UBOCZE Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dwa złote to pączek, Najwyżej eklerka... Nie będę żarłokiem, Wydam na Posterka... :lol: Zwiększam więc deklarację miesięczną o 2 złote i już dziś przesłałem za luty i marzec... [SIZE=4]Posterkowi brakuje do szczęścia już tylko 48 złotych......[/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b8fec2565d6863df.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/109/b8fec2565d6863dfmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
AlfaLS Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='UBOCZE']Dwa złote to pączek, Najwyżej eklerka... Nie będę żarłokiem, Wydam na Posterka... :lol: Zwiększam więc deklarację miesięczną o 2 złote i już dziś przesłałem za luty i marzec... [SIZE=4]Posterkowi brakuje do szczęścia już tylko 48 złotych......[/SIZE] [/QUOTE] Kurcze UBOCZE nie prowokuj tak:mad: No dobra - będę się odchudzała, choć tak strasznie lubię słodycze:evil_lol: Daję dodatkowo piątaka na Posterka, dwa ciastka inwestuję w bursztynowe oczy ............ [B][COLOR="#008000"]Kto następny???????????? Bardzo, bardzo prosimy..........[/COLOR][/B] Dziś wpłynęło na konto Posterka[B] 20 zł. od agaty51.[/B] Bardzo dziękujemy :lol: W tej chwili konto Postera to [B]-65 zł.[/B]:shake: Quote
zuziaM Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Niech Was nie zwiedzie ta minka .... skopanego, najnieszczesliwszego w swiecie psiaka ..... Ta mala cholerka to taki zywiolek i naprawde ciekawy strasznie , jak to jest, jak sie czlowiek zbliza i klepie po boczkach .... Lata wokolo mnie zawsze i szczeka, ale tylko patrzy, jakby tu najblizej podejsc i powachac, co ta za jedno tak go odwiedza ciagle i gada do niego ....... i chce go zlapac !!!!! Ucieka wtedy, jak szalony, a za chwilke juz znow siega do mnie nochem ...... Fajniutki jest. Nie ma zamiaru mnie nigdy ugryzc, nawet jak go w kacie kojca zablokuje i glaszcze mu pysiulek...... A on stale szczeka...... Kiedy sie nachylam i do miseczki wkladam jedzonko albo nalewa\m wode, to zaraz jest z tylu i obwachuje mnie tak, ze az czuje jego ochal na swoich plecach. Ciekawski chlopaczek. A te oczeta ma zawsze takie ..... biedniusie ....... tylko, ze biedniusi naprawde nie jest !!!!! Quote
UBOCZE Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 To ci dopiero Posterek - "cicha woda", a zasadzie głośna, bo szczekająca...:evil_lol: Psiaki są jednak nieobliczalne. Ja na podstawie fotek myślałem, że Mika będzie śmielsza, a on strachulec, a tu odwrotnie...:evil_lol: Quote
natalijo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ponieważ mam mega problemy z dostaniem się na dogo - dziś po kilkunastu minutach w końcu załadowała mi się strona - bardzo proszę o przesłanie numeru konta do wpłat na Postera na numer gg 3805152. Mimo, że teraz jakoś z ogromnym trudem ładują mi się strony, to nie potrafię odnaleźć PW z danymi, bo operacja trwa za długo, itd.... Bardzo chciałąbym już wpłącić, zwłaszcza, że Posterek potrzebuje pieniędzey, ale dogo skutecznie mi to uniemożliwia. Z góry dziękuję :) Quote
AlfaLS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziś na konto Posterka wpłynęło 44 zł. od [B]UBOCZE[/B] / za luty i marzec/ i 15 zł. od[B] Bambino[/B]. Dziękujemy:lol: W tej chwili konto Posterka to [B]-6 zł[/B]. czyli dług coraz mniejszy:multi:, jednak potrzebne są kolejne wpłaty bo miesiąc minie bardzo szybko i trzeba będzie zapłacić za kolejny miesiąc hotelikowania:roll: natalijo - wysłane:lol: A Posterek śliczny jest i basta:loveu: Quote
UBOCZE Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [SIZE=4]Posterkowi brakuje już tylko 43 złotych miesięcznych deklaracji.[/SIZE] [SIZE=4]Kto dorzuci trzy złote... - a wtedy będzie brakowało tylko 40 zł.............[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=2]Trójka dla chłopaka:[/SIZE] [SIZE=2]To by były wieści...[/SIZE] [SIZE=2]Gdy nie pożałujesz, [/SIZE] [SIZE=2]Zostanie CZTERDZIEŚCI !!! :lol::lol::lol:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4f682e964e7b561c.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/251/4f682e964e7b561cmed.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] Quote
Bambino Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No, to ode mnie te 3 zł. więcej. Jeden warunek! UBOCZE proszę o więcej rymowanek !!!!!!!!!! Poster jest piękny cały - a oczęta - sam miód. Quote
AlfaLS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Bambino']No, to ode mnie te 3 zł. więcej. Jeden warunek! UBOCZE proszę o więcej rymowanek !!!!!!!!!! Poster jest piękny cały - a oczęta - sam miód.[/QUOTE] Uczciwie trzeba przyznać że gdyby nie rymowanki UBOCZA to nawet połowy deklaracji na Posterka by się nie nazbierało:p. Kto jeszcze uważa że Poster jest piękny cały? Kto podaruje jedno ciacho Posterkowi - to tylko 2 złocisze;). Kochane cioteczki wiosna będzie niedługo i co jak ulubiona letnia spódniczka będzie za ciasna........:evil_lol: Bambino dziękuję w imieniu Posterka i aktualizuję listę deklaracji:multi:. Quote
AlfaLS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Późny wieczór już - pokaż się Posterku wieczorem :loveu: Quote
kakachna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Witam,deklaruję stałą opłatę 20.00 zł dla Postera, proszę o info gdzie znajdę dane do przelewu. Pozdrawiam serdecznie kakachna Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='kakachna']Witam,deklaruję stałą opłatę 20.00 zł dla Postera, proszę o info gdzie znajdę dane do przelewu. Pozdrawiam serdecznie kakachna[/QUOTE] O kurczaczek ale się cieszę:Cool!: [B]Dziękuję bardzo, bardzo!!!!!!!![/B]To ja mam przyjemność być osobistą księgową Posterka;). Zaraz wysyłam dane do przelewu na PW i aktualizuję listę w drugim poście. O ile jeszcze na początku zbiórki deklaracje jakoś idzie zbierać to końcówka idzie strasznie "pod górę":shake:. Tym bardziej cieszy deklaracja kakachny:lol:. Kochani Posterkowi brakuje jeszcze tylko 20 zł. stałych dekaracji:multi::multi::multi: Kto dołoży choć złotówkę???????? Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='kakachna']Witam,deklaruję stałą opłatę 20.00 zł dla Postera, proszę o info gdzie znajdę dane do przelewu. Pozdrawiam serdecznie kakachna[/QUOTE] Dziękujemy i Witamy Serdecznie na DOGO!!! :multi::multi::multi: [SIZE=4]POSTERKOWI BRAKUJE JUŻ TYLKO 20 ZŁOTYCH DEKLARACJI!!![/SIZE] Quote
Jolanta08 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dokładam 5,00 zł do mojej deklaracji i za luty zrobię przelew na 15,00 zł Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [SIZE=3]Czterech dzielnych pancernych[/SIZE] [SIZE=3]każdy z nich wyda na psiaka...[/SIZE] [SIZE=3]By Posterek się cieszył,[/SIZE] [SIZE=3]Wystarczy wyciągnąć piątaka!!![/SIZE] [SIZE=3][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b8fec2565d6863df.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/109/b8fec2565d6863dfmed.jpg[/IMG][/URL][/SIZE] Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Jolanta08']Dokładam 5,00 zł do mojej deklaracji i za luty zrobię przelew na 15,00 zł[/QUOTE] Bardzo Dziękujemy, Jolanta08 !!! Wyprzedziłaś mnie... :multi::multi::multi: [SIZE=4]Brakuje jeszcze tylko 15 złotych, czyli trzech osób, z których każda dorzuciłaby 5 złotych miesięcznie!!![/SIZE] Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jolanto bardzo, bardzo dziękujemy:-D. [B]Hura - jeszcze brak tylko 15 zł.[/B] Zaraz napiszę do Cioteczki anielicy może zgodzi się przenieść swoją deklarację z Tosi(*) na Posterka:razz: Quote
Jolanta08 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Moja deklaracja dla Postera powinna być jutro na koncie.UBOCZE,piszesz naprawdę ładne rymowanki :lol: no i czekamy na ich ciąg dalszy Quote
anielica Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dokładam się 15 zł do Posterkowej emerytury. Już pierwsza rata wysłana. Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='anielica']Dokładam się 15 zł do Posterkowej emerytury. Już pierwsza rata wysłana.[/QUOTE] [B]Anielico[/B] bardzo, bardzo dziękujemy:lol: [B][COLOR="#ff0000"][SIZE="4"]Kochani tym sposobem udało się nam nazbierać całe 350 zł deklaracji :Cool!::Cool!::Cool!: [/SIZE] [/COLOR][/B] [B][COLOR="#ff0000"][SIZE="4"]Posterek ma zabezpieczony byt w hoteliku[/SIZE]:multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][SIZE="4"][COLOR="#006400"]Ogromne dzięki wszystkim ofiarodawcom[/COLOR][/SIZE][/B]:Rose::Rose::Rose: [SIZE="2"]I przy okazji cichutko przypominam ze czekam na przelewy - dotyczy tych, którzy mają jakieś zaległości Posterkowe:mad:[/SIZE] żeby chłopak mógł wyjść z długów bo ile można "wisieć" u koleżanki Miki w portfelu:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 UBOCZE czekamy na stosowną rymowankę:lol: - choć jesteś teraz dosyć zajęty Misią / czytamy, czytamy/ to o Posterku musisz pamiętać bo inaczej smutno tu będzie............ Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oczywiście, że będzie rymowanka... [SIZE=3]Dzięki Wam Ów Poster,[/SIZE] [SIZE=3]Cudo przestraszone,[/SIZE] [IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/5/normal/25530.jpg[/IMG] [SIZE=3]Będzie spędzać wiosnę,[/SIZE] [SIZE=3]Merdając ogonem!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b8fec2565d6863df.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/109/b8fec2565d6863dfmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
kasiatatry Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dostalam juz nr konta, ale bez pełnego adresu. Jeśli mogę, to poproszę na PW dane do przelewu z adresem ;-) i tez dorzucę troche złotowek ;-) Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='kasiatatry']Dostalam juz nr konta, ale bez pełnego adresu. Jeśli mogę, to poproszę na PW dane do przelewu z adresem ;-) i tez dorzucę troche złotowek ;-)[/QUOTE] Bardzo proszę - już wysyłam:user: No, no Posterku chłopie - widzę, że jest szansa że twój portfelik też zacznie się zapełniać:multi: Wyjdziesz z długów, zapłAcisz za hotelik i będziesz żył jak PAN :loveu: Quote
AlfaLS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziś Posterek zaczyna wychodzić na prostą finansową:multi:. Na jego konto wpłynęło 45 zł. od [B]kasitatry[/B] - za II, III, IV, 20 zł. od[B] kakachny[/B], 15 zł. od [B]Jolanty08[/B], 15 zł. od [B]anielicy [/B]. Bardzo dziękujemy:lol: Posterek ma na dzień dzisiejszy na koncie całe 89 zł.:multi::multi::multi: Ciekawe czy dziś też szalał w swoim gospodarstwie?????? Quote
Recommended Posts