dla Eddiego narazie nie będę dosyłać, bo szykuje się dla niego domek :) W niedziele wszystko się rozstrzygnie.
Więc jeśli mogę to poproszę Cię o ogłaszanie czterech maluchów.

Miałam ogłaszać w niedzielę, ale najwyżej zrobię to w sobotę, dobrze? Mi to w sumie rybka, w jakiej kolejności to robię, ale nie chcę za bardzo zmieniać kolejki, bo ktoś może mieć coś przeciwko;)

Posted

Aga, wczoraj chyba wysłałaś do mnie pw. Niechcący go skasowałam przed przeczytaniem. Pliss, wyślij raz jeszcze (może kopia się zachowała w "Wysyłanych").

Posted

doddy napisał(a):
Aga, wczoraj chyba wysłałaś do mnie pw. Niechcący go skasowałam przed przeczytaniem. Pliss, wyślij raz jeszcze (może kopia się zachowała w "Wysyłanych").

Ciotka - Adze pewnie chodziło o sprawę umowy dla tego domku, o którym rozmawiałam z tobą;)

Posted

doddy napisał(a):
Andzia, Tobie podesłać?

Kasia - ja mam - ale taką z zapiskiem kastracji/sterylki - nie wiem czy mogę ją pozmieniać odnośnie tego niedopuszczania? czy sie da? czy trzeba by dopisać ręcznie?

Posted

andzia69 napisał(a):
oj tak - pilny uczeń:) ale pod warunkiem, ze jest Aga!:) jak Aga jest zbyt daleko to histeryzuje i ma wszystko gdzieś:):)

Bo Aga ma dar - umiejętność, której ludzie czasem długo się uczą - idealnie skupia psa na sobie. :cool3:
Proszę - dowód:

Jeśli ten psiak trafi w odpowiednie ręce, będzie super towarzyszem. Wystarczy tylko kontynuować z nim to, nad czym teraz pracuje Aga. Maluszek, a jaki skupiony. :loveu:

Posted

Eruane napisał(a):
Bo Aga ma dar - umiejętność, której ludzie czasem długo się uczą - idealnie skupia psa na sobie. :cool3:

Jeśli ten psiak trafi w odpowiednie ręce, będzie super towarzyszem. Wystarczy tylko kontynuować z nim to, nad czym teraz pracuje Aga. Maluszek, a jaki skupiony. :loveu:

To nie dar ;) Musiałam się tego nauczyć, żeby zacząć pracować z Hieną, bo to był szalony podlotek i wszystko było ciekawsze niż ja :evil_lol: A takie maluchy to łakomczuchy, więc z nimi jest łatwiej :)
Jestem dumna z Aronka, że tak sobie dzielnie dawał radę na szkoleniu :loveu:

Posted

Aga, ja Ci mówię, że to dar, bo to każdy, kto ma pojęcie o szkoleniu, widzi. W kilka dni nie nauczysz się tego, masz talent i już. :) Ktoś Ci tylko wskazał drogę, jak go rozwijać.

Posted

Efekty ciężkiej pracy widać jak najbardziej po Hienie. :) Bez talentu byłoby jeszcze ciężej. A Aron to super energiczne psie dziecko, ale w tym wszystkim zrównoważone i pojętne. Pozazdrościć tylko przyszłemu domkowi.