Vasco Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Figu Anioł nad Aniołami nie dość, że transportować będzie Scoobiego, to go jeszcze przenocuje:) Figu wielkie dzięki już teraz!!! Quote
Laura1108 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Blacky764 dziękujemy za banerek :loveu: No to Scoobz prawie w domku jeszcze tylko odbiór dzisiaj i mam nadzieję , że jedziesz po nowe życie . Quote
Laura1108 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Vasco dziękuje za pomoc jakże wielka i nieocenioną , przejęłaś moja działke pracy na swoje barki . Dziękuję :) za te wykonywane teleofny od jednej Pani do drugiej oraz do figu , że też wczęsniej nie wpadłyśmy na pomysł bym kupiła kartę na doładowanie aby móc chociaż połączyc się ze światem . P.S. Mam wyłączone rozmowy wychodzące i stąd niezłe zamieszanie i sporo komplikacji ale juz wraca sprawa do normy . Quote
Vasco Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Scoobi, szykuj się chłopaku, zaraz się wyprowadzasz od obecnej pani... Nie narób nam tylko wstydu u cioteczki Figu;) Quote
obraczus87 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 i jak i jak i jak?????? dajcie tutaj jakąś dobrą wiadomość, bo ja dzisiaj zwariuję :( Quote
Kinia1984 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ja tez zwariuje...dwa powroty z adopcji..super...ale scooby przynajmniej znalazl dom... Quote
Vasco Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nic nie wiem, wczoraj od Magdy nie miałam już żadnego info, a dziś jestem w robocie bez telefonu:(( Pocieszam się, że jakby coś było nie tak, jak planowałyśmy, dziewczyny by się wczoraj odzywały. Quote
Figu Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 "scooby czuje się dobrze. Pojadł, był na spacerku a teraz odpoczywa. I zjadł całą kość. pozdrowienia " wieści z wczoraj - godz 23:03 :) Quote
Figu Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 aha - dostałam od Pani Scoobiego kasiorkę na ratowanie kolejnych psów - dajcie numer konta to wpłacę Quote
Vasco Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Figu, wielkie dzięki jeszcze raz za całą akcję odbiorowo-przewozową i za wieści z nowego domu :) Co do kasy, niech Laura1108 decyduje, gdzie ją wpłacić. Quote
Laura1108 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 No Scooby w nowym domku miejmy nadzieję , że zdecydowanie lepszym niż ten poprzedni :angryy: Wszystkiego dobrego Scoobusiu :loveu: Co do kaski to może na Kundelkową Skarbonkę co ?? Tam już wiedzą komu ile trzeba dać ;) Quote
Figu Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wieści od Scoobiego: Witam, Scooby przesyła pozdrowienia a ja razem z nim, oczywiście. Po pierwszej słabo przespanej nocy Scooby świetnie się odnalazł. Byłam bardzo zdziwiona, ze tak szybko przystosował się do nowych warunków. Myślę, że już mnie pokochał tak bardzo jak ja jego. wczoraj wzięłam sobie urlop, żeby jeszcze z nim pobyć, mam wrażenie, ze on trochę się boi, że jak wychodzimy to już nie wrócimy, po pewnym czasie na pewno to mu przejdzie. Apetyt mu dopisuje, po ogrodzie biega jak strzała, śpi dobrze. Przy okazji chciałabym się dowiedzieć czy znalazła się jego książeczka? pozdrawiam Ewa i co Wy na to :) Quote
Laura1108 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Zadzwonię do Pani dziś w dzień i powiem po raz kolejny , że książeczka się nie znalazła i nie znajdzie . Prosiłam Pania by założyła nową książeczkę i zrobiła szczepienia bo to podstawa ale przypomne grzecznie jeszcze raz a przy okazji zapytam co tam u nich i kwestia sikania mnie bardzo interesuje czy Scooby w obecnym domku też ma problem z trzymaniem moczu . figu czy Ty masz umowę Scooby ? Quote
Laura1108 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 A podsumowując wieści od Pani to myślę , że ten domek będzie o sto razy lepszy od poprzednich ale na arzie nie zapeszam ... :) Quote
Franca81 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Laura1108 napisał(a):A podsumowując wieści od Pani to myślę , że ten domek będzie o sto razy lepszy od poprzednich ale na arzie nie zapeszam ... :) Pani wzięła urlop by pobyć ze Scoobym a to dobrze wróży. Mam nadzieję, że już wszystko będzie jak najbardziej ok. :D Quote
Vasco Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Scoobie, oby to był już ten domek, taki na zawsze:) Quote
Laura1108 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Otrzymałam zdjęcia Scoobiego w bardzo optymistycznej i radosnej wersji :) Humor mi się poprawił kiedy zobaczyłam taką uśmiechniętą mordkę , wrzucam tylko fotki na których Scooby jest sama ale otrzymałam też takie na których jest z cała resztą rodziny wszyscy widać mega szczęśliwi z takiego pupila . Scooby wyleguje się nawet na ogrodowej huśtawce w towarzystwie albo mamy właścicielki albo babci :) Quote
Figu Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cudnie jest oglądać takie zdjęcia! Widać że Scooby wypieszczony i szczęśliwy Quote
Vasco Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ale on zmężniał. Piękny i przeszczęśliwy pies :) Quote
coronaaj Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Figu napisał(a):Cudnie jest oglądać takie zdjęcia! Widać że Scooby wypieszczony i szczęśliwy Oj zdjecia super....tylko buduja takie wiesci o psiaku...Scooby wyglada slicznie....powodzenia. Quote
Recommended Posts