Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vasco dziękuje za pomoc jakże wielka i nieocenioną , przejęłaś moja działke pracy na swoje barki . Dziękuję :) za te wykonywane teleofny od jednej Pani do drugiej oraz do figu , że też wczęsniej nie wpadłyśmy na pomysł bym kupiła kartę na doładowanie aby móc chociaż połączyc się ze światem .

P.S. Mam wyłączone rozmowy wychodzące i stąd niezłe zamieszanie i sporo komplikacji ale juz wraca sprawa do normy .

Posted

Nic nie wiem, wczoraj od Magdy nie miałam już żadnego info, a dziś jestem w robocie bez telefonu:((
Pocieszam się, że jakby coś było nie tak, jak planowałyśmy, dziewczyny by się wczoraj odzywały.

Posted

"scooby czuje się dobrze. Pojadł, był na spacerku a teraz odpoczywa. I zjadł całą kość.
pozdrowienia "
wieści z wczoraj - godz 23:03 :)

Posted

Figu, wielkie dzięki jeszcze raz za całą akcję odbiorowo-przewozową i za wieści z nowego domu :) Co do kasy, niech Laura1108 decyduje, gdzie ją wpłacić.

Posted

No Scooby w nowym domku miejmy nadzieję , że zdecydowanie lepszym niż ten poprzedni :angryy:

Wszystkiego dobrego Scoobusiu :loveu:

Co do kaski to może na Kundelkową Skarbonkę co ?? Tam już wiedzą komu ile trzeba dać ;)

Posted

Wieści od Scoobiego:

Witam,
Scooby przesyła pozdrowienia a ja razem z nim, oczywiście. Po pierwszej słabo przespanej nocy Scooby świetnie się odnalazł. Byłam bardzo zdziwiona, ze tak szybko przystosował się do nowych warunków. Myślę, że już mnie pokochał tak bardzo jak ja jego.
wczoraj wzięłam sobie urlop, żeby jeszcze z nim pobyć, mam wrażenie, ze on trochę się boi, że jak wychodzimy to już nie wrócimy, po pewnym czasie na pewno to mu przejdzie. Apetyt mu dopisuje, po ogrodzie biega jak strzała, śpi dobrze.
Przy okazji chciałabym się dowiedzieć czy znalazła się jego książeczka?
pozdrawiam
Ewa

i co Wy na to :)

Posted

Zadzwonię do Pani dziś w dzień i powiem po raz kolejny , że książeczka się nie znalazła i nie znajdzie . Prosiłam Pania by założyła nową książeczkę i zrobiła szczepienia bo to podstawa ale przypomne grzecznie jeszcze raz a przy okazji zapytam co tam u nich i kwestia sikania mnie bardzo interesuje czy Scooby w obecnym domku też ma problem z trzymaniem moczu .

figu czy Ty masz umowę Scooby ?

Posted

Laura1108 napisał(a):
A podsumowując wieści od Pani to myślę , że ten domek będzie o sto razy lepszy od poprzednich ale na arzie nie zapeszam ... :)

Pani wzięła urlop by pobyć ze Scoobym a to dobrze wróży. Mam nadzieję, że już wszystko będzie jak najbardziej ok. :D

• 4 months later...
Posted

Otrzymałam zdjęcia Scoobiego w bardzo optymistycznej i radosnej wersji :) Humor mi się poprawił kiedy zobaczyłam taką uśmiechniętą mordkę , wrzucam tylko fotki na których Scooby jest sama ale otrzymałam też takie na których jest z cała resztą rodziny wszyscy widać mega szczęśliwi z takiego pupila . Scooby wyleguje się nawet na ogrodowej huśtawce w towarzystwie albo mamy właścicielki albo babci :)

• 2 weeks later...
Posted

Figu napisał(a):
Cudnie jest oglądać takie zdjęcia!
Widać że Scooby wypieszczony i szczęśliwy

Oj zdjecia super....tylko buduja takie wiesci o psiaku...Scooby wyglada slicznie....powodzenia.