kajkoowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Melka cudowna psinka, gładziłam ją po pysiu, dała pogłaskać szczeniaki, które samodzielnie jedzą, a małe dziewczynki wyrywają sobie z pysiów chrupki:loveu: Mela jest bardzo sympatycznym psiakiem, oby szybko znalazła domek! Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak Kaju,szczeniaczki przez tydzień bardzo podrosły ,takie puchate kulki!Melka dostała dzis ode mnie ryż z mięskiem i wcinała aż miło!Bardzo chce byc blisko ludzi,pozwala gładzic się po pyszczydle i po łepku jest mądra i rozpoznaje komu moze zaufać! Quote
kajkoowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak, bardzo ufna suńka, choć jak potem podszedł pan Marek i maluch to sunia zawarczala, nie wiem na kogo, ale warknęła. Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 bo za mężczyznami nie przepada...ja ja miziałam przez kraty to aż piszczała z radości...no a jak byłam po Princesskę to warczała na nią Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tak Figa masz rację ona nie lubi męzczyzn ugryzła p.Adama,warczała na mężczyzn jak przyjechałam po Niko i warczała tez na moja Romcię!Ma szczeniaki nie lubi suk a męzczyzni musieli zrobić jej krzywdę!Tak samo reaguje Lenka w lecznicy! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Boze, jaki smutne ma oczy w schronisku tak tego nie widać a na Twoich zdjęciach PsiAniołku dobitnie! Quote
Figafiga Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 tylko szkoda, że to porąbane dogo ucina zdjęcia!!!!!!! Quote
Romka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zamówiłam banerek dla Meli i jej dzieciaków jak przyjdzie prosze wklejać! Quote
Romka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zamówiłam tez banerek dla Leny ,w końcu były razem na podwórku! Quote
DogAngel Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 u mnie zdjęcia są w całości, ale rzeczywiście kiedy wchodziłam z laptopa były poucinane, następne będę wstawiać jeszcze bardziej zmniejszone. Quote
Figafiga Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 zdjęcia raz są dobre a raz nie...teraz patrzę i sa ok...a za moment złe...teraz siedzę na laptopie...może o łącze netowe chodzi sama nie wiem Quote
Romka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Najważniejsze ,ze zaczynamy działac w sprawie Lenki,Melki i jej dzieci!Zdjęcia zrobimy(pardon,zrobicie jeszcze ładniejsze jak Was znam) i będzie wszystko dobrze! Quote
Figafiga Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Romeczko,ale chodzi o to, że dogo ucina i ja piszę o tym, anie o jakości zdjęć Quote
Romka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Juz wiem o co chodzi!Chcę jeszcze dodać ,że bahlsa zrobi nam ogłoszenia dla naszych psiaków na poczatek prosiła o 3.Wsród tych trzech wybrałysmy Melę i jej dzieci! Quote
Mantis Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bannerek dla Melki :) Mam nadzieję, że mi dzieci Meli wybaczą, że się wszystkie nie zmieściły ;) Quote
kajkoowa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dziś rodzinka z malutkim dzieciaczkiem zabrała do siebie małego szczeniora. Nie wiem który to był, ale wiem że czarny podpalany ;) Quote
Figafiga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 czyli zostały 2 jasne i jeden ciemny Quote
mamanabank Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Arsen lub Agat ma nowy dom, kto nam powie który to z nich? Figa, rozróżniasz psiaki? Quote
Romka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zostały 2 szczeniaczki :piesek i suczka.W piatek jeden z maluchów tez poszedł do domu.Melka ma luzno w budzie bo spi tylko z córeczka i synkiem.Dla nas zadanie za jakieś pólroku sprawdzić dokładnie czy jest realizowana umowa-sterylizacja i kastracja! Quote
kajkoowa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Romka napisał(a):Zostały 2 szczeniaczki :piesek i suczka.W piatek jeden z maluchów tez poszedł do domu.Melka ma luzno w budzie bo spi tylko z córeczka i synkiem.Dla nas zadanie za jakieś pólroku sprawdzić dokładnie czy jest realizowana umowa-sterylizacja i kastracja! Romciu Mela nie siedzi w boksie z maluchami. Maluch siedzą tam gdzie były od początku a Mela jest w boksie obok nich, tam gdzie była Dianka! Quote
Romka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czyli ktoś je przesadził,moze były juz zbyt duze!Ale widzą się przez pręty boksu,bokiem! Quote
Recommended Posts