Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='betty_labrador']Gdzie to Buk[B]o[/B]wno? :razz:

Prawda, zazdroszcze :loveu: jest cudownie :)

[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-hxuLAJp-c7E/UwXYWHce4BI/AAAAAAAAFmQ/GfB-qojPO8c/w929-h619-no/DSC_0747.JPG[/URL] śliczne :loveu:[/QUOTE]
tuu: [URL]https://maps.google.pl/maps?q=bukowno&ie=UTF-8&ei=DvIIU4j4Cuyv7Aa71YCgBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ[/URL] ;)

dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Niufciak']
no tak, ale przecież się nie pali :) jak będziesz mieć jak to pisz i wbijaj :) My zawsze chętni na spacerek :)
[/QUOTE]

Pokazałam Bogdanowi zdjęcia, ale nie widziałam w jego oczach jakiegoś super zachwytu, więc nie wiem co z tego będzie :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Pokazałam Bogdanowi zdjęcia, ale nie widziałam w jego oczach jakiegoś super zachwytu, więc nie wiem co z tego będzie :roll:[/QUOTE]
bo to spacerowe tereny :) poprzecinane strumyczkami i ścieżkami i drogami i zachaszczone itp itd :) nie ma tam jakiś rewelacji dla zmotoryzowanych, ale z psem bardzo fajnie spedza sie tam czas ;) mnie czasami po kilka godzin nie ma jak sie tam wybiore :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale za to znajomi, którzy u nas wczoraj byli, to zachwycali się Toro :loveu: Dawid (kolega) kazał mi nawet Ci go ukraść :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Ja też z chęcią bym ukradła. Takiego misia w domu mieć, to można się wtulić....

Posted

oo, widzę że sezon na moczenie doopki już rozpoczęty :) Whisky też dzisiaj się kąpała, bo strasznie zgrzała się na spacerku i trzeba było zamoczyć futro. :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale za to znajomi, którzy u nas wczoraj byli, to zachwycali się Toro :loveu: Dawid (kolega) kazał mi nawet Ci go ukraść :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Ja też z chęcią bym ukradła. Takiego misia w domu mieć, to można się wtulić....[/QUOTE]
ja wam dam kraść moje słoneczko :loveu:
[quote name='Olson']oo, widzę że sezon na moczenie doopki już rozpoczęty :) Whisky też dzisiaj się kąpała, bo strasznie zgrzała się na spacerku i trzeba było zamoczyć futro. :eviltong:[/QUOTE]
oj taaak :) mordy były prze szczęśliwe że mogły sie moczyć :)

no i mam w domu korka :D czyli nikkor 55-300mm f/4.5-5.6 :) miało to być co innego i byłam juz nastawiona na stałke 50mm f/1.8G ale jakoś tak wyszło że padło na korka :D ide go jutro wypróbować :D jeeeeej :D
a po jutrze MURZASICHLE :D

Posted

[quote name='marta1624']Również witam! [B]Baski_Kropka[/B] to ty będziesz niedaleko mnie, bo ja jestem z Łaz i co weekend w DG (co drugi z psem:))[/QUOTE]
Ja na razie tam nie przejeżdżam. Ale generalnie to moje rodzinne miasto to Tychy i jeżdżę tam często do mamy, tylko teraz z Dexem jestem uziemiona troszkę, bo on nie jeździ pociągami jeszcze, no i musi się nauczyć pomieszkiwania ze mną u mamy :P :)

Ale pociąg przejeżdża przez DG dla tego pytam czy jest szansa kiedyś na spacerro na Pogorii :P

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ja na razie tam nie przejeżdżam. Ale generalnie to moje rodzinne miasto to Tychy i jeżdżę tam często do mamy, tylko teraz z Dexem jestem uziemiona troszkę, bo on nie jeździ pociągami jeszcze, no i musi się nauczyć pomieszkiwania ze mną u mamy :P :)

Ale pociąg przejeżdża przez DG dla tego pytam czy jest szansa kiedyś na spacerro na Pogorii :P[/QUOTE]

Aaaa no ja często jestem w DG/ Pogorii, to w razie czego możesz pisać jakbyś kiedyś była :)

Posted

oj nawet nie wiecie jak mnie cieszy widok tylu postów w mojej galerii po małej nieobecności :)
Co do spaceru na pogorii to my niebawem zaczynamy tam treningi, zależy jak pogoda pozwoli to za jakiś miesiąc, może 1.5 startujemy :)

Paulina, zgadza się :) Świetni ludzie! jeszcze nigdy nie spotkałam takich fajnych wetów! :) i teraz coś czuje że będziemy do nich jeździć w razie czego :)

Witam tych co dawno nie zaglądali i w ogóle ;) hejka! miło że wpadacie ;)

A co do fotek z tele, to nie oczekujcie rewelacji, jeszcze ogarniam to szkiełko i nie wszystkie foty są takie jakich bym sobie życzyła.. no i cały czas walcze z obróbką, ale coś mi nie idzie grrrrrr

Macie foty z gór i sie cieszcie :) komentarze dobre i złe mile widziane i wskazówki co by zmienić również ;)
foty sie ładuja to najpierw zagadka :) Co to za pies? nie rasa, bo wie chyba każdy, ale jego imię :) może być pełne rodowodowe jak ktoś zna :) zgadniecie to będzie reszta :D
[URL=http://s844.photobucket.com/user/kasiakow007/media/DSC_0789_zps48f8d0a1.jpg.html][IMG]http://i844.photobucket.com/albums/ab4/kasiakow007/DSC_0789_zps48f8d0a1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Aż strach odpowiadać na Twoje pytanie :look3:
Bo pod takim kontem, to nie widzę dobrze pyska.
Czy to jest Toro? :oops:
Jak to on, to super ;) A jak nie on, to aż wstyd, że pomyliłam go z innym psem :roll:
Ale to chyba nie Toro :hmmmm:

Posted

[quote name='marta1624']Ale świetna fotka :loveu:[/QUOTE]
dzięki ;)
[quote name='magdabroy']Aż strach odpowiadać na Twoje pytanie :look3:
Bo pod takim kontem, to nie widzę dobrze pyska.
Czy to jest Toro? :oops:
Jak to on, to super ;) A jak nie on, to aż wstyd, że pomyliłam go z innym psem :roll:
Ale to chyba nie Toro :hmmmm:[/QUOTE]
haha ie, to nie jest Toro :) On jest trochewiększy, a to jest... no właśnie, kto? ;) powiem Tylko że proste i czesto pojawia się w tej galerii ;) patrzcie po szelkach ;)