KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Lagos ?? Nie, niestety Lagos nie jeździ na wyjazdy, no i też jest większy niż ten na zdjęciu :) Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Drako :loveu: Nie hahaha :) a już byłaś blisko :) musze zrobić liste żeby sie nie powtarzaly, a więc NIE jest to: Toro, Lagos, Drako... Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Nigro? Boomer? zgadłaś, ale musisz się określić który z tych dwóch :D Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Nooooo :) brawo, wreszcie :D lecą foty ;) Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nie licząc pytania czy to Toro, to do 3x sztuka :evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Nie licząc pytania czy to Toro, to do 3x sztuka :evil_lol: no mozna tak powiedziec hahaha :P Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Niufciak napisał(a):no mozna tak powiedziec hahaha :P Madga ale masz traf :eviltong: A psiaki ładnie się bawią :) Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 ale sie udało :) ładnie sie bawią, bo pomimo tego że Toruś jest troche napastliwy, umie sie zachować i być grzeczny :) Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 ok, na razie tyle, co by nie bylo wszystko na raz ;) musze posprzątać pokój :P Quote
Agneees Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Witamy się u Was w galerii! :smile: Patrzę, patrzę i nie mogę się napatrzeć :loveu: Ahhh... ile bym dała za takie tereny spacerowe... Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 hejka ;) ojj tak, trzeba przyznać że tereny tam mają bajeczne :loveu: żałuje tylko że nie poszłam na spacer do lasu, ale sie bałam sama.. Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Niufciak napisał(a):hejka ;) ojj tak, trzeba przyznać że tereny tam mają bajeczne :loveu: żałuje tylko że nie poszłam na spacer do lasu, ale sie bałam sama.. Z taką obstawa nie masz się czego bać :) Quote
Baski_Kropka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Niufciak napisał(a):hejka ;) ojj tak, trzeba przyznać że tereny tam mają bajeczne :loveu: żałuje tylko że nie poszłam na spacer do lasu, ale sie bałam sama.. Sama? Jak to sama :P Z niedźwiedziem nei ma się co bać, sam widok odstrasza zółtodziobów napastliwych :D Quote
junoo Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 świetne fotki http://i844.photobucket.com/albums/ab4/kasiakow007/M-2014/DSC_0058_zps1c6bde3e.jpg przytuliłabym się do takiego niedźwiedzia <3 Quote
KT Arts Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='marta1624']Z taką obstawa nie masz się czego bać :) [quote name='Baski_Kropka']Sama? Jak to sama :P Z niedźwiedziem nei ma się co bać, sam widok odstrasza zółtodziobów napastliwych :D hahaha, nie nie, bardziej w tej kwestii boje sie siebie gdyż mam tendencje do gubienia się :P niestety oriantacja w terenie u mnie troche szwankuje i jet ryzyko, że gdybym poszła sama, to nie wróciłabym zbyt prędko :P potrafiłam się zgupić wracając z katowic gdzie mam tylko 2 zjazdy i tak to droga prosta, PS. miałam nawigacje i i tak zabładziłam:P a na nawigacje jeżdżę dosć często :) [quote name='junoo']świetne fotki http://i844.photobucket.com/albums/ab4/kasiakow007/M-2014/DSC_0058_zps1c6bde3e.jpg przytuliłabym się do takiego niedźwiedzia <3 dziękuję ;) jednak jet w tych fotkach co co mi nie pasuje... są słabej jakości... Quote
KT Arts Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 no sami zobaczcie.. może dlatego że to jpg'i Quote
KT Arts Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 sesyjka z samego rana, czyt. godzina przed 8 ;) Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 http://i844.photobucket.com/albums/ab4/kasiakow007/M-2014/DSC_0256_zpse2f7097b.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KT Arts Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Ok, koniec na dzisiaj ;) miłego oglądania tego szajstwa.. ojjj musze sie jeszcze dużo nauczyć.. : ( Quote
Recommended Posts