Vasco Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!! Nowy dom nie może doczekać się przyjazdu Scoobiego, więc bardzo prosimy o pomoc. Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Vasco']Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!! Nowy dom nie może doczekać się przyjazdu Scoobiego, więc bardzo prosimy o pomoc. zajebiście :) :) :) Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Vasco']Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!! Nowy dom nie może doczekać się przyjazdu Scoobiego, więc bardzo prosimy o pomoc. zajebiście :) :) :) Quote
Vasco Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 dzięki obraczus87 mamy zaklepany wstępnie transport Warszawa Katowice u Figu. Termin będzie potwierdzony po niedzieli. Dalsza droga w dopracowaniu:) Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Si, dalsza droga czeka na dogranie, jednak mysle, że wszystko pójdzie po mojej mysli :D Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Si, dalsza droga czeka na dogranie, jednak mysle, że wszystko pójdzie po mojej mysli :D Quote
Vasco Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mam już też alternatywny transport na całą trasę, ale to już bardziej komercyjny, więc poczekamy najpierw na ten obraczusiowy ;) Quote
Figu Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wiecie dziewczyny, jak się dobrze zorganizuję to moge pojechać nawet i do Bielska :) A dziś potzrebuję pomocy - mam awarię telefonu, a miałam zabrać pasażerów do Katowic! Czy jest tu ktoś, kto wie jakich:oops: nie zapisałam sobie nr telefonów.. Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Figu napisał(a):Wiecie dziewczyny, jak się dobrze zorganizuję to moge pojechać nawet i do Bielska :) A dziś potzrebuję pomocy - mam awarię telefonu, a miałam zabrać pasażerów do Katowic! Czy jest tu ktoś, kto wie jakich:oops: nie zapisałam sobie nr telefonów.. O to byłoby super!!!! Ja wiem jakich pasażerów, ale sie spóźniłam, bo Banan miał byc u Ciebie już o 21.... Quote
Laura1108 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Figu tak na wstępie to zapytam co Ty masz za Słońce w Avatarze :cool3: Co do Scooby to kołomyja jak się patrzy , obecny Ds w któym teraz jest Scooby wciska mi jakieś ciemnoty , że pisał do mnie w dniu 1 marca pytanie czy szukamy domu :angryy: tylko , że koło 1.03 to ja dopiero dostałam info że mam go szukać i 6.03 pisałam do Pani , że sprawdzamy domki i proszę o cieprliwość ehhhh no nic jakoś ciężko się porozumieć z ta kobietą . Nie jest złą osobą , nie skrzywdziłaby stworzenia przynajmniej tak mi się wydaje ale to Jej niezdecydowanie przytłoczyło mnie na maxa . Na szczęscie , że znalazł się szybko DS nowy i mam nadzieję , że ostatni bo nie uśmiecha mi się robić wodę z móżgu tak młodego psa jakim jest Scooby oraz przerzucać go po całej Polsce . Trzymajcie proszę kciuki by wszystko było OK i Scoooby zawładną sercami nowego domku :) nie ukrywam , że przez tyle porażek adopcyjnych to już zaczynam wątpić , że te super domki jeszcze istnieją :( Quote
Franca81 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 tylko żeby tamta pani u której jest Scooby nie zmienił;a zdanie i nie wyraziła zgody na zabranie go.... Trzymam kciuki i oby nowy domek był tym najwspanialszym i ostatnim :) Quote
Vasco Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Scoobiego trzeba zabrać w czwartek z obecnego domu, bo pani na weekend wyjeżdża.... TZ Kinia 1984 zgodził się na przetrzymanie psiaka do niedzieli, o ile wcześniej nie pojedzie z Figu do BB. Do załatwienia jest jeszcze transport czwartkowy Scoobiego, czy któraś cioteczka dysponuje czasem i autem w godzinach popołudniowo wieczornych? Jak będę miała nowe wiadomości, napiszę odrazu. Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Vasco napisał(a):Scoobiego trzeba zabrać w czwartek z obecnego domu, bo pani na weekend wyjeżdża.... TZ Kinia 1984 zgodził się na przetrzymanie psiaka do niedzieli, o ile wcześniej nie pojedzie z Figu do BB. Do załatwienia jest jeszcze transport czwartkowy Scoobiego, czy któraś cioteczka dysponuje czasem i autem w godzinach popołudniowo wieczornych? Jak będę miała nowe wiadomości, napiszę odrazu. Ja niestety nie mogę :( :( buuu Quote
Vasco Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wiem, obraczus87, wiem :( Niestety ja też - nie dość że bezautowa jestem, to w dodatku sama w robocie do nienormalnej godziny siedzę w tym tygodniu. Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Vasco napisał(a):Wiem, obraczus87, wiem :( Niestety ja też - nie dość że bezautowa jestem, to w dodatku sama w robocie do nienormalnej godziny siedzę w tym tygodniu. Ja autowa, ale własnie siedzę w drugiej pracy jak nigdy - codziennie, a nie 2 razy w tyg ;/ Quote
Figu Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A skąd trzeba go zabrać? czwartek mam akurat chyba luzacki, do jutra tylko zasuwam jak mały samochodzik. Piątek jest coraz bardziej realny - niestety mój małżek nie może ze mną jechać... ale za to będzie więcej miejsca na czworonożnych pasażerów :) Tylko w tym momencie wyjazd z wawy byłby raczej w godzinach porannych - pasuje? Quote
Vasco Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo:):):) Figu on jest gdzieś w okolicach CH Targówek, a TZ Kini chyba w Wołominie, ale może panna by się zgodziła, by go od niej odebrać rano w piątek, bo bez sensu takie jeżdżenie w kółko. Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Vasco napisał(a):Bardzo:):):) Figu on jest gdzieś w okolicach CH Targówek, a TZ Kini chyba w Wołominie, ale może panna by się zgodziła, by go od niej odebrać rano w piątek, bo bez sensu takie jeżdżenie w kółko. Kinia jest w Wołominie. TZ Kini mieszka w okolicach Halinowa. Quote
Figu Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Tym lepiej :) Jak macie jeszcze jakiegoś boroczka do przewiezienia, to dajcie znać:) Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Figu napisał(a):Tym lepiej :) Jak macie jeszcze jakiegoś boroczka do przewiezienia, to dajcie znać:) Anioł z Ciebie :) Quote
Figu Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Anioł z Ciebie :) hi, hi, złudzenie takie:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Figu napisał(a):hi, hi, złudzenie takie:evil_lol: Nieeeeeee ;D Quote
Recommended Posts