Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis ma byc odp od siostry demi, czy wezmie ja na platne dt
wtedy trzeba bedzie pomoc w jej utrzymaniu.

tam mialaby ogrod, kojec z buda i 3 psy do towarzystwa. osiedle domkow we wrocku

Posted

xmartix napisał(a):
płatne ale ja płace, tak, zgodziła się, kwestia transportu, myślę nad tym tzn dokładnie o terminie tylko :)

Zgodziła się:sweetCyb: udało się:cool2: super:laola:

Xmartix, szczegóły pewnie omówicie z Korą, ale pamiętaj, że zawsze pomożemy

Posted

czy ten transport to z Wałbrzycha?
moze pomogę..... syn pracuje w Wałbrzychu, jeździ codziennie, tylko trochę późno wraca. ale pomocy nie odmówi - to wiem na pewno

Posted

mari23 napisał(a):
czy ten transport to z Wałbrzycha?
moze pomogę..... syn pracuje w Wałbrzychu, jeździ codziennie, tylko trochę późno wraca. ale pomocy nie odmówi - to wiem na pewno

I jak? Bo zaczynamy jak kury jaja znosić ;););)
Czy brat da radę Mari?

Posted

marta0731 napisał(a):
I jak? Bo zaczynamy jak kury jaja znosić ;););)
Czy brat da radę Mari?

chciałabym mieć takiego brata ;)
to mój synuś :)

on pracuje w Wałbrzychu, ale do 17-tej, a ostatnio do późna, wraca koło 21.00
porozmawiam z nim jutro i zapytam, czy nie mógłby się "urwać" z pracy wcześniej w jakiś dzień
tylko on nie jedzie z Walbrzycha przez Wrocław, mieszkamy tak pośrodku mniej więcej pomiędzy Wrocławiem a Wałbrzychem..... ale myślę, ze mógłby podwieźć sunię na Maślicką (bo do domu Demi ma jechać - czy tak?)

zapytam jeszcze czerdę, ona czasem do Wałbrzycha jeździ

przepraszam, że dopiero teraz tu zajrzałam, mam ostatnio nadmiar problemów i niedobór czasu oraz sił do ich pokonywania...

Posted

xmartix napisał(a):
ja miałam kiedyś do Marii nr tel, ale już nie mam... eh

504 252 274 :)
pamiętasz starego Charliego?
serduszko po Vetmedinie mu się poprawiło, ale kręgosłup siada (mam nadzieję, że to kręgosłup a nie neurologiczne przyczyny - drży mu głowa, najbardziej szczęka, tylna łapkę mu czasem prostuje do tylu tak gwałtownie...)
wybieram się z nim do doktora Sekuły.....
Charliś to tylko jeden z moich "problemów".... dziesięciu już...

Posted

marta0731 napisał(a):
Ciotki, przecież jak syn (nie brat ;) ) kończy pracę później, to ja albo Kora możemy Dianę te kilka godzin "przechować" u siebie żeby mógł ją zabrać normalnie po pracy...

nie mozemy przechowac. niby jak? autobusem? dzikiego, silnego psa?

musi byc osoba z dowodem osobistym.

Posted

kora78 napisał(a):

Diana jest aż tak dzika i silna?
Krzysiek jeździ busem, jesli będzie za kierownicą, nie da rady pilnowac suni.... chyba jednak namówie czerde i osobowka pojedziemy - ale czy w sobotę albo niedzielę schronisko jest czynne?

Posted

kora78 napisał(a):

Przechować jak? Choćby nawet pod schronem stać parę godzin... Ja się poświęcę, tylko żeby Diana już jechała... Już nie wspomnę o Twoim ogródku...
Choćby na piechotę do Ciebie dla "zabicia" czasu czekania na syna Mari...
A dowód? Nie wiem jak to załatwisz... Nie wydadzą Ci jej?
Czy ja mam jechać i pogadać jako "przyjazna osoba" ze względu na współpracę budowlano-zawodową?

Posted

czynne w wekendy do 14stej, a w tygodniu do 16stej. moga chwile zawsze poczekac dluzej, jak bedziemy mile :)

no dzika jest, zyla na dzialce, w altance. boi sie ludzi, ucieka. wiec po doswiadczeniach z Bunia wiem,ze bedzie sie rwala na smyczy zapewne. duza, jak ONek i silna jak onek. bunia mnie przeciagnela, a mniejsza byla i wychudzona.

w busie smycz przywiaze do czegos i byloby ok

Posted

marta znow na dowod... wiesz, jak z tym jest. chyba,ze na siebie ja wezmiesz.
stac pod schronem, ok. ale pies bedzie zestresowany, moze ciagnac. jest luty, nie lipiec.
do mnie do ogrodka? autobusem? ooooj, odpada

Posted

mari23 napisał(a):
Diana jest aż tak dzika i silna?
Krzysiek jeździ busem, jesli będzie za kierownicą, nie da rady pilnowac suni.... chyba jednak namówie czerde i osobowka pojedziemy - ale czy w sobotę albo niedzielę schronisko jest czynne?

Zawsze można psa przywiązać do jakiegoś stałego elementu w aucie, by nie mógł "spacerować" po aucie ;)
Ale jeśli masz inne wyjście to boby dobrze :)

Posted

kora78 napisał(a):
marta znow na dowod... wiesz, jak z tym jest. chyba,ze na siebie ja wezmiesz.
stac pod schronem, ok. ale pies bedzie zestresowany, moze ciagnac. jest luty, nie lipiec.
do mnie do ogrodka? autobusem? ooooj, odpada

nie wiem, czy Krzysiowi wydadzą psa.... dowód wprawdzie ma, ale....
on wraca w roboczym ubraniu - a jest mechanikiem samochodowym....
tylko oczy mu się świecą.... reszta czarna, jak u Murzyna ;)
Dianę też pewnie wystraszy :) ale lubi psy.... inaczej nie mieszkałby z moją dziesiątką ;)
może uda się go umówić jakoś z Wami, a gdzie dokładnie w Wałbrzychu jest schronisko?