Kumiko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Może wstawcie - jeśli się da - jakieś aktualne fotki szczeniorków? Tigra była nieco ciemniejsza - ale teraz faktycznie trudno będzie stwierdzić, która sunia została... Quote
Kumiko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Romko, wysłałam Ci na maila ankietę z odpowiedziami, jakich udzieliła mi pani od Toli. Quote
Romka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Widziałam Kumiko juz przeczytałam!Wczoraj w schronisku kiedy wzięłam Melkę na spacer zaprowadziłam ja do boksu dzieciaków.Poznały się zaraz,mamuśka wylizała im doopki i futerka a przy okazji pokazała żęby Milce "uwazaj to sa moje dzieciaki"Mela jest bardzo kontaktową,łagodna suczką! Quote
Kumiko Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='mamanabank']a, czyli wizyta już się odbyła?[/QUOTE] Nie, nie odbyła się - będzie we wtorek, ale wysłałam tej pani ankietę mailem, a ona odesłała mi odpowiedzi. W tym tygodniu mam urwanie głowy z własnymi psiakami (Bełek - nadal kaszle, Mufek - miał we czw wyjęty gwóźdź z kości, co dokładnie opisałam na jego wątku) - stąd termin we wt o 16.00. Przesłałam Romce do wglądu ankietę, żeby mi ewentualnie odpisała, o co jeszcze mam pytać, albo które kwestie rozwinąć w rozmowie we wtorek podczas wizyty. Quote
mamanabank Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 dobrze dobrze już kapuję... pierwsza i podstawowa kwestia to szczepienia i sterylizacja, mała musi być wysterylizowana, gdy osiągnie odpowiedni wiek, zerknij czy psiaki tej pani są po sterylizacji, znaczy zapytaj o to. Generalnie w jakiej są kondycji psycho-fizycznej, jak się zachowują, czym są karmione, jak często szczepione i odrobaczane. Quote
kajkoowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jestem pewna, że została z dziewczyn Tolka, a jej braciszek to na 75% Arsen. Potem dam zdjęcia ;) Quote
mamanabank Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja myślę, że to jest Tigra, bo Tola miała łapki białe powyżej zgięcia jeszcze, ale którakolwiek by nie była wygląda świetnie, troszkę bojaźliwa jest, dobrze, że ją wyciągamy trochę z boksu. Quote
kajkoowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 mamanabank masz rację, Tola miała bardziej białe łapki, ale znowuż Tigra miała ciemną, pręgowaną sierść ;) W każdym bądź razie do domu szczeniory! Za pół godziny wrzuce zdjęcia, jak to maluchy rozprawiły się z moją rękawiczką, a właściwie to chłopaczysko, mała wolała być głaskana przez Paulę a my z maluchem toczyliśmy wojnę:diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Moje pół godziny trochę się przeciągnęło:roll: Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Teraz pytanie jesli w schronisku to nie Tola to czy pani chce innego pieska?I po co pani tyle szczeniaków w domu bo z tego co wiem to jest jeszcze jeden a u mamy tej pani jeszcze dwa! Quote
Kumiko Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zadałam pytanie mailowo - pani do mnie zadzwoniła, że nadal są zainteresowani adopcją. Jutro po wizycie zadzwonię do Romki zdać raport z wizyty ;) Quote
Kumiko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dostałam sms-a do tej pani z informacją, że spotkanie musimy przełożyć, bo ona musi iść z dzieckiem do lekarza. Spróbuję umówić się z nią na czw - inne dni niestety odpadają z racji moich obowiązków zawodowych :shake: Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jasne, podejdź do tego spokojnie, to tej Pani bardziej ma zależeć na spotkaniu niż Tobie. Quote
Romka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A w schronisku z dzieci Meli została tylko Tola właśnie.Dzis ostatni synek Meli znalazł dom w Bednarach pod Łowiczem.Niech ci sie szczęści mały.Odwiedzimy cię! Quote
Paula03 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Świetnie, że znalazł domek. Jeszcze tylko Tola i mamuśka :) Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Domek dla Toli tuz tuz.A Melci tez sie poszczęści bo jest kochana ,przytulasną psiną! Quote
kajkoowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O, mam ciocię w Bednarach :) To do domciu Tolcia! Quote
Recommended Posts