Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!!
Nowy dom nie może doczekać się przyjazdu Scoobiego, więc bardzo prosimy o pomoc.

Posted

[quote name='Vasco']Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!!
Nowy dom nie może doczekać się przyjazdu Scoobiego, więc bardzo prosimy o pomoc.

zajebiście :) :) :)

Posted

[quote name='Vasco']Laura1108 ma problemy z dogo - wizyta w nowym domu dla Scoobiego wypadła pomyślnie, szukamy obecnie transportu do Bielska Białej!!!

zajebiście :) :) :)

Posted

dzięki obraczus87 mamy zaklepany wstępnie transport Warszawa Katowice u Figu. Termin będzie potwierdzony po niedzieli. Dalsza droga w dopracowaniu:)

Posted

Wiecie dziewczyny, jak się dobrze zorganizuję to moge pojechać nawet i do Bielska :)

A dziś potzrebuję pomocy - mam awarię telefonu, a miałam zabrać pasażerów do Katowic!
Czy jest tu ktoś, kto wie jakich:oops: nie zapisałam sobie nr telefonów..

Posted

Figu napisał(a):
Wiecie dziewczyny, jak się dobrze zorganizuję to moge pojechać nawet i do Bielska :)

A dziś potzrebuję pomocy - mam awarię telefonu, a miałam zabrać pasażerów do Katowic!
Czy jest tu ktoś, kto wie jakich:oops: nie zapisałam sobie nr telefonów..

O to byłoby super!!!!

Ja wiem jakich pasażerów, ale sie spóźniłam, bo Banan miał byc u Ciebie już o 21....

Posted

Figu tak na wstępie to zapytam co Ty masz za Słońce w Avatarze :cool3:

Co do Scooby to kołomyja jak się patrzy , obecny Ds w któym teraz jest Scooby wciska mi jakieś ciemnoty , że pisał do mnie w dniu 1 marca pytanie czy szukamy domu :angryy: tylko , że koło 1.03 to ja dopiero dostałam info że mam go szukać i 6.03 pisałam do Pani , że sprawdzamy domki i proszę o cieprliwość ehhhh no nic jakoś ciężko się porozumieć z ta kobietą . Nie jest złą osobą , nie skrzywdziłaby stworzenia przynajmniej tak mi się wydaje ale to Jej niezdecydowanie przytłoczyło mnie na maxa . Na szczęscie , że znalazł się szybko DS nowy i mam nadzieję , że ostatni bo nie uśmiecha mi się robić wodę z móżgu tak młodego psa jakim jest Scooby oraz przerzucać go po całej Polsce .

Trzymajcie proszę kciuki by wszystko było OK i Scoooby zawładną sercami nowego domku :) nie ukrywam , że przez tyle porażek adopcyjnych to już zaczynam wątpić , że te super domki jeszcze istnieją :(

Posted

tylko żeby tamta pani u której jest Scooby nie zmienił;a zdanie i nie wyraziła zgody na zabranie go....

Trzymam kciuki i oby nowy domek był tym najwspanialszym i ostatnim :)

Posted

Scoobiego trzeba zabrać w czwartek z obecnego domu, bo pani na weekend wyjeżdża.... TZ Kinia 1984 zgodził się na przetrzymanie psiaka do niedzieli, o ile wcześniej nie pojedzie z Figu do BB. Do załatwienia jest jeszcze transport czwartkowy Scoobiego, czy któraś cioteczka dysponuje czasem i autem w godzinach popołudniowo wieczornych?
Jak będę miała nowe wiadomości, napiszę odrazu.

Posted

Vasco napisał(a):
Scoobiego trzeba zabrać w czwartek z obecnego domu, bo pani na weekend wyjeżdża.... TZ Kinia 1984 zgodził się na przetrzymanie psiaka do niedzieli, o ile wcześniej nie pojedzie z Figu do BB. Do załatwienia jest jeszcze transport czwartkowy Scoobiego, czy któraś cioteczka dysponuje czasem i autem w godzinach popołudniowo wieczornych?
Jak będę miała nowe wiadomości, napiszę odrazu.

Ja niestety nie mogę :( :( buuu

Posted

Wiem, obraczus87, wiem :(
Niestety ja też - nie dość że bezautowa jestem, to w dodatku sama w robocie do nienormalnej godziny siedzę w tym tygodniu.

Posted

Vasco napisał(a):
Wiem, obraczus87, wiem :(
Niestety ja też - nie dość że bezautowa jestem, to w dodatku sama w robocie do nienormalnej godziny siedzę w tym tygodniu.

Ja autowa, ale własnie siedzę w drugiej pracy jak nigdy - codziennie, a nie 2 razy w tyg ;/

Posted

A skąd trzeba go zabrać? czwartek mam akurat chyba luzacki, do jutra tylko zasuwam jak mały samochodzik.
Piątek jest coraz bardziej realny - niestety mój małżek nie może ze mną jechać... ale za to będzie więcej miejsca na czworonożnych pasażerów :) Tylko w tym momencie wyjazd z wawy byłby raczej w godzinach porannych - pasuje?

Posted

Bardzo:):):) Figu on jest gdzieś w okolicach CH Targówek, a TZ Kini chyba w Wołominie, ale może panna by się zgodziła, by go od niej odebrać rano w piątek, bo bez sensu takie jeżdżenie w kółko.

Posted

Vasco napisał(a):
Bardzo:):):) Figu on jest gdzieś w okolicach CH Targówek, a TZ Kini chyba w Wołominie, ale może panna by się zgodziła, by go od niej odebrać rano w piątek, bo bez sensu takie jeżdżenie w kółko.

Kinia jest w Wołominie. TZ Kini mieszka w okolicach Halinowa.