Ulka18 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Chyba na pierwszej czy drugiej stronie pisalam, ze oba krasnalki maja zaklepane domy, ale dopiero na wiosne. Nawet ktos pytal mnie, chyba Majuska, czy jak Sniezek sie zalapie do domu juz teraz, to czy na jego miejsce pojdzie inny psiak. Tyle psów juz uratowalysmy, przeciez to nie pierwszy nasz wyadoptowany pies. Gorsze dziadki maja wlasne apartamenty. [url]http://www.youtube.com/watch?v=tiwM0JO1aKU[/url] Quote
kaskadaffik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 3 stawy sa bardzo widoczne, ale po lewej stronie, a po prawej jest Mac donald i stacja, Kiero zreszta jest super KIEROwca to da radę :) :) Jak się tylko przy niej umówicie, żeby w bloki nie wjeżdżać to się znajdą, numer tylko mu zostawić i wszystko gra :) A trzeba zagadać, żeby Mrozikowi dokoptowano jakiegoś malutkiego nieszkodliwego psiaka do przytulania, może się zgodzą, to by chyba trzeba nie wiem Zbyszka prosić?, takich bid w schronisku nie brakuje :(.... Quote
kaskadaffik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Aga jakie gorsze Dziadki ;)??????????? Kostunio to teraz młodzieniaszek jak się patrzy, jeszcze by się za takie nazwanie obraził, tak głośno szczeka ;) :) Quote
Ulka18 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No Kasiu, sama wiesz, ze bywaly dziadziunki jak np. Kostek, Zebatka, Jarema, Kaprys czy boksia staruszka. Nie spodziewalam sie, ze Kostek ma taki basowy glos, nigdy przez lata nie slyszalam, zeby szczekal. Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Dobrze, że mamy dla niego takie światełko w tunelu...,żeby tylko maluszek tą zimę jakoś przetrwał, ale ogłaszamy dziadulka dalej.... Mnie tez właśnie Mrozik jakos tak bardziej ujął, to on mnie tam przyciągnął wzrokiem do ich boksu...potem Ulkę chyba też, nie? Quote
Ulka18 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Adres domu donka Urbana podalam Kierownikowi. ElzaMilicz ma dzwonic do Kierownika jutro i omowic szczegoly. Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Chyba muszę Mrozika na cafeanimal wrzucić?:cool3::cool3::eviltong: Quote
majuska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jest tam wrzucony przeze mnie, ale dołóż jeszcze raz jak chcesz, może mu się uda:) Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Biedny Mrozik bardzo wzruszajacy i piekny na zdjeciach,ale u nas niestety rzadko ktoś decyduje sie na starszego psiaka...i to przyczyna... Quote
majuska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 aaaa...nie wiem czy zauważyłyście..jest normalna pogoda, mam nadzieję, że do soboty wytrzyma....:roll: Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='majuska']aaaa...nie wiem czy zauważyłyście..jest normalna pogoda, mam nadzieję, że do soboty wytrzyma....:roll:[/QUOTE] Jaka normalna pogoda, u nas dopiero śnieżna zawierucha była. Ale trzymam żeby do soboty wytrzymało:roll: Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jeszcze 2 dni w nerwach,ale mam nadzieje,że pogoda wytrzyma,tak wskazują prognozy.Tylko mróz ma wrócic. Quote
majuska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 U Was karolciu to se może być;) byle na trasie Mielec -Wrocław nie było :) Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='majuska']U Was karolciu to se może być;) byle na trasie Mielec -Wrocław nie było :)[/QUOTE] A teraz to i u nas ładnie:p:p też słyszałam że znów idzie fala mrozów. Quote
majuska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Pani Anna z Katowic nie może się doczekać na Śnieżka, dziś leci na zakupy ( smyczki obróżki ) jutro na pewno ktoś podjedzie w umówione miejsce przy głównej drodze po odbiór psiaka , tylko trzeba będzie dograć szczegóły gdzie i o której. Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Maleństwo zdąży przed kolejna fala mrozów....tak sie ciesze.... Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Moze Kierownik zasugeruje miejsce spotkania, zna trase na pewno. McDonald jak pisala Kasia jest dobrym punktem. Tylko, zeby Kierownik nie zapomnial umów adopcyjnych, przypomnijcie mu pls. Pani da pieniazki za Sniezka przy przekazaniu psiaka? Quote
majuska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Tak, dzis sie jeszcze zorientuje ile za transport sobie kierownik policzył i przekażę Pani. Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wiesci złe i dobre.Mrozik zmarł .Sniezek jutro jedzie do domu,zawiezie go Kierownik,jest w cieplutkiej izotatce z piecykiem.Rozpłaszczony ze strachu,ale lubi głaskanie,bo po chwili,co prawda na płasko lezac podnosił główke i przygladał sie namz zaciekawieniem.Nawet po centymeterku sie przysuwał go ręki,ale na brzuszku.Zreszta bali sie,ze tez mu cos jest,bo w izotatce zachowywał sie jak niezywy.Zgłupieli.Dali go po jakims czasie do boksu-brykał.Wrócił do izlotatki,juz wiadomo,ze był to strach. Quote
Becia66 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Och Mroziku biedny, te cudne twoje oczka zgasły......:-(:-( A miałeś mieć domek niedługo.....:-( Quote
majuska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Strasznie to przykre, zmroziła nas dziś ta wiadomość........przynajniej biedactwo nie marznie, nie cierpi.....:-( Quote
Reno2001 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Przykre to, ale tak to juz jest, niestety. Mroziku [*] Kciuki za jutrzejszą wyprawę Śnieżka do domku. Quote
karolciasz28 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Mroziku kochany będziemy pamiętać:-(:-( A za Śnieżka z całej siły trzymam. Quote
maciaszek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 :( Biedny Mrozik.... nie zdążył doczekać :(.... Quote
Recommended Posts