kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tak! To nasza była sąsiadka, bardzo miła pani. Jej poprzedni piesek wpadl pod samochód, kotek też. Zakochała się w Toli i tak Tola ma dom! A panią znamy, myślę, że będziemy mogły odwiedzać naszego Tolinka! :loveu: Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No to mnie Kaja nie pocieszyłaś... Mam nadzieję, że Tola nie skończy pod kołami samochodu... kurczę... Quote
kajkoowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A ja szczerze mówiąc się cieszę, że mieszka pod Łowiczem, będzie można ją odwiedzać, ba, liczę nawet na spacer! :) Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja też się cieszę, że jest pod Łowiczem, a pani jest ok i lubi zwierzęta! Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No to trzeba bedzie jeszcze dopilnowac,zeby pani wysterylizowała Tole jak przyjdzie czas!I pewnie jak ja odwiedzimy to zwrócimy uwag ę,zeby nie wypuszczała jej samej!Adresówka tez by sie przydała! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ostatnie chwile Toli: Jeszcze coś zjem: Dziewczyny mówią, że jadę do domku: Mówią, że będą tęsknić, że na pewno mnie odwiedzą, żebym była grzeczna, ale ja im pokazałam jęzora, bo uwielbiam rozrabiać: Rozglądam się i oho idą :) Jeszcze tylko chip: I pojechałam u pani na kolankach!!! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzięki, miałam więcej zdjęć, ale wszystkie rozmazane! Więc fotorelacja jest krótka... Quote
DogAngel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Na tym ostatnim zdjęciu widać jak Tola urosła przez caly pobyt w schronisku na początku była jedna z 5 takich małych kuleczek :)Wie ktoś może jak się miewa jej rodzeństwo w nowych domkach ? Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wszystkie dzieciaki meli maja juz dom została tylko ona i trzeba jej znależć domek! Quote
bahlsa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Paula03']Mela pokaż się światu![/QUOTE] Paula, a może jakieś nowe zdjęcia Meli ze spaceru? Dałoby się coś zrobić? ;) Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W sobote postaramy sie ja wyciągnąć na łakę bo to psiak z charakteru jak nasza Abi,przy okazji wejż na jej watek i zobacz jak jest szczęsliwa,i bedzie bardzo zadowolona ze spacerku! Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='bahlsa']Paula, a może jakieś nowe zdjęcia Meli ze spaceru? Dałoby się coś zrobić? ;)[/QUOTE] Pewnie, że da się coś zrobić, tylko żeby pogoda dopisywała i Mela na spacer, może z Rudolfem pójdzie! Quote
Figafiga Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 dzisiejsza Mela - zmieniam tytuł wątku Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Słuchajcie to jest niesamowite jak Mela na nas reaguje. Dzisiaj w schronisku były cztery osoby w poszukiwaniu psa dla siebie (ostatecznie nie wzięły żadnego), Mela siedziała na budzie i szczekała, a gdy wśród obcych rozpoznała nas natychmiast przybiegła z radością, bardzo to było miłe... Quote
bahlsa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Szkoda, że to była tylko wycieczka do schroniska i żaden pies nie pomaszerował do domu. Może następnym razem? ;) Ładna Melcia, mogłabym prosić o tekst do ogłoszeń tylko dla niej? Mogłabym z nią polatać po stronkach ogłoszeniowych :) Paula zrobi nowe zdjęcia... i Melcia będzie mieć ogłoszenie tylko dla siebie ;) Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oczywiście, że zrobię nowe zdjęcia, takie spacerowe! Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mamanabank napisał(a):Słuchajcie to jest niesamowite jak Mela na nas reaguje. Dzisiaj w schronisku były cztery osoby w poszukiwaniu psa dla siebie (ostatecznie nie wzięły żadnego), Mela siedziała na budzie i szczekała, a gdy wśród obcych rozpoznała nas natychmiast przybiegła z radością, bardzo to było miłe... Mela do obcych trzyma dystans, ale swoich rozpoznaje i tylko by ją głaskać! Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tekst do ogłoszeń, na lepszy mnie dzisiaj nie stać, może ktoś ma fajniejszy pomysł? Nie kupuj psa, adoptując możesz pomóc! Na swojego pana, który nigdy nie porzuci psa czeka MELA Mela jest suczką ok. czteroletnią, łagodną dla ludzi i innych zwierząt. Jej poprzedni właściciel trafił do więzienia, prawdopodobnie zasłużył na wyrok. Do psiego więzienia trafiła też MELA, chociaż jest niewinna, łagodna i radosna. Została skazana za błędy człowieka. Czy pisane jej jest dożywocie? Tylko człowiek może ją wybawić, człowiek, który jej nigdy nie zawiedzie i zasłuży na jej zaufanie. Mela jest zaszczepiona, odrobaczona, a przed adopcją zostanie wysterylizowana. Ty możesz zmienić świat Meli na zawsze... Kontakt Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo ładny tekst i tylko zdjecia takie jaki miała Abi a domek znajdzie się! Quote
Recommended Posts