Madziek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Francuś dzięki za banerek! Jest super! Zaraz zbiorę deklaracje do kupy, tylko Basiu powiedz czy Twoja jest jednorazowa czy stała? Quote
Basia1968 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 moja deklaracja stała płatna na koniec miesiąca Quote
Franca81 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Madziu a jak się dodaje bannerek na dół? Pomożesz? :razz: Bo ja cimnota. :cool3: Quote
NusiaiJa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178154-JAZZ-nie-ma-szans-na-adopcjAE-do-30-sty-do-godz-20-00?p=13934995#post13934995 I JESZCZE COŚ TAKIEGO..... ZAPRASZAM NA BAZAREK Quote
Madziek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 NiusiaiJa przekaż Ciotce E podziękowania :-) (i powiedz proszę czy to jednorazówka czy stała wpłata?) A Tobie dziękuję za bazarek :loveu: Francuś banerek do podpisu wstawiasz tak: wchodzisz w edycję podpisu kopiujesz adres obrazka i wstawisz go tak jak zdjęcie. Później kopiujesz link do tego wątku później zaznaczasz całość tego zjęcia które wstawiałaś i klikasz na ikonke URL i tam wklejasz adres wątku. I gotowe. Nie wiem czy to co napisałam jest jasne :P Quote
Franca81 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No i się zaczęło. Weszłam w profil ale podpisu ni widu ni słychu.... Zakładam, że może to sygnatura... Wchodzę i oczom nie wierzę już zaczynam się gubić. ;) Dobra dobra to skopiowanie adresu obrazka nie takie trudne. Wklejenie też. ;) Skopiownie adresu wątku też oki. No ale jak na mój barankowaty łeb (o nie, nie barani) to już zbyt wiele... Ehhh co ta starość z ludźmi robi. Nie wyszło... No to kombinujemy.... Wklejam adres foty.... no dobra czyli fotka nie tam gdzie można wstawiać fotkę a w miejscu gdzie się piszę. Ha ha Teraz link.... aaa to tu trzeba kliknąć na zdjęcie i wybrać url.... ;) EUREKA !!! Czyli jeszcze szare komórki jakoś (bo jakoś i dobrze że nie wcale) pracują. A teraz jak czytam Twojego posta to mi wychodzi, że tak powinnam zrobić za pierwszym razem. :D Oj chyba polece po lecytynke do apteki... Quote
NusiaiJa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Madziek napisał(a):NiusiaiJa przekaż Ciotce E podziękowania :-) (i powiedz proszę czy to jednorazówka czy stała wpłata?) A Tobie dziękuję za bazarek :loveu: narazie jednorazowa ale nie mówi ostatniego słowa ;-) Quote
ocelot Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Od mojego kochanego sponsoraPani dr. Bożeny mam dostać 200 zł. To była umowa, że pieniążki pójdą na hotelik Ryśka albo Śmieszka. Ale jeszcze hotelik nie otwarty (mam nadzieję, że otwarty będzie już w lutym), a chyba nie ma co mrozić gotówki to sądzę że 100 zł. pójdzie na Lady, a 100 zł. na Jazza co kasy prawie wcale nie ma. Co Wy na to? A następna transza już pójdzie na chłopaków jak będą poza schronem. Quote
Madziek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Aniu podziękuj bardzo pani Bożenie i Tobie też dziękuję, że pomyślałaś o Jazzie. Zmieniły się trochę plany. AlinaS zgodziła się przyjąć Jazza do siebie do domowego hoteliku. Myślę, że to będzie dla Jazza lepsze rozwiązanie. Wciąż pozostaje kwestia transportu, bo to dalej kawał drogi.... Quote
ocelot Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Madziek napisał(a):Aniu podziękuj bardzo pani Bożenie i Tobie też dziękuję, że pomyślałaś o Jazzie. Zmieniły się trochę plany. AlinaS zgodziła się przyjąć Jazza do siebie do domowego hoteliku. Myślę, że to będzie dla Jazza lepsze rozwiązanie. Wciąż pozostaje kwestia transportu, bo to dalej kawał drogi.... Świetnie:) Będzie z Cezarem:) Madziu no jak mam nie pomyśleć? Skoro on poniekąd mój? Jak dostanę pieniążki to od razu wyślę, na razie fizycznie ich nie mam. Quote
Madziek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Wiesz Aniu ostatnio przeglądałam zdjęcia, które robiłyśmy z dziewczynami w Tomaszowie. On był kiedyś, dawno temu w tych kojcach z tyłu. Wydaje mi się, że nawet z tymi psami z Jagiellońskiej w jednym boksie... Tak samo Perełka, którą ostatnio zabrałyśmy też już dobrych kilka miesięcy siedziała, też wypatrzyłam ją na jakiś starych zdjęciach. Niektóre psy są zupełnie niezauważalne... Quote
ocelot Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wiem i takim w pierwszej kolejności trzeba chyba pomóc... Gdyby nie spacery to o istnieniu perełki bym nie wiedziała. Siedziała w tym ciemnym, mało widocznym boksie nr 9, gdzieś mocno wciśnięta w budę. Ech.... U AlinyS się otworzy to pewne. Strasznie się cieszę, że tam trafi. Quote
Franca81 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 W górę Jazziku !!! Dobre wieści wyczytałam :D Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Na razie wesprę duchowo. Pies o takim imieniu musi znaleźć domek! Quote
ocelot Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Pieniążki już mam:) Jak dam radę to jutro pognam na pocztę i wyślę...: ) Quote
Franca81 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jazzik dziś u Ciebie jestem pierwsza ;) Quote
Recommended Posts