Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do tej pani sms-a, ale mi nie odpisała... W razie czego zatelefonuję do niej później. Czy ona kontaktowała się ze schroniskiem? O co chodzi z tą wizytą poadopcyjną? Czy ona może adoptować malucha teraz a wizyta może się odbyć po adopcji? Dajcie znać, co mam zrobić w tej sytuacji.

Posted

Kumiko napisał(a):
Napisałam do tej pani sms-a, ale mi nie odpisała... W razie czego zatelefonuję do niej później. Czy ona kontaktowała się ze schroniskiem? O co chodzi z tą wizytą poadopcyjną? Czy ona może adoptować malucha teraz a wizyta może się odbyć po adopcji? Dajcie znać, co mam zrobić w tej sytuacji.

najpierw robimy wizyte przedadopcyjną, a po jakimś czasie poadopcyjną

Posted

A ja juz dzwoniłam do schroniska uprzedzajac o faktach.Jesli pani nie zgodzi sie na wizytę przedadopcyjna proponuję szukać maleńkiej Toli domku gdzie indziej!

Posted

Melka jest psem idealnym ,przytula się,zgadza sie z innymi suczkami nawet duzo mniejszymi od siebie,jest wesołym radosnym psem ,który nie chciał wypuścić mnie z boksu.Jedyna jej wada to to,ze jest taka zwyczajna bo charakter ma idealny!

Posted

Hej, czy mała Tola/Tigra nadal jest w schronie? Pani ze Zgierza się nie odzywa :shake: Napisałam do niej maila i sms-a, żeby dała mi znać, czy sprawa aktualna.

Posted

Ponieważ pani nadal milczy, chyba trzeba poszukać maleńkiej innego domku.:shake: Kurcze, ja nie rozumiem takich ludzi: najpierw się zgłasza, umawia, a potem wszystko odwołuje i unika kontaktu :angryy: Ja kiedy zdecydowałam się na psa, robiłam wszystko, żeby jak najszybciej znalazł się już u mnie w nowym domku. Irytuje mnie taka niezdecydowana postawa u ludzi.

Posted

Kumiko napisał(a):
Ponieważ pani nadal milczy, chyba trzeba poszukać maleńkiej innego domku.:shake: Kurcze, ja nie rozumiem takich ludzi: najpierw się zgłasza, umawia, a potem wszystko odwołuje i unika kontaktu :angryy: Ja kiedy zdecydowałam się na psa, robiłam wszystko, żeby jak najszybciej znalazł się już u mnie w nowym domku. Irytuje mnie taka niezdecydowana postawa u ludzi.

Kumiko dzięki za pomoc!Pamiętamy Twoja postawę i bardzo dobrze,ze domek nie wypalił!Tam było za duzo szczeniaków!

Posted

Melka twoje dzieci prawie wszystkie w domku a ty ze swoim słodkim charakterem w wciąz w schronisku!Dziewczyny zrobiłam banerki a nikt nie ma banerków Leny i Meli w podpsie.Prosze uzupełnijcie to!

Posted

wiecie co myślę, że tak poważnie to trzeba zacząć Tole uczyć chodzić na smyczy, żeby sie przyzwyczaiła...bo dzikusek będzie...jak będę w schronie to przywioze maleńkie szelki na polarku i zobaczymy czy się uda