Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Mika i Poster powinni mieć wspólny wątek :megagrin:

Pomysł niezły tylko nie mam pojęcia jak go zrealizować:cool3:

Nikus napisał(a):
popieram:) i do tego wspólną kasę:evil_lol:

Na razie mają wspólną księgową:evil_lol: i jedno konto do wpłat:evil_lol:

Magda jeśli pytasz o ogłoszenia Postera to on nie ma żadnych:shake:. Grażyna mu we wtorek wieczorem założyła wątek, zaczęliśmy zbierać deklaracje bo pojawiła się szansa na hotelik i tą podróż. To i tak "cud boski i skrzypce" że po czterech dniach wątku on jest już w hoteliku, ma 205 zł. deklaracji stałych i 150 zł. jednorazowych:multi:. Najważniejsze było go wyciągnąć i zawieść do hotelu a teraz jest czas na całą resztę;). A po tym co Ty dziś napisałaś / że niestety inne psy go gryzły/ tym bardziej widać jak ważne było żeby go zabrać........... Choć Grażyna była dość sceptyczna czy damy radę mu jakoś pomóc :shake: Ale jak mi powiedziała o tym że on leży na tym betonie to...............kurcze jak mu nie pomóc? nie spróbować chociaż;) A teraz mamy świadomość że jest bezpieczny, niech odpocznie, troszkę przywyknie i ruszamy z ogłoszeniami.......... Może jeszcze kogoś te jego oczy zauroczą.............

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Największe szanse na adopcje ma chyba Rumek.Przepraszam,ale taka jest prawda.Więc może od niego zacząć?
Czy on ma gdzieś ogłoszenia?Orientuje się ktoś?

Wiem,że to nie jest wątek Rumka i może niejasno się wyraziłam.
Chodziło mi o ogłoszenia Rumka.
Posterkowi narazie dajmy dojść do siebie.

Posted

ciotki jak co pomogę w ogłoszeniach, tylko czy tekst jakiś będzie na wątku czy samemu kombinować? dzisiaj nic już nie zrobię. po zajęciach padam. 13 godzin w szkole, ale jak co mogę od jutra wieczorkiem jakieś zacząć robić. jak co to dajcie cynk.

Posted

polubek napisał(a):
ciotki jak co pomogę w ogłoszeniach, tylko czy tekst jakiś będzie na wątku czy samemu kombinować? dzisiaj nic już nie zrobię. po zajęciach padam. 13 godzin w szkole, ale jak co mogę od jutra wieczorkiem jakieś zacząć robić. jak co to dajcie cynk.

Super, najpierw Rumek a później powoli reszta;). Ja za bardzo mocna w ogłoszeniach nie jestem ale pomóc trochę mogę tylko że dopiero od lutego bo teraz zarobiona jestem że strach.......

Posted

polubek napisał(a):
ja mam teraz sesję ale te kilka ogłoszeń dziennie zrobi się po pracy przed zaczęciem nauki. jak co na pw wątek i info o ogłoszeniach.

Polubek :loveu: Wielkie dzięki :loveu:

Posted

Może ktoś jeszcze się zakochał w Posterku :loveu: i odpali mu kaskę na hotelik? Choć na jeden dzień? :lol: Bardzo prosimy :modla::modla::modla:
Brakuje nam 145 zł, deklaracji stałych - każda złotówka się liczy:roll:

Posted

Posterek chyba mniej wystraszony niż Mika. Raczej ciekawy, a potem zdziwiony, że nikt już go nie gryzie...

Trzeba koniecznie dozbierać deklaracje. Co tu dużo mówić: URATOWAŁYŚCIE GO...:lol::lol::lol:

Posted

To prawda uratowaliśmy. Każdy z zaglądających na wątek Postera ma w tym swój udział:lol:
Jak tylko uda mi się dorwać grazynę9915 to poproszę ją o zmianę tytułu żeby łatwiej było zebrać deklaracje na hotelik. Tylko Grażynka wczoraj i dziś miała wystawę kotów, na która pojechała z kociakami do adopcji i chyba na razie nie ma czasu na dogo:shake:

Posted

Hehe...No nie, będziemy tu zaglądać :) zapadł mi w serducho ten Posterek:) Czekamy na wieści od ZuziaM...No i trzeba dozbierać koniecznie tych deklaracji:)

Posted

Juz po dwoch nocach , Joasiu .....

I rzeczywiscie Mika i Posterek powinny miec jeden watek ..... bo pisac o jednym nie sposob cos o drugim nie wspomniec zaraz ....

Tak wiec, skopiuje, co napisalam o Posterku w watku Mikusi

Posterek mnie stele obszczekuje, ale i daje sobie glaskac pychol....... Najpierw go jednak zapedzam w kat kojca.......a lasciwie sam sie tam wycofuje.
A potem gapi sie tymi slicznymi bursztynowymi slepkami, zdziwiony, co ja robie ..... i znow na mnie ujada ......
Poprawialam mu nawet dzisiaj obrozke, bo zauwazylam, ze mu sie skrecila i pewnie go uwierala.
Obylo sie bez zabkow , chociaz chcial uciekac od reki ......
W ogole to naprawde uroczy psiak.

Posted

No to jestem i ja :):)
Wątek doczytam wieczorem, a narazie "w ciemno" deklaruje 30 zł miesięcznie + wpłaty jednorazowe w nieokreślonej bliżej wysokości ;);)
Proszę o numer na PW i ewentualne przypomnienie, w razie jakbym się kiedyś z wpłatą spóźniała :)

Posted

:loveu:Witaj Natalijo:) jak miło,że wpadłaś do tego "bursztynka". Dziękujemy za deklaracje:):) Posterku-nie bój się...będzie dobrze:):):):):multi:

Posted

[quote name='natalijo']No to jestem i ja :):)
Wątek doczytam wieczorem, a narazie "w ciemno" deklaruje 30 zł miesięcznie + wpłaty jednorazowe w nieokreślonej bliżej wysokości ;);)
Proszę o numer na PW i ewentualne przypomnienie, w razie jakbym się kiedyś z wpłatą spóźniała :)
Witaj natalijo :lol: Dziękujemy za zaglądanie i z przyjemnością dopisuję Cię do deklaracji stałych:lol:
Tym sposobem Poster ma już 235 zł. i brak tylko 115 zł.złociszów:multi: Może ktoś ma za dużo???????:evil_lol:

KOCHANI CZY KTOŚ MÓGŁBY MI POWIEDZIEĆ JAK MOŻNA POŁĄCZYĆ WĄTKI????
CHCIAŁABYM POŁĄCZYĆ WĄTKI MIKI I POSTERA ALE NIE MAM POJĘCIA JAK TO ZROBIĆ.
A myślę że ułatwiło by to nam wszystkim życie....Wątek Miki to jest w ogóle mój pierwszy wątek na dogo - ja tak a raczkująca w tej dziedzinie jestem....:oops:.

Posted

Rozliczenie finansów Posterka:
Dziś na jego konto wpłynęło 10 zł. od Jolanty08 i 30 zł. od TERESY BORCZ. Dziękujemy:multi:

Jednocześnie dziś były wydatki z Posterkowej skarpetki:
100 zł. dla Nikusa za transport - bardzo, bardzo dziękujemy:lol:
255 zł. dla ZuziM za hotelik / od 23.01. do 22.02.2010r./ Normalnie za hotelik będzie 350 zł. ale tym razem odjęłam 95 zł. z deklaracji, które były na Tosię(*)i pozostały po jej odejściu. Deklaracje:
Jo37 25 zł.
ZuziM 15 zł.
magdy222 25 zł
AlfyLS 15 zł
siostry AlfyLS 15 zł.
razem 95 zł - jeśli ZuziaM napisze że zrobiłam jakiś błąd w obliczeniach / a może się tak zdarzyć przecież :evil_lol:/ - to dopłacę do wpłaty hotelikowej;)

NA DZIŚ KONTO POSTERKA TO - 135 ZŁ.
Nie ma co ukrywać - zadłużył się trochę chłopak u Miki ale mam nadzieję że tylko chwilowo:oops:.