Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może wstawcie - jeśli się da - jakieś aktualne fotki szczeniorków? Tigra była nieco ciemniejsza - ale teraz faktycznie trudno będzie stwierdzić, która sunia została...

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam Kumiko juz przeczytałam!Wczoraj w schronisku kiedy wzięłam Melkę na spacer zaprowadziłam ja do boksu dzieciaków.Poznały się zaraz,mamuśka wylizała im doopki i futerka a przy okazji pokazała żęby Milce "uwazaj to sa moje dzieciaki"Mela jest bardzo kontaktową,łagodna suczką!

Posted

[quote name='mamanabank']a, czyli wizyta już się odbyła?[/QUOTE]

Nie, nie odbyła się - będzie we wtorek, ale wysłałam tej pani ankietę mailem, a ona odesłała mi odpowiedzi. W tym tygodniu mam urwanie głowy z własnymi psiakami (Bełek - nadal kaszle, Mufek - miał we czw wyjęty gwóźdź z kości, co dokładnie opisałam na jego wątku) - stąd termin we wt o 16.00. Przesłałam Romce do wglądu ankietę, żeby mi ewentualnie odpisała, o co jeszcze mam pytać, albo które kwestie rozwinąć w rozmowie we wtorek podczas wizyty.

Posted

dobrze dobrze już kapuję...

pierwsza i podstawowa kwestia to szczepienia i sterylizacja, mała musi być wysterylizowana, gdy osiągnie odpowiedni wiek, zerknij czy psiaki tej pani są po sterylizacji, znaczy zapytaj o to. Generalnie w jakiej są kondycji psycho-fizycznej, jak się zachowują, czym są karmione, jak często szczepione i odrobaczane.

Posted

Ja myślę, że to jest Tigra, bo Tola miała łapki białe powyżej zgięcia jeszcze, ale którakolwiek by nie była wygląda świetnie, troszkę bojaźliwa jest, dobrze, że ją wyciągamy trochę z boksu.

Posted

mamanabank masz rację, Tola miała bardziej białe łapki, ale znowuż Tigra miała ciemną, pręgowaną sierść ;)
W każdym bądź razie do domu szczeniory! Za pół godziny wrzuce zdjęcia, jak to maluchy rozprawiły się z moją rękawiczką, a właściwie to chłopaczysko, mała wolała być głaskana przez Paulę a my z maluchem toczyliśmy wojnę:diabloti:

Posted

Teraz pytanie jesli w schronisku to nie Tola to czy pani chce innego pieska?I po co pani tyle szczeniaków w domu bo z tego co wiem to jest jeszcze jeden a u mamy tej pani jeszcze dwa!

Posted

Dostałam sms-a do tej pani z informacją, że spotkanie musimy przełożyć, bo ona musi iść z dzieckiem do lekarza. Spróbuję umówić się z nią na czw - inne dni niestety odpadają z racji moich obowiązków zawodowych :shake:

Posted

A w schronisku z dzieci Meli została tylko Tola właśnie.Dzis ostatni synek Meli znalazł dom w Bednarach pod Łowiczem.Niech ci sie szczęści mały.Odwiedzimy cię!