kajkoowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zapraszam do Bianki :) http://www.dogomania.pl/threads/181916-Bianka-samotna-A-nieA-nobiaA-a-krA-lewna Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mela ma taki sam słodki charakter jak nasza Abi,która juz grzeje doopkę w swoim domku.Bardzo lubi kontakt z ludżmi i lubi jak poświęća sie jej i tylko jej dużo czasu! Quote
mamanabank Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochana sunia, takie wstrętne pieskie życie miała i tak się garnie do człowieka... Quote
Figafiga Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Mela kochana suńko zmiataj do domku..... Quote
Romka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kaju ,zdjęcia Meli takie same w klimacie jak zdjęcia Abi.Bardzo podobne suczki! Quote
Romka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 U góry Mela w boksie,próbowałysmy z Paulą odwrócić jej uwagę i zeby zająć się trochę małą Fizią ,ale nie udało się!Mela zawsze chciała być pierwsza po głaski! Quote
Paula03 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ooo tak Mela jest pierwsza po głaski, a Fizia niestety chowa się do budy! Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Podobno Melka dała po głowie Odynowi za to ,ze zaczął pierwszy jeśc z miski!Odynek ma "ludzką "cierpliwość" do tych "bab"! Quote
Figafiga Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Szkoda mi tego ODYNA ja bym go do izolatki dała.....wiadomo w jakim stanie będzie niedługo...a Melcia nu nunu, taka kochana, a tak się na Odynka złości Quote
Paula03 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Widziałam to jak Melcia dała po głowie Odynkowi, ale potem wskoczyła na budę i dawała sobie buziaczki z Fizią :) Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wyczesałyśmy wczoraj Melkę, wdzięczyła się strasznie :-) Quote
kajkoowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mamy zdjecia Tolki, bo zrobiłyśmy sobie schroniskowe przedszkole biegały 3 sunie, Łatka, Milka i Tola i musze stwierdzić, ze Tola jest bardzo duże i ma strasznie ogromne łapy, to będzie olbrzym i jest już dość ciężka. Cudowne maleństwo, na dziedzińcu dostała ADHD i skakała sobie z Milką :) Quote
Paula03 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie mogłam się nadziwić jak Tola i Milka urosły, za kratami tego nie widać! A Tola jest strasznie ciężka! Musiałam ją podnieść parę razy... Ona jest kochana! Uwielbiam ją!!! A Kai siostra nawet przyniosła im zabawkę, a one razem się nią bawiły! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A mamuska Mela cudna suczka i jak mnie zobaczyła w boksie(zabierałysmy Fizię) to na moje "Mela chodż" natychmiast podbiegła!Pan Marek usmiechnął się bo zauważył,ze one nas lubią! Quote
Paula03 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mela jest cudowna! Uwielbia się przytulać i w ogóle! Normalnie kochana jest!!! :loveu: A tak swoją drogą ciekawe czy poznałaby Tolcię. Quote
kajkoowa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A Paula nie może się nagadać jaka to Tola jest urocza, słodka itd :D Wytrzymaj mała do końca maja ( chyba ze wcześniej trafisz na swojego człowieka) i masz wspaniały dom zagwarantowany! :D Quote
Paula03 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oj Kaju, Tola jest słodka i urocza i w ogóle kochana! A ja chyba wiem jaki masz domek na myśli, ale coś się martwię, że to nie wypali, wiesz warunki różne... Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziewczyny widze ,ze ostro działacie!Tak trzymać!Melusia taka sama jak Abi czyli kochana i słodka! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziewczyny przed chwila miałam telefon ze schroniska,ostatnie dziecko Meli -TOLA znalazła dom!Będzie mieszkac na wsi pod Łowiczem.Odwiedzimy cię mała na pewno!Adopcja ze schroniska!Szczęśliwego domku ci zyczymy i zeby wszyscy cie tam kochali! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Właśnie miałam to powiedzieć! Tola jest już w nowym domku! Wstawimy zdjęcia z ostatnich chwil w schronisku! A wiecie co jest najfajniejsze, że trafiła do dobrego domku, bo wzięła ją pani, która była moją sąsiadką! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A zapomniałam dodać, że pani powiedziała, że zdjęcia jakoś prześle, ale trzeba się z nią skontaktować! A imię chyba zostanie Tola! Zapytałam się jakie będzie jej imię, a pani nie wiedziała, więc podsunęłam Tola i pani się spodobało! Quote
Recommended Posts