Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba na pierwszej czy drugiej stronie pisalam, ze oba krasnalki maja zaklepane domy, ale dopiero na wiosne. Nawet ktos pytal mnie, chyba Majuska, czy jak Sniezek sie zalapie do domu juz teraz, to czy na jego miejsce pojdzie inny psiak. Tyle psów juz uratowalysmy, przeciez to nie pierwszy nasz wyadoptowany pies. Gorsze dziadki maja wlasne apartamenty.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tiwM0JO1aKU[/url]

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 stawy sa bardzo widoczne, ale po lewej stronie, a po prawej jest Mac donald i stacja, Kiero zreszta jest super KIEROwca to da radę :) :) Jak się tylko przy niej umówicie, żeby w bloki nie wjeżdżać to się znajdą, numer tylko mu zostawić i wszystko gra :)
A trzeba zagadać, żeby Mrozikowi dokoptowano jakiegoś malutkiego nieszkodliwego psiaka do przytulania, może się zgodzą, to by chyba trzeba nie wiem Zbyszka prosić?, takich bid w schronisku nie brakuje :(....

Posted

No Kasiu, sama wiesz, ze bywaly dziadziunki jak np. Kostek, Zebatka, Jarema, Kaprys czy boksia staruszka. Nie spodziewalam sie, ze Kostek ma taki basowy glos, nigdy przez lata nie slyszalam, zeby szczekal.

Posted

Dobrze, że mamy dla niego takie światełko w tunelu...,żeby tylko maluszek tą zimę jakoś przetrwał, ale ogłaszamy dziadulka dalej....
Mnie tez właśnie Mrozik jakos tak bardziej ujął, to on mnie tam przyciągnął wzrokiem do ich boksu...potem Ulkę chyba też, nie?

Posted

[quote name='majuska']aaaa...nie wiem czy zauważyłyście..jest normalna pogoda, mam nadzieję, że do soboty wytrzyma....:roll:[/QUOTE]
Jaka normalna pogoda, u nas dopiero śnieżna zawierucha była. Ale trzymam żeby do soboty wytrzymało:roll:

Posted

Pani Anna z Katowic nie może się doczekać na Śnieżka, dziś leci na zakupy ( smyczki obróżki ) jutro na pewno ktoś podjedzie w umówione miejsce przy głównej drodze po odbiór psiaka , tylko trzeba będzie dograć szczegóły gdzie i o której.

Posted

Moze Kierownik zasugeruje miejsce spotkania, zna trase na pewno. McDonald jak pisala Kasia jest dobrym punktem. Tylko, zeby Kierownik nie zapomnial umów adopcyjnych, przypomnijcie mu pls.
Pani da pieniazki za Sniezka przy przekazaniu psiaka?

Posted

Wiesci złe i dobre.Mrozik zmarł .Sniezek jutro jedzie do domu,zawiezie go Kierownik,jest w cieplutkiej izotatce z piecykiem.Rozpłaszczony ze strachu,ale lubi głaskanie,bo po chwili,co prawda na płasko lezac podnosił główke i przygladał sie namz zaciekawieniem.Nawet po centymeterku sie przysuwał go ręki,ale na brzuszku.Zreszta bali sie,ze tez mu cos jest,bo w izotatce zachowywał sie jak niezywy.Zgłupieli.Dali go po jakims czasie do boksu-brykał.Wrócił do izlotatki,juz wiadomo,ze był to strach.