agnieszka24 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nic nie ukrywam ;) Poprostu muszę pewne sprawy omówić z doddy. Mam nadzieję, że się zgodzi :) Quote
agnieszka24 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 zuza911 napisał(a):A nie miałam jeszcze na jakieś foty czekać? Czy już coś mi się pochrzaniło?;) Dosłałam ci już fotki :) Dodatkowego tekstu dla Eddiego narazie nie będę dosyłać, bo szykuje się dla niego domek :) W niedziele wszystko się rozstrzygnie. Więc jeśli mogę to poproszę Cię o ogłaszanie czterech maluchów. Quote
zuza911 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 agnieszka24 napisał(a):Dosłałam ci już fotki :) Dodatkowego tekstu dla Eddiego narazie nie będę dosyłać, bo szykuje się dla niego domek :) W niedziele wszystko się rozstrzygnie. Więc jeśli mogę to poproszę Cię o ogłaszanie czterech maluchów. Miałam ogłaszać w niedzielę, ale najwyżej zrobię to w sobotę, dobrze? Mi to w sumie rybka, w jakiej kolejności to robię, ale nie chcę za bardzo zmieniać kolejki, bo ktoś może mieć coś przeciwko;) Quote
agnieszka24 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Skoro ustaliłaś już kolejkę, to jej nie zmieniaj, poczekam do niedzieli. Akurat w sobotę będę wiedziała czy Eddi poszedł do domu. Quote
doddy Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Aga, wczoraj chyba wysłałaś do mnie pw. Niechcący go skasowałam przed przeczytaniem. Pliss, wyślij raz jeszcze (może kopia się zachowała w "Wysyłanych"). Quote
andzia69 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 doddy napisał(a):Aga, wczoraj chyba wysłałaś do mnie pw. Niechcący go skasowałam przed przeczytaniem. Pliss, wyślij raz jeszcze (może kopia się zachowała w "Wysyłanych"). Ciotka - Adze pewnie chodziło o sprawę umowy dla tego domku, o którym rozmawiałam z tobą;) Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 doddy napisał(a):Andzia, Tobie podesłać? Kasia - ja mam - ale taką z zapiskiem kastracji/sterylki - nie wiem czy mogę ją pozmieniać odnośnie tego niedopuszczania? czy sie da? czy trzeba by dopisać ręcznie? Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 OKI:):) idziemy zaraz z Buboliną do lasu na spacerek, będzie Agnieszka to jej powiem;) Quote
Eruane Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A to z dzisiejszego spacero-treningu - Aronek, czyli uczeń wybitny :): Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 oj tak - pilny uczeń:) ale pod warunkiem, ze jest Aga!:) jak Aga jest zbyt daleko to histeryzuje i ma wszystko gdzieś:):) Quote
Eruane Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 I kolejne foty: Z rozpraszaczem w postaci Buby ;) Z Hieną Quote
Eruane Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 andzia69 napisał(a):oj tak - pilny uczeń:) ale pod warunkiem, ze jest Aga!:) jak Aga jest zbyt daleko to histeryzuje i ma wszystko gdzieś:):) Bo Aga ma dar - umiejętność, której ludzie czasem długo się uczą - idealnie skupia psa na sobie. :cool3: Proszę - dowód: Jeśli ten psiak trafi w odpowiednie ręce, będzie super towarzyszem. Wystarczy tylko kontynuować z nim to, nad czym teraz pracuje Aga. Maluszek, a jaki skupiony. :loveu: Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jak Aron trafi tam gdzie Aga by chciała...to pewnie będzie go dalej szkoliła:) Quote
agnieszka24 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Eruane napisał(a):Bo Aga ma dar - umiejętność, której ludzie czasem długo się uczą - idealnie skupia psa na sobie. :cool3: Jeśli ten psiak trafi w odpowiednie ręce, będzie super towarzyszem. Wystarczy tylko kontynuować z nim to, nad czym teraz pracuje Aga. Maluszek, a jaki skupiony. :loveu: To nie dar ;) Musiałam się tego nauczyć, żeby zacząć pracować z Hieną, bo to był szalony podlotek i wszystko było ciekawsze niż ja :evil_lol: A takie maluchy to łakomczuchy, więc z nimi jest łatwiej :) Jestem dumna z Aronka, że tak sobie dzielnie dawał radę na szkoleniu :loveu: Quote
bebcik Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Te z Hiena mnie powaliło :) bo w pierwszym momencie nie wiedziałam gdzie maluch :) No to chyba mamy rodzinę hienowatych :) Quote
Eruane Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Aga, ja Ci mówię, że to dar, bo to każdy, kto ma pojęcie o szkoleniu, widzi. W kilka dni nie nauczysz się tego, masz talent i już. :) Ktoś Ci tylko wskazał drogę, jak go rozwijać. Quote
agnieszka24 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Miło mi to słyszeć :) Wydawało mi się, że to efekt mojej ciężkiej pracy nad Hieną. Ale skoro tak mówisz :loveu: Quote
Eruane Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Efekty ciężkiej pracy widać jak najbardziej po Hienie. :) Bez talentu byłoby jeszcze ciężej. A Aron to super energiczne psie dziecko, ale w tym wszystkim zrównoważone i pojętne. Pozazdrościć tylko przyszłemu domkowi. Quote
doddy Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Łał! Ciotki się na szkoleniu spotykają :) Piękne zdjęcia i cudna Bubolina! Quote
andzia69 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 my takie spotkania towarzyskie urządzamy - a przy okazji pieski na tym korzystają;) a tu Hiena Agnieszki - pies czyli kot:):) Hiena odbijająca się od drzewa Quote
Recommended Posts