Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj ma sie do mnie konkretnie Bytom odezwać i ustalimy szczegóły, wydaje mi sie , że trzeba sprawdzić oba domki i Bytom i Chorzów i wybrać lepszy, ewentualnie Mrozika "wcisnąć" . Ta kobieta z Katowic , która pisze za ciocię napisała, że Mrozik za stary, ciocia się boi , że bedzie musiała sie szybko żegnac i tego się bardzo obawia, wysłałam im propozycję Demi i Frezji...

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do tych z Katowic, że Snieżek nadal bez domu czeka, oraz z gumtree krakowskiego miałam propozycje tymczasu dla Śnieżka....zobaczymy, jak nie to szukamy i czekamy dalej. Dobrze, że sie rozmyslili teraz niż po tygodniu mieszkania psiaka juz u nich:)

Posted

Dzis zadzwonie do Kiero,bo Murka i Jej Mama posrednicza w przekazaniu róznych rzeczy do schroniska,ale mnie nie było i nie wiem czy to aktualne.A i tak musze sprawdzic kiedy Kiero bedzie w Rz-wie

Posted

Chyba mamy domek dla Śnieżka...ten w Katowicach, potrzebujemy kogoś na wizytę przedadopcyjną, Pani na nią oczekuje:) starsze małżeństwo ( ale nie staruszki ) mieli pieska który odszedł i Śnieżek tą Panią zauroczył, czekają....domek jest na ul. Plac grunwaldzki 4 w Katowicach, która ciotka ma blisko??

Posted

Super!Duza nadzieja.Wiem,ze psiaki przetrwały mrozy,dzwoniłam,ale o krasnale nie pytałam czy są.Mysle,ze z racji wieku nie znalazły chetnych bezposrednio ze schronu.Dopiero dzis,były 4 adopcje.A w hoteliku pod Krakowem odszedł zaTM piekny Smail:-(

Posted

Napisała do mnie maciaszek, że pójdzie na tą wizytę, myślę , że się szybko dogada z pania co do terminu, bo Pani jest bardzo otwarta i zaprasza.
Czy macie ciotki jakieś sugestie odnosnie pytań na wizycie, ja tylko tyle napisałam, że Śnieżek jest wystraszony i na pewno będzie wymagał dłuższej klimatyzacji i odpowiedniego podejścia, oraz czy zdają sobie sprawę, że może na początku przydarzać mu się załatwić w domu ( chociaż wcale nie musi ;) ), odnośnie transportu gdyby nic innego sie nie udało przy tzw. okazji, to mogę Śnieżka w przyszłą niedzielę zawieżć, Pani mówi, że pokrywa koszty.

Posted

Odezwała się też do mnie w międzyczasie Pani z Krakowa która chciała oferowac Śnieżkowi DT, czy urządza nas DT dla np. Mrozika?? Sprawa wyglada tak, że do końca kwietnia Pani może trzymac psiaka , bo potem wyjeżdża...do końca kwietnia mógłby jakiś maluch mieć tymczas...tylko jeżeli nie uda sie domku załatwic to co wtedy??? Jestem wciąz z Panią w kontakcie w razie czego.

Posted

Dzisiaj po południu będę dzwonić do państwa i umawiać się na wizytę. Po niej zdam relację, jeśli tylko dogo łaskawie się otworzy :angryy:. Jak nie zechce to dam znać majusce smsem albo zadzwonię :).

Posted

Czekamy na relacje Maciaszka.
Co do DT dla Mrozika z wyznaczonym terminem, to jest on bardzo ryzykowny. Co potem jak pani wyjedzie?

W razie czego Mrozik i Sniezek maja juz domy zaklepane, ale dopiero kwiecien-maj.

Posted

A dziewczyny czekajcie, bo tak czy ten DT jest dla Mrozika? I on jest do kwietnia? A Mrozik ma zaklepany dom i ten dom odebrał by go w kwietniu? Bo jeśli tak to teraz może pojechać do DT tam się nauczyć czystości,itp. I później z tego tymczasu do domciu.:cool3:

Posted

Państwo nie oddzwonili, więc zadzwoniłam dziś raz jeszcze. Znowu włączyła się sekretarka. Może wyjechali gdzieś na weekend i chcą mieć spokój? Nie wiem... Jutro spróbuję znowu.
Tylko powiedzcie ile razy mam próbować a kiedy już odpuścić (jeśli odzewu nie będzie)?

Posted

Nie próbuj na razie nie podoba mi się to, wyglądało na prawde w porządku, jakby co dam Ci znać.

Edit:Skontaktowałam się z siostrzenicą tej Pani, która maile do mnie pisała. Twierdzi, że na pewno nadal wszystko jest aktualne, widocznie ciotka ma awarie telefonu albo cós?? Będzie to wyjaśniać, Maciaszek wysyłam Ci jeszcze PW

Posted

[quote name='majuska']Edit:Skontaktowałam się z siostrzenicą tej Pani, która maile do mnie pisała. Twierdzi, że na pewno nadal wszystko jest aktualne, widocznie ciotka ma awarie telefonu albo cós?? Będzie to wyjaśniać, Maciaszek wysyłam Ci jeszcze PW[/QUOTE]Pw dostałam i kajać się teraz będę :oops: :oops: :oops:. To moja wina... Szybko spisywałam numer i pomyliłam jedną cyferkę... :oops: :oops: :oops: Przepraszam BARDZO.
Wieczorem na 100% zadzwonię i spróbuję się umówić na jutro. Teraz jestem w pracy i nie mogę rozmawiać.