Tattoi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Widiałam Scoobiego w piątek- on od razu rzuca sie w oczy. Minę ma z cyklu :"ale o sso chodzi?". Gdybym nie miala tylu psów, to byłby mój. Quote
Vasco Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tattoi, jeden w tę czy we w tę ...... :) Skubi na górę, po domek! Quote
Tattoi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Podniosę Scoobiego- niech patrzą ludzie, jaki on fajny. Quote
AGA35 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pycholu pokazuj się ciotkom szybciutko.... Quote
omar Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pochwalony :) Przepraszam za brak fotek i wieści, ale mam w tym tygodniu istne urwanie głowy, i jeszcze posiałam kabel do ładowarki od aparatu, i nie mam jak zgrać fotek :/ Jutro jeśli plan dnia pozwoli kabel nowy nabędę i obiecane fotki wstawię Scooby szaleje - umie już siadać i dawać łapę, o chodzeniu na smyczy chyba już pisałam, o czystości też Reaguje na swoje imię i jest szczeniakiem z krwi i kości - biega za piłką (czasem już nawet aportowanie mu wychodzi), biega z psami, cieszy się paszczą całą i ogonem zaciesza bez przerwy Quote
Vasco Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oj, pasuje młodzikowi ta kanapa, pasuje ;) Quote
AGA35 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jak pięknie pozuje do fotek urodzony model Quote
Tattoi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zauważyli, że Scooby ma nowy dom? czy nie zauważyli? Quote
Vasco Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tattoi, to zdjęcia z DT u Omar, ale może Ty wiesz coś więcej? Quote
Tattoi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :loveu:Przeczytaj podpis pod Skubim na dole Quote
Kinia1984 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tak tak ciotki ma dom!! Laura jak tylko znajdzie chwilke to wpadnie. Skubi od wczoraj w domu:) Quote
AGA35 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 super kolejna psia pociecha zanalzła swoje miejsce na ziemi :-) Quote
Laura1108 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Tak tak Scooby ma domek tylko , że .... wciąż mam sygnały , że cos jest nie tak :( Domek wydawal się być tym wymarzonym . Pani mieszka sama z dwoma kotkami . Scooby miał styczność z kotami u Omar i było Ok . Scooby bardzo chce się bawić z koteckami a te niestety wciąż na niego fukają . Scooby posikuje też w domu podczas nieobecności właścicielki . Na początek zaproponowałam by nie pozostawiała mu jedzenia w misce wówczas Scooby nie będzie tyle pił bo automatycznie jak żarcie stoi sobie cały dzień a on co jakiś czas wstanie i zje to i pije a wtedy pęcherz rośnie , rośnie i byc może nie wytrzymuje . Po za tym Scooby jest jeszcze młodziakiem więc to też ma chyba cos do rzeczy choć to zależy od psa . Moja suczydła do półtora roku miała sowje wpadki więc może i Scooby ma wpadki . Sugerowałam również wykonanie badania moczu byc może ma przeziębniony pęcherz albo jakieś tam męskie gruczoły .... Cioteczki radźcie co to może być z tym sikaniem jak to opanować oraz jak pogodzić koty z psem bo one nie akcpetują Scoobiego tzn młodsza kotka daje się juz obwąchać ale starsza nic a nic .. Quote
Vasco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Myslę, że najbardziej pomoże spokój właścicielki i czas, dużo czasu :) Quote
Franca81 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nowe otoczenie, nowy ludź no i został sam (jak ludź poszedł zarabiać na pełną miskę dla zwierzyńca). Więc pewnie to stres. Przeżycia pewnie wracają. Może się bał, że znów ktoś go zostawił. Omar była DT ale trzeba brać pod uwagę, że psiak nie wie co to DT i pewnie tam już zaczął się czuć jak u siebie a tu znów zmiana. Tak więc jak pisała Vasco. Czas i spokój właścicielki powinny zniwelować problemy. Z kotami też powinien się dogadać. Wcale się im nie dziwię, że fukają. Tak to miały właścicielkę dla siebie. Miały swoje przyzwyczajenia. A tu wpadł sierściuch duży, który burzy im cały dotychczasowy ład. Przyzwyczają się i im przejdzie. Mało jest sytuacji kiedy zwierzęta (kot vs pies) od razu zaczynają darzyć się miłością. :) No chyba że problemem jest wroga agresja ale z informacji nie wynika by było aż tak źle. :) Quote
Vasco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mam nadzieję, że Laura się nie obrazi, że się wygadam - niestety dziś rano nowa właścicielka poprosiła o szukanie Scoobiemu nowego domu.... Quote
Recommended Posts