Jump to content
Dogomania

5 szczeniaczków w typie AST - wszystkie dzieci w nowych, super domach!

Recommended Posts

Posted

jagienka42 napisał(a):
maleńki offff
Mam pytanie ,macie może jakiegoś młodego kota na oku ,który miałby kolor rudy w umaszczeniu???????? Pani która wyadoptowała odemnie rok temu szczeniaka ,po śmierci swojego kota poszukuje takiego, dzisiaj do mnie dzwoniła. to wspaniala zaufana osoba, miała wizyty przed i po adopcyjne, zwierzaki mają u niej jak w raju. mieszka w Chrzanowie ale dojedzie do krakowa po kota. pozdrawiam

popytam o kota:) dobrze, ze z Bondem wszystko ok...ostatnio dzwonił do mnie jeden gosć i pytał czy to na pewno bedzie amstaff:diabloti:

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny jest :) I strasznie urósł :-o Tylko chciałabym zobaczyć jego mordeczkę od przodu, bo po profilu to ciężko ocenić ;)
Wiem, jak trudno jest zrobić zdjęcie brykającemu szkrabowi. Sama mam problem, żeby zrobić Aronowi dobre zdjęcie :p

• 2 weeks later...
Posted

Aron jest już drugi raz odrobaczony. Koło 10 marca idziemy na drugie szczepienie. Mały dał wspaniały koncert u weterynarza! Bardzo mu się tam nie podobało i strasznie głośno płakał. :evil_lol: Zresztą całą drogę piszczał, aż się ludzie za nami oglądali :diabloti: Zawsze gdy zabieram go na dwór w torbie spacerowej bardzo płacze. Straszna beksa z niego. Dlatego wychodzę z nim codziennie na parę minut, żeby poznał i zobaczył jak najwięcej i przestał się bać tego "strasznego i obcego świata". I muszę przyznać, że obserwuję minimalną poprawę :)

Zobaczcie jak maluszek już urósł :loveu:

Odkąd Aron nauczył się wskakiwać na łózko, taki widok jest coraz częstszy :cool3:

Posted

Aronek jest super!:loveu: Szkoda, ze Jagienkowego Bonda nie ma ładnych zdj atek - moze wtedy ktos by zadzwonił...:-(

Ostatnia sunia chyba przeprowadziła sie do nowego domku...a chłopcy czekają:(

Posted

Potwierdzam, że Merenga od wczoraj w domku. Dzwoniącym o nią mówię o chłopakach, ale akurat dzwonią Warszawiacy i szukają psiaka koniecznie ze stolicy...

Posted

Aronek bardzo spodobał się moim znajomym. Niestety nie zgadzają się oni na kastrację :( Szkoda, bo miałby u nich wspaniały, kochający dom. Do tego codziennie spotykała bym się z Aronem na spacerze, tak jak z ich poprzednim psem Brutusem, który rok temu odszedł za TM (z powodu raka wątroby). Ale było by cudownie... ale cóż :(