Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak! To nasza była sąsiadka, bardzo miła pani. Jej poprzedni piesek wpadl pod samochód, kotek też. Zakochała się w Toli i tak Tola ma dom! A panią znamy, myślę, że będziemy mogły odwiedzać naszego Tolinka! :loveu:

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trzeba bedzie jeszcze dopilnowac,zeby pani wysterylizowała Tole jak przyjdzie czas!I pewnie jak ja odwiedzimy to zwrócimy uwag ę,zeby nie wypuszczała jej samej!Adresówka tez by sie przydała!

Posted

Ostatnie chwile Toli:

Jeszcze coś zjem:

Dziewczyny mówią, że jadę do domku:

Mówią, że będą tęsknić, że na pewno mnie odwiedzą, żebym była grzeczna, ale ja im pokazałam jęzora, bo uwielbiam rozrabiać:

Rozglądam się i oho idą :)

Jeszcze tylko chip:

I pojechałam u pani na kolankach!!!

Posted

Na tym ostatnim zdjęciu widać jak Tola urosła przez caly pobyt w schronisku na początku była jedna z 5 takich małych kuleczek :)Wie ktoś może jak się miewa jej rodzeństwo w nowych domkach ?

Posted

W sobote postaramy sie ja wyciągnąć na łakę bo to psiak z charakteru jak nasza Abi,przy okazji wejż na jej watek i zobacz jak jest szczęsliwa,i bedzie bardzo zadowolona ze spacerku!

Posted

[quote name='bahlsa']Paula, a może jakieś nowe zdjęcia Meli ze spaceru?
Dałoby się coś zrobić? ;)[/QUOTE]

Pewnie, że da się coś zrobić, tylko żeby pogoda dopisywała i Mela na spacer, może z Rudolfem pójdzie!

Posted

Słuchajcie to jest niesamowite jak Mela na nas reaguje. Dzisiaj w schronisku były cztery osoby w poszukiwaniu psa dla siebie (ostatecznie nie wzięły żadnego), Mela siedziała na budzie i szczekała, a gdy wśród obcych rozpoznała nas natychmiast przybiegła z radością, bardzo to było miłe...

Posted

Szkoda, że to była tylko wycieczka do schroniska i żaden pies nie pomaszerował do domu.
Może następnym razem? ;)

Ładna Melcia, mogłabym prosić o tekst do ogłoszeń tylko dla niej?
Mogłabym z nią polatać po stronkach ogłoszeniowych :)
Paula zrobi nowe zdjęcia... i Melcia będzie mieć ogłoszenie tylko dla siebie ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Słuchajcie to jest niesamowite jak Mela na nas reaguje. Dzisiaj w schronisku były cztery osoby w poszukiwaniu psa dla siebie (ostatecznie nie wzięły żadnego), Mela siedziała na budzie i szczekała, a gdy wśród obcych rozpoznała nas natychmiast przybiegła z radością, bardzo to było miłe...

Mela do obcych trzyma dystans, ale swoich rozpoznaje i tylko by ją głaskać!

Posted

Tekst do ogłoszeń, na lepszy mnie dzisiaj nie stać, może ktoś ma fajniejszy pomysł?

Nie kupuj psa, adoptując możesz pomóc!

Na swojego pana, który nigdy nie porzuci psa czeka MELA
Mela jest suczką ok. czteroletnią, łagodną dla ludzi i innych zwierząt.
Jej poprzedni właściciel trafił do więzienia, prawdopodobnie zasłużył na wyrok. Do psiego więzienia trafiła też MELA, chociaż jest niewinna, łagodna i radosna. Została skazana za błędy człowieka. Czy pisane jej jest dożywocie? Tylko człowiek może ją wybawić, człowiek, który jej nigdy nie zawiedzie i zasłuży na jej zaufanie. Mela jest zaszczepiona, odrobaczona, a przed adopcją zostanie wysterylizowana. Ty możesz zmienić świat Meli na zawsze...

Kontakt
Romka
[email protected]
tel. 604 101 165
Figafiga
[email protected]
mamanabank
[email protected]
tel. 608 404 770