Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melka cudowna psinka, gładziłam ją po pysiu, dała pogłaskać szczeniaki, które samodzielnie jedzą, a małe dziewczynki wyrywają sobie z pysiów chrupki:loveu: Mela jest bardzo sympatycznym psiakiem, oby szybko znalazła domek!

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Kaju,szczeniaczki przez tydzień bardzo podrosły ,takie puchate kulki!Melka dostała dzis ode mnie ryż z mięskiem i wcinała aż miło!Bardzo chce byc blisko ludzi,pozwala gładzic się po pyszczydle i po łepku jest mądra i rozpoznaje komu moze zaufać!

Posted

Tak Figa masz rację ona nie lubi męzczyzn ugryzła p.Adama,warczała na mężczyzn jak przyjechałam po Niko i warczała tez na moja Romcię!Ma szczeniaki nie lubi suk a męzczyzni musieli zrobić jej krzywdę!Tak samo reaguje Lenka w lecznicy!

Posted

Najważniejsze ,ze zaczynamy działac w sprawie Lenki,Melki i jej dzieci!Zdjęcia zrobimy(pardon,zrobicie jeszcze ładniejsze jak Was znam) i będzie wszystko dobrze!

Posted

Juz wiem o co chodzi!Chcę jeszcze dodać ,że bahlsa zrobi nam ogłoszenia dla naszych psiaków na poczatek prosiła o 3.Wsród tych trzech wybrałysmy Melę i jej dzieci!

Posted

Zostały 2 szczeniaczki :piesek i suczka.W piatek jeden z maluchów tez poszedł do domu.Melka ma luzno w budzie bo spi tylko z córeczka i synkiem.Dla nas zadanie za jakieś pólroku sprawdzić dokładnie czy jest realizowana umowa-sterylizacja i kastracja!

Posted

Romka napisał(a):
Zostały 2 szczeniaczki :piesek i suczka.W piatek jeden z maluchów tez poszedł do domu.Melka ma luzno w budzie bo spi tylko z córeczka i synkiem.Dla nas zadanie za jakieś pólroku sprawdzić dokładnie czy jest realizowana umowa-sterylizacja i kastracja!

Romciu Mela nie siedzi w boksie z maluchami. Maluch siedzą tam gdzie były od początku a Mela jest w boksie obok nich, tam gdzie była Dianka!