Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mela ma taki sam słodki charakter jak nasza Abi,która juz grzeje doopkę w swoim domku.Bardzo lubi kontakt z ludżmi i lubi jak poświęća sie jej i tylko jej dużo czasu!

Posted

U góry Mela w boksie,próbowałysmy z Paulą odwrócić jej uwagę i zeby zająć się trochę małą Fizią ,ale nie udało się!Mela zawsze chciała być pierwsza po głaski!

Posted

Mamy zdjecia Tolki, bo zrobiłyśmy sobie schroniskowe przedszkole biegały 3 sunie, Łatka, Milka i Tola i musze stwierdzić, ze Tola jest bardzo duże i ma strasznie ogromne łapy, to będzie olbrzym i jest już dość ciężka. Cudowne maleństwo, na dziedzińcu dostała ADHD i skakała sobie z Milką :)

Posted

Nie mogłam się nadziwić jak Tola i Milka urosły, za kratami tego nie widać!
A Tola jest strasznie ciężka! Musiałam ją podnieść parę razy...
Ona jest kochana! Uwielbiam ją!!!
A Kai siostra nawet przyniosła im zabawkę, a one razem się nią bawiły!

Posted

A mamuska Mela cudna suczka i jak mnie zobaczyła w boksie(zabierałysmy Fizię) to na moje "Mela chodż" natychmiast podbiegła!Pan Marek usmiechnął się bo zauważył,ze one nas lubią!

Posted

A Paula nie może się nagadać jaka to Tola jest urocza, słodka itd :D

Wytrzymaj mała do końca maja ( chyba ze wcześniej trafisz na swojego człowieka) i masz wspaniały dom zagwarantowany! :D

Posted

Oj Kaju, Tola jest słodka i urocza i w ogóle kochana!
A ja chyba wiem jaki masz domek na myśli, ale coś się martwię, że to nie wypali, wiesz warunki różne...

Posted

Dziewczyny przed chwila miałam telefon ze schroniska,ostatnie dziecko Meli -TOLA znalazła dom!Będzie mieszkac na wsi pod Łowiczem.Odwiedzimy cię mała na pewno!Adopcja ze schroniska!Szczęśliwego domku ci zyczymy i zeby wszyscy cie tam kochali!

Posted

Właśnie miałam to powiedzieć!
Tola jest już w nowym domku!
Wstawimy zdjęcia z ostatnich chwil w schronisku!
A wiecie co jest najfajniejsze, że trafiła do dobrego domku, bo wzięła ją pani, która była moją sąsiadką!

Posted

A zapomniałam dodać, że pani powiedziała, że zdjęcia jakoś prześle, ale trzeba się z nią skontaktować!
A imię chyba zostanie Tola! Zapytałam się jakie będzie jej imię, a pani nie wiedziała, więc podsunęłam Tola i pani się spodobało!