Jump to content
Dogomania

Jazz nie ma szans na adopcję! jest już u Wiosny. Nadal prosimy o deklaracje...

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiusiaiJa przekaż Ciotce E podziękowania :-) (i powiedz proszę czy to jednorazówka czy stała wpłata?)
A Tobie dziękuję za bazarek :loveu:

Francuś banerek do podpisu wstawiasz tak:
wchodzisz w edycję podpisu
kopiujesz adres obrazka i wstawisz go tak jak zdjęcie.
Później kopiujesz link do tego wątku
później zaznaczasz całość tego zjęcia które wstawiałaś i klikasz na ikonke URL i tam wklejasz adres wątku.
I gotowe.
Nie wiem czy to co napisałam jest jasne :P

Posted

No i się zaczęło.

Weszłam w profil ale podpisu ni widu ni słychu....
Zakładam, że może to sygnatura... Wchodzę i oczom nie wierzę już zaczynam się gubić. ;)
Dobra dobra to skopiowanie adresu obrazka nie takie trudne. Wklejenie też. ;)
Skopiownie adresu wątku też oki. No ale jak na mój barankowaty łeb (o nie, nie barani) to już zbyt wiele... Ehhh co ta starość z ludźmi robi. Nie wyszło...

No to kombinujemy....
Wklejam adres foty.... no dobra czyli fotka nie tam gdzie można wstawiać fotkę a w miejscu gdzie się piszę. Ha ha Teraz link.... aaa to tu trzeba kliknąć na zdjęcie i wybrać url.... ;) EUREKA !!! Czyli jeszcze szare komórki jakoś (bo jakoś i dobrze że nie wcale) pracują.

A teraz jak czytam Twojego posta to mi wychodzi, że tak powinnam zrobić za pierwszym razem. :D Oj chyba polece po lecytynke do apteki...

Posted

Madziek napisał(a):
NiusiaiJa przekaż Ciotce E podziękowania :-) (i powiedz proszę czy to jednorazówka czy stała wpłata?)
A Tobie dziękuję za bazarek :loveu:

narazie jednorazowa ale nie mówi ostatniego słowa ;-)

Posted

Od mojego kochanego sponsoraPani dr. Bożeny mam dostać 200 zł.

To była umowa, że pieniążki pójdą na hotelik Ryśka albo Śmieszka. Ale jeszcze hotelik nie otwarty (mam nadzieję, że otwarty będzie już w lutym), a chyba nie ma co mrozić gotówki to sądzę że 100 zł. pójdzie na Lady, a 100 zł. na Jazza co kasy prawie wcale nie ma.
Co Wy na to?

A następna transza już pójdzie na chłopaków jak będą poza schronem.

Posted

Aniu podziękuj bardzo pani Bożenie i Tobie też dziękuję, że pomyślałaś o Jazzie.

Zmieniły się trochę plany. AlinaS zgodziła się przyjąć Jazza do siebie do domowego hoteliku. Myślę, że to będzie dla Jazza lepsze rozwiązanie.
Wciąż pozostaje kwestia transportu, bo to dalej kawał drogi....

Posted

Madziek napisał(a):
Aniu podziękuj bardzo pani Bożenie i Tobie też dziękuję, że pomyślałaś o Jazzie.

Zmieniły się trochę plany. AlinaS zgodziła się przyjąć Jazza do siebie do domowego hoteliku. Myślę, że to będzie dla Jazza lepsze rozwiązanie.
Wciąż pozostaje kwestia transportu, bo to dalej kawał drogi....

Świetnie:) Będzie z Cezarem:)
Madziu no jak mam nie pomyśleć? Skoro on poniekąd mój?
Jak dostanę pieniążki to od razu wyślę, na razie fizycznie ich nie mam.

Posted

Wiesz Aniu ostatnio przeglądałam zdjęcia, które robiłyśmy z dziewczynami w Tomaszowie. On był kiedyś, dawno temu w tych kojcach z tyłu. Wydaje mi się, że nawet z tymi psami z Jagiellońskiej w jednym boksie...
Tak samo Perełka, którą ostatnio zabrałyśmy też już dobrych kilka miesięcy siedziała, też wypatrzyłam ją na jakiś starych zdjęciach. Niektóre psy są zupełnie niezauważalne...

Posted

Wiem i takim w pierwszej kolejności trzeba chyba pomóc...
Gdyby nie spacery to o istnieniu perełki bym nie wiedziała.
Siedziała w tym ciemnym, mało widocznym boksie nr 9, gdzieś mocno wciśnięta w budę.
Ech....
U AlinyS się otworzy to pewne.
Strasznie się cieszę, że tam trafi.