AMIGA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jeszcze nic nie wiem. Mam dzwonić wieczorem, czyli będę dzwonić za chwilę Nie mogłam wcześniej, bo własnie wyszedł przed chwilką ode mnie ksiądz po kolędzie Quote
AMIGA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Gorlice nic nadal nie wiedzą, a w Nowym Sączu wet powiedział, że aborcyjna sterylka jest tak niebezpieczna dla suczki, że lepiej jest poczekać na szczeniaki i je uśpić Quote
IKA & SONIA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 AMIGA napisał(a):Gorlice nic nadal nie wiedzą, a w Nowym Sączu wet powiedział, że aborcyjna sterylka jest tak niebezpieczna dla suczki, że lepiej jest poczekać na szczeniaki i je uśpić Można tłumaczyć się i tak ... Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Co za konowaly sa w tamtych okolicach, wiadomo ze sunia dopiero co skonczyla cieczke wiec raczej trudno tu mowic o sterylce aborcyjnej. Cholera ze tez tak daleko jest do Skawiny lub Krakowa, tam nie dosc ze robia sterylki nawet aborcyjne to jeszcze za bardzo przystepna cene. Quote
AMIGA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja bym ją wzięła do naszego hotelu, ale sama finansowo nie dam rady Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Amiga trzeba ciotki do pomocy zwolac, i o deklaracje prosic. Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 załatwiam tymczas dla czarnulki ... trzymać kciuki... Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nie do wiary, ale kciukasy trzymam z calych sil. Quote
Soema Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ada-jeje napisał(a):Amiga trzeba ciotki do pomocy zwolac, i o deklaracje prosic. Trzymamy! To jeszcze tymczasy istnieją...? Płatny?:roll: Quote
Asior Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 nie.. To ludzie kompletnie spoza dogo.. Dziewczyna adoptowała ostatnio Mikiego -amstafa od casi.... Zapytałam czy nie zna kogoś kto by zgodził się przyjąć małą... sytuacja jest wybitnie AWARYJNA... nie wiem czy coś z tego wyjdzie.. Moze nawet DS się znajdzie.. ale to dopiero będzie wiadomo po 12... Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja również wchodzę na wątek korzystając z zaproszenia AMIGI:loveu:. Zanim Asior da nam znać zrobię sobie na wszelki wypadek inwentaryzacje w portfelu :p Quote
AMIGA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam na wątku :-) Do asior usiłowala sie wczoraj dodzwonić agamika i jej sie nie udalo :-( Quote
Iwona77 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 czyli ciąża jest bardzo wczesna? prawie, że żadna dobrze rozumiem? dlaczego ci weci czekają na to by zabijać rozwinięte i czujące młode? nie rozumiem tego! już mi przeszło przez myśl by ją u siebie zabunkrować a pisze, że sunia nie lubi kotów:-( a ja zakocona w tej chwili po uszy:-( Przykro mi. Na PW podałam numer do koleżanki, może ona będzie mieć pomysł co w tej sytuacji zrobić Quote
AMIGA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam na wątku. Niestety kotów Perełka nie lubi. Byłoby już zbyt idealnie, bo z psami za to dogaduje sie świetnie, no i z ludźmi też. Czy ta koleżanka jest dogomaniaczką? Czy ma szansę obejrzeć ten wątek, czy muszę jej od początku opowiadać całą historię? Quote
Iwona77 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Myśle jak pomóc ale kurcze gdyby był czas, najgorzej jak czasu na pomoc brak... Quote
AMIGA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Agamika rozmawiała telefonicznie z asior i niestety z tego dt/ds nici . Wydaje się jednak, że [FONT=MS Shell Dlg 2]najbezpieczniej dla suni bedzie wykonac zabieg w Krakowie i jesli sie nie znajdzie tymczas to po zabiegu bedzie dochodzic do siebie w hotelu. Dlatego ponawiam wieeelką prośbę o pomoc, bo same nie damy rady. [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Amiga mam w Krk namiar na lecznice ktora wykona sterylke za 150 zl. jak bedziesz potrzebowac to daj cynk. A teraz moze na PW do cioteczek od astow, szukac pomocy w kasie, my tez cos dorzucimy. Quote
epe Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 AMIGA! Nie mogę więcej:placz: Wpłacę 30,- Konto na PW poproszę;) Quote
AMIGA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Najprawdopodobniej będziemy miały sfinansowany zabieg przez "sterylkową świnkę" Teraz tylko jeszcze musimyu skonkretyzować gdzie ten zabieg będzie zrobiony Quote
agamika Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 czyli czekamy na info czy juz cieczka sie skończyła juz definitywnie :) Quote
Recommended Posts