kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 no i Diany nie widzialam, bo jak zwykle w budzie. a psow w jej kojcu widzialam 4. ujadacze. za to jej opiekun mnie wypytywal, kiedy idzie i sie cieszyl,ze juz niedlugo. Quote
marta0731 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kora78'] za to jej opiekun mnie wypytywal, kiedy idzie i sie cieszyl,ze juz niedlugo.[/quote] WOW:crazyeye: Znaczy że się przywiązał? :razz: Czyli Dianka przy bliższym poznaniu musi być super "babka":lol: Quote
mari23 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='marta0731']WOW:crazyeye: Znaczy że się przywiązał? :razz: Czyli Dianka przy bliższym poznaniu musi być super "babka":lol:[/QUOTE] ja też tak myślę... Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 no, ale tego na fotach nie widac? jak ona sie lasi do niego? ogon kuli, ale lezie do niego i za nim? ja to widzialam! :) ten pan lubi, kocha swoje pieski, nie siedzi z nimi w kojcach i ich nie glaska od rana do nocy, bo pracuje. ale jak idzie ze mna to je zawsze wymizia. i ciiii ponoc w trawie z nimi lezy latem i go oblaza i sie lasza :) ciiii :) fajnie, co? Diance moglam tylko telepatycznie mowic- juz niedlugo, wytrzymaj jeszcze troche! to co, matrix? jak praca dzis? gotowe??? mari, tak, ta sunia bardzo podobna do Diany! taka biala, laciata i tez spora. sliczne foto :) Quote
mari23 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kora78']no, ale tego na fotach nie widac? jak ona sie lasi do niego? ogon kuli, ale lezie do niego i za nim? ja to widzialam! :) ten pan lubi, kocha swoje pieski, nie siedzi z nimi w kojcach i ich nie glaska od rana do nocy, bo pracuje. ale jak idzie ze mna to je zawsze wymizia. i ciiii ponoc w trawie z nimi lezy latem i go oblaza i sie lasza :) ciiii :) fajnie, co? Diance moglam tylko telepatycznie mowic- juz niedlugo, wytrzymaj jeszcze troche! to co, matrix? jak praca dzis? gotowe??? mari, tak, ta sunia bardzo podobna do Diany! taka biala, laciata i tez spora. sliczne foto :)[/QUOTE] podobna nie tylko z wyglądu - ona bardzo się boi - tez podchodzi do mnie i za mną chodzi, ale kuli się jeszcze, choć jest u mnie ponad 5 miesięcy... ale na początku na widok człowieka (zwłaszcza wyciągniętej ręki) rozpłaszczała się sikając pod siebie... ona ma chore nerki i podejrzenie tocznia... :( wzięta z hotelu - miała być u mnie na sterylkę tylko i do domku..... a tu nagle okazało się, że nieadopcyjna zupełnie (sika mi w domu!) a Diana dlatego chyba mi tak do serca trafiła - że do Tiary podobna... miło czytać o tym panu - opiekunie w schronisku - oby takich pracowników jak najwięcej we wszystkich schroniskach było! Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 to moze ona nie do mieszkania, a do ogrodu? wiecie jakiego, nie musze pisac- nie na lancych, itp tam niech sika, gdzie chce :) i nikomu przeszkadzac nie bedzie. to juz tak bedzie cale zycie, czy sie da wyleczyc? Quote
mari23 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kora78']to moze ona nie do mieszkania, a do ogrodu? wiecie jakiego, nie musze pisac- nie na lancych, itp tam niech sika, gdzie chce :) i nikomu przeszkadzac nie bedzie. to juz tak bedzie cale zycie, czy sie da wyleczyc?[/QUOTE] ogród zamieszkuje trójka, a siedmioro w domu, w tym Tiara... myślałam o ogrodzie dla niej, ale przy chorych nerkach.... może latem, ale to będzie zależało od wyników.... no i po Encortonie więcej sika.... tylko czemu w domu???? ona ma wątek - wzięłam ją z obornickiego hoteliku - miała być na tymczas.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/185530-Pszczyna.-Urodzi%C5%82a-i-piel%C4%99gnowa%C5%82a-male%C5%84stwa-w-krzakach...-Pilnie-potrzebny-dt!?p=16221977#post16221977[/url] Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 rozmawialam dzis z matriks, kojec prawie gotowy, ale nie calkowicie jeszcze. musza dokonczyc w ktorys wekend. wiec odbior Dianki za ok 2 tyg, w wekend, bo w tyg pracuja. wszystko zalezy od Boba. Quote
kora78 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 czekamy, czekamy... czy juz za tydzien, czy jeszcze nie? :( Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Słońce wyszło to Bob się pewnie opala zamiast wznosić budowlę... Albo piwko popija ;) Ach ci budowlańcy.................... ;););) Quote
mari23 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 marta0731 napisał(a):Słońce wyszło to Bob się pewnie opala zamiast wznosić budowlę... Albo piwko popija ;) Ach ci budowlańcy.................... ;););) a może mu obiecamy śląski napój na literkę "k" czyli "krzynkę piwa" - jesli szybko skończy..... to w mig robota mu pójdzie ;) dobra motywacja to podstawa sukcesu :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 hahaha ja jestem ZA !! tydzien cudow mam! same adopcje! to i Dianie by pasowalo juz w ten wekend do domku jechac! nie wiem,czy konczyli w ten wekend, bo matriks jakies problemy miala... Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mari23 napisał(a):a może mu obiecamy śląski napój na literkę "k" czyli "krzynkę piwa" - jesli szybko skończy..... to w mig robota mu pójdzie ;) dobra motywacja to podstawa sukcesu :evil_lol: I jeszcze Diankę nauczymy żeby z otwieraczem na zawołanie przybiegała ;) Quote
xmartix Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziewczyny, budowa zwolniła, ale zbliża się niedziela więc na pewno coś zrobimy, planuję po nast weekendzie ją wziąć, bo w tygodniu mam jechać, tak? akurat mam ferie a co myślicie o Dianie w domu (mieszkaniu)? bo może wyjść taka opcja (w zależności gdzie ja będę... bo troszkę w życiu prywatnym się może zmienić, ale nie musi) Quote
xmartix Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kora hmm, no postaram się wcześniej, ok? hmm ja wiem że już długo Quote
kora78 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 po nastepnym wekendzie? czyli po 20stym lutym? ale daleko wciaz :( nie musi to byc w tygodniu, moze byc kazdy dzien tygodnia, wekendu itp w mieszkaniu, przy duzej pracy, przy doswiadczonej osobie. mialam kiedys chetny ds dla niej do mieszkania we wrocku, pani zootechnik, wiec z wiedza, bardz sie wtedy cieszylam. Quote
xmartix Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kora hmm, no postaram się wcześniej, ok? hmm ja wiem że już długo Quote
kora78 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 xmartix napisał(a):Kora hmm, no postaram się wcześniej, ok? hmm ja wiem że już długo moze po tym wekendzie, jak wniedz skonczycie? wyslalam pm :) Quote
marta0731 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 xmartix napisał(a):a co myślicie o Dianie w domu (mieszkaniu)? To zalezy tylko od Ciebie :) bo przecież niewiele o Dianie wiemy, czy nauczona czystości w domu, zostawania samej w domu itp. a wręcz można przypuszczać że raczej nie..... Quote
kora78 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 i co? dokonczyliscie kojec? marta, o Dianie wiemy,ze nigdy w domu nie zyla, tylko w altance na dzialce. wiemy, nie przypuszczamy Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 kora78 napisał(a):i co? dokonczyliscie kojec? marta, o Dianie wiemy,ze nigdy w domu nie zyla, tylko w altance na dzialce. wiemy, nie przypuszczamy Ale może akurat wie, że w altance czy w domu, nieważne, ważne że w pomieszczeniu zamknietym - nalezy się nie załatwiać... Tego nie wiemy... I dlatego decyzja nalezy do Xmartix czy bedzie mogła Diane trzymac w mieszkaniu Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no i zawirowanie jednak w życiu, wieś odpada, ja tam nie mogę już mieszkać a kojec już był praktycznie gotowy... w kazdym razie organizuję teraz dt dla niej też kojec, dom Demi, z innymi psiakami itp, opiekowac by się opiekowała jej siostra (doświadczona w tym - Demi całe zycie szkoliła siostrę :) ), dt trochę płatne ale koszty pokrywam ja 150 zł + karma) - w końcu zawaliłam ...:( za miesiąc wracam do mieszkania we Wro to może ją do siebie zgarnę, na razie jednak mieszkam u matki a tu nie mogę trzymac zwierzaczków Quote
kora78 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 o matko bosko..... matrix, tak mi przykro :( moze jednak odpusc, masz teraz wieksze zmartwienia. Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tzn jak mi sie uda dac do asi siostry to super Quote
Recommended Posts