Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To Cię pocieszę, że trochę to jeszcze potrwa :diabloti: Moja siostra zmądrzała dopiero po 20-stce :evil_lol:

zaczynam watpic czy ona kiedykolwiek zmadrzeje ;/

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja też żrę się ze swoją siostrą, tylko my to już ostro jedziemy :diabloti:
Też nie sprząta, a dodatkowo bardzo syfi, co mnie denerwuje. Nic w domu nie robi, nic, nawet ryżu ugotować nie umie :roll: No i też 18 ma... ja też :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też przy mojej siostrze wątpiłam, ale stała się cud :multi: A to co wyprawiała moja siostra, to...:shake: Ach, nawet lepiej tego nie pisać publicznie :oops:

oby z moją było jak z twoją :)
Naklejka napisał(a):
Ja też żrę się ze swoją siostrą, tylko my to już ostro jedziemy :diabloti:
Też nie sprząta, a dodatkowo bardzo syfi, co mnie denerwuje. Nic w domu nie robi, nic, nawet ryżu ugotować nie umie :roll: No i też 18 ma... ja też :diabloti:

nie no to moja sprząta tylko u siebie, i wychodzi z założenia że skoro jestem w domu do południa to mam nic nie robić tylko sprzątać ;/ ona palcem w domu nie kiwnie, a wmawianie ludziom swojego zdania wychodzi jej perfekt. co prawda potrafi być normalna, a najlepsza to jest jak chce pożyczyć kase, już ma u mnie spory dług.
jakto? obie 18? bliźniaczki? nieee

Posted

Niufciak napisał(a):
Magda, zawsze chciałam mieć brata, starszego :D
Aneta, my też jesteśmy totalnie inne :) ja sie bardziej przejmuje, a po niej wszytko spływa

O, mam też starszego brata, ale 2lata różnicy to tyle co nic ;) No ale z nim się lepiej dogaduję, nawet chciał mnie ze sobą zabrać na stałe do Wrocka, bo planuje się wyprowadzić :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
O, mam też starszego brata, ale 2lata różnicy to tyle co nic ;) No ale z nim się lepiej dogaduję, nawet chciał mnie ze sobą zabrać na stałe do Wrocka, bo planuje się wyprowadzić :evil_lol:

zazdroszcze :)

Posted

Niufciak napisał(a):
Magda, zawsze chciałam mieć brata, starszego :D
Aneta, my też jesteśmy totalnie inne :) ja sie bardziej przejmuje, a po niej wszytko spływa

Mam trzech braci ;) Oddać Ci jednego :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam trzech braci ;) Oddać Ci jednego :evil_lol:

noooo :loveu:

dzisiaj już jest ok, czyli standard :) mojejsiostrze powróciła chwilowa normalnoć, nadąż za nią człowieku :P

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...