Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To pewnie kiedyś pojedziesz na wizyte poadopcyjną! Quote
Figafiga Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 no ja miałam chrzest bojowy czyli wizyta przedadopcyjna u Romki dla Pakunia i Romka okazała się być super opiekunem!!! Quote
Kumiko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Napisałam do tej pani sms-a, ale mi nie odpisała... W razie czego zatelefonuję do niej później. Czy ona kontaktowała się ze schroniskiem? O co chodzi z tą wizytą poadopcyjną? Czy ona może adoptować malucha teraz a wizyta może się odbyć po adopcji? Dajcie znać, co mam zrobić w tej sytuacji. Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zaraz się zorientuję i dowiem o co chodzi! Quote
Figafiga Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Kumiko napisał(a):Napisałam do tej pani sms-a, ale mi nie odpisała... W razie czego zatelefonuję do niej później. Czy ona kontaktowała się ze schroniskiem? O co chodzi z tą wizytą poadopcyjną? Czy ona może adoptować malucha teraz a wizyta może się odbyć po adopcji? Dajcie znać, co mam zrobić w tej sytuacji. najpierw robimy wizyte przedadopcyjną, a po jakimś czasie poadopcyjną Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A ja juz dzwoniłam do schroniska uprzedzajac o faktach.Jesli pani nie zgodzi sie na wizytę przedadopcyjna proponuję szukać maleńkiej Toli domku gdzie indziej! Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Melka jest psem idealnym ,przytula się,zgadza sie z innymi suczkami nawet duzo mniejszymi od siebie,jest wesołym radosnym psem ,który nie chciał wypuścić mnie z boksu.Jedyna jej wada to to,ze jest taka zwyczajna bo charakter ma idealny! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 takie zwyczajne zazwyczaj są nadzwyczajne i najkochańsze:) mykaj Melciu do góry może Cię ktoś wypatrzy:) Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bo Melcia uwolniona od obowiazków macierzyńskich pokazuje jaka jest przytulaśna i miła! Quote
Kumiko Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Hej, czy mała Tola/Tigra nadal jest w schronie? Pani ze Zgierza się nie odzywa :shake: Napisałam do niej maila i sms-a, żeby dała mi znać, czy sprawa aktualna. Quote
Paula03 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mała jest ciągle w schronie i czeka... Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale jesli nie odpowie to dajemy sobie spokój.To jej powinno zależec na naszej Toli! Quote
camisiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Romka napisał(a):Ale jesli nie odpowie to dajemy sobie spokój.To jej powinno zależec na naszej Toli! Romka, też tak myślę. Quote
Kumiko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ponieważ pani nadal milczy, chyba trzeba poszukać maleńkiej innego domku.:shake: Kurcze, ja nie rozumiem takich ludzi: najpierw się zgłasza, umawia, a potem wszystko odwołuje i unika kontaktu :angryy: Ja kiedy zdecydowałam się na psa, robiłam wszystko, żeby jak najszybciej znalazł się już u mnie w nowym domku. Irytuje mnie taka niezdecydowana postawa u ludzi. Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kumiko napisał(a):Ponieważ pani nadal milczy, chyba trzeba poszukać maleńkiej innego domku.:shake: Kurcze, ja nie rozumiem takich ludzi: najpierw się zgłasza, umawia, a potem wszystko odwołuje i unika kontaktu :angryy: Ja kiedy zdecydowałam się na psa, robiłam wszystko, żeby jak najszybciej znalazł się już u mnie w nowym domku. Irytuje mnie taka niezdecydowana postawa u ludzi. Kumiko dzięki za pomoc!Pamiętamy Twoja postawę i bardzo dobrze,ze domek nie wypalił!Tam było za duzo szczeniaków! Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Melka twoje dzieci prawie wszystkie w domku a ty ze swoim słodkim charakterem w wciąz w schronisku!Dziewczyny zrobiłam banerki a nikt nie ma banerków Leny i Meli w podpsie.Prosze uzupełnijcie to! Quote
Paula03 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A te już z dzisiaj: Tola: I mamuśka Mela: Mele trzeba koniecznie wziąć na spacer :loveu: Quote
mamanabank Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Mela to oaza łagodności i tuli się do człowieka jak Abi. Quote
camisiowa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mela jest bardzo przutulaśna. W sobotę głaskałam ją, strasznie się cieszyła. Quote
Figafiga Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 wiecie co myślę, że tak poważnie to trzeba zacząć Tole uczyć chodzić na smyczy, żeby sie przyzwyczaiła...bo dzikusek będzie...jak będę w schronie to przywioze maleńkie szelki na polarku i zobaczymy czy się uda Quote
Recommended Posts