Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest lepiej, może to był fałszywy alarm. Pani jest w kontakcie z wetem. Kudłacz dużo lepiej. Może ta droga była bardzo męcząca dla niego. Kasia też rozmawiała z panią, na pewno przekaże info na wątku

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']Jest lepiej, może to był fałszywy alarm. Pani jest w kontakcie z wetem. Kudłacz dużo lepiej. Może ta droga była bardzo męcząca dla niego. Kasia też rozmawiała z panią, na pewno przekaże info na wątku[/QUOTE]
Niestety, to nie muszą być dobre wieści. Nosówka ma to do siebie, ze raz pies "umierający" a na drugi dzień biega za piłką.

Najlepiej by postawić diagnozę już teraz, podanie surowicy daje tym lepsze efekty, im szybciej się ją poda.

Posted

[quote name='Dogo07']Zerduszko, nie strasz, ja już dzisiaj nie mam sił :(.
Wystarczy że Kacperkowi który z nim jechał do domku, nie udało się pomóc.[/QUOTE]
Po prostu ostrzegam, żeby być czujnym. Sama wiesz czemu :(

Posted

[quote name='Dogo07']Zerduszko, nie strasz, ja już dzisiaj nie mam sił :(.
Wystarczy że Kacperkowi który z nim jechał do domku, nie udało się pomóc.[/QUOTE]

A co stało się z Kacperkiem? :(

Posted

[quote name='izzie1983']A co stało się z Kacperkiem? :([/QUOTE]

Kacperek został pogryziony w schronisku, dojechał wczoraj do domu ale było już z nim niedobrze.
Dzisiaj nie udało się już go uratować, odszedł.

Posted

[quote name='Dogo07']Kacperek został pogryziony w schronisku, dojechał wczoraj do domu ale było już z nim niedobrze.
Dzisiaj nie udało się już go uratować, odszedł.[/QUOTE]
:-(:-(:-(to niesprawiedliwe:shake:

Posted

[quote name='leni356'][B]Kudłacz może mieć nosówkę!! Z jednej dziurki leci mu ropa, pokłada głowę na kolanach pani, jest bardzo przybity. Trzeba szukać weta w Szczecinie który ma surowicę i od razu mu podać [/B][/QUOTE]

Ale wieści :( w schronie nic nie podejrzewali? :(

Posted

wprawdzie ja nie Leni ale ...
lezy w duzym pokoju kolo Pani caly czas ja pilnuje
uwielbia byc czesany, caly czas przykład swoj ,,łepek" by go głaskac
nie chce wychodzic na dwor jakby sie bał ze nie wroci do domku
poza tym jest spokony i jak to pani okresliła[B] Skubi[/B] jest ogromnym kluskiem ;)

Posted

Skubi, fajne imię :).
A wydawało by się że starszy psiak po tylu latach w boksie, to będzie mu się trudno przyzwyczaić do domu.
A on nawet wychodzić z domku nie chce biedulek. I żeby go głaskać i pieszczochać cały czas, słodziak.