Jump to content
Dogomania

Mantra- małe kochane dziecko , za teczowym mostem.....

Recommended Posts

Posted

Bazarek dla Mantry: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181550-PSIE-KSIAE-A-KI-kilka-UBRAA-OBRAZKI-DECOUPAGE-Z-ANIOA-KAMI-na-2-cele-do-23-03[/url]
A na bazarku psie książki, śliczne obrazki decoupage z motywem aniołków Michała Anioła, kilka ciuchów, drogowa mapa Polski i Europy na CD.

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jutro coś wpłacę, przypominam:
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT

41-508 Chorzów – Maciejkowice ul. Antoniów 1

93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Dla przelewów zza granicy
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
SWIFT GBGCPLPK

Tytuł przelewu – Dla Mantry

Posted

Super.
Czy Mantra jest na jakiejś specjalnej diecie?
W takim razie co robimy?Sabina (znajoma) jest gotowa przyjąć sunię w każdej chwili.
Prosiła tylko aby zaopatrzyć ją w podstawowe rzeczy tj:obrożę i smycz,jakieś 2 miski na jedzenie i wodę,no i karmę.

Posted

Bardzo sie cieszę że jednak sie znalazł ktoś kto może tak bardzo pomóc:):) Mantra całą podstawę o której mowa ma ja wszystko jej dałam :obroża smycz,jedzenie 15 kilo wiec na ok 2miesiące,jej zabawki,wszystko Maja wzieła ze sobą nawet koc gruby na którym mała śpi w szpitaliku:) miski sa jeszcze u mnie ale nie ma problemu jakby Maja dziś lub jutro podjechała bo w piątek juz niestety będe w szpitalu:(
Bardzo byłam zestresowana jej sytuacją ale teraz spokojnie mogę iść do szpitala.DZIEKUJĘ!!

Posted

[quote name='Avilia']Znajoma może wziąć Mantre do siebie na miesiąc.Nie ma żadnego zwierzaka w domu aktualnie.Czy to pomoże?[/QUOTE]

:modla::modla::modla::modla:

Pomoże! Uratuje skórę!

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja jutro coś wpłacę, przypominam:
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT

41-508 Chorzów – Maciejkowice ul. Antoniów 1

93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Dla przelewów zza granicy
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
SWIFT GBGCPLPK

Tytuł przelewu – Dla Mantry[/QUOTE]

Kasa jednak nadal potrzebna.

Posted

Trzymam kciuki, żeby się udało i żeby wszystko było ok.

Rybko - Chyba Maciej[B][U]k[/U][/B]owice, a nie Maciejowice.
Zresztą taki błąd jest też na stronie Fundacji....

Posted

Rybko_39 ja już powysyłałam gdzie tylko można linki i numery kont, to co mi posłałaś poszło nawet za granice do 3 państw mam nadzieje ze to pomoże, moje koleżanki już też wpłacają jak dziś dostaną wypłaty-obiecały:)
Mam pytanie bo widze że tu są jakieś bazarki z kim sie skontaktować żeby oddać jakieś rzeczy na sprzedaż troche by sie u mnie tego znalazło a ja nie wiem jak sie "w tym świecie"poruszać,mam osobisty kontakt tylko z Mają. No i co można oddawać bo nie wiem z tego co widziałam ksiązki,ubrania ale mam tez wiele innych zbednych mi rzeczy...dajcie na kogoś kompetentnego namiary komu mozna to przekazać...

Posted

[quote name='Jasza']Trzymam kciuki, żeby się udało i żeby wszystko było ok.

Rybko - Chyba Maciej[B][U]k[/U][/B]owice, a nie Maciejowice.
Zresztą taki błąd jest też na stronie Fundacji....[/QUOTE]

Nie wiem, ja to skądś kopiowałam, albo literę zjadło nie wiem, ja przelew posłałam wpisując tylko nazwę fundacji i adres Chorzów i ulica, Maciejkowic nie wpisywałam i tak.