Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
przerazajaca cisza...

mari i co??

ech, tam.... jego nie da się urobić.... przy 10 psach.... można tylko wziąć jedenaste licząc, że się nie zorientuje ;)

ja bardziej niż jego to boję się czy podołam -dopiero przed chwilka skończyłam "wieczorny obrządek" czyli spacerki, podawanie leków, karmienie chorych osobno....
a rano.... inne kobiety makijaż i stroje przed pracą, a ja..... spacerki, leki itp..... i biegiem do pracy!
wielokrotne mycie podłóg to już chyba na stałe - staruszki leja w domu i nawet wyrzutów nie mają.... ani wyrzutów sumienia, ani z mojej strony ;)

prawie wszystkie psy mam w domu.....bo jak stare i chore na zewnątrz trzymać?

kiedy Dianę można byłoby brać (ściągnięcie szwów)... i do kiedy byłaby u mnie?
te "daty" to dla męża...... muszę mieć jakieś "wytłumaczenie" choć wiem, że i tak powie: Charlie miał być na krótko.... i każde następne....

Posted

bob budowniczy sie obija, jakby sie nie obijal to juz by bylo gotowe. bo to kojec tymczasowy bedzie. budy juz czekaja. matrix saa dojedzie autem po nia, najwczesniej za 1-2 tyg i nie pozniej

wiec mari23 dziekuje ogromnie za chec pomocy!! ale na 2 tyg nie warto Dianke wyciagac i stresowac. dziekuje!!!!!!!!

Posted

i w tel pani sekretarka mowi,ze z dianka wszystko ok po sterylce
jutro jade ja odwiedzic, i jej szepne, ze nastepnym razem to sie juz bez krat spotkamy!!!!!!!!

Posted

kora78 napisał(a):
bob budowniczy sie obija, jakby sie nie obijal to juz by bylo gotowe. bo to kojec tymczasowy bedzie. budy juz czekaja. matrix saa dojedzie autem po nia, najwczesniej za 1-2 tyg i nie pozniej

wiec mari23 dziekuje ogromnie za chec pomocy!! ale na 2 tyg nie warto Dianke wyciagac i stresowac. dziekuje!!!!!!!!

też myslę, że na 2 tygodnie to już nie warto - ona lękliwa i nieufna jest, a takie biedulki potrzebują sporo czasu, aby sie otworzyć...
mam w domu taką jedną od sierpnia..... już o niebo lepiej, ale jeszcze do "normalności" jej daleko
ona nawet jakby troszkę do Dianki podobna ;) ( to Tiara z Pszczyny - wzięta na tymczas....bezterminowy... )

Posted

kora78 napisał(a):

jutro jade ja odwiedzic, i jej szepne, ze nastepnym razem to sie juz bez krat spotkamy!!!!!!!!

Ale to ujęłaś............... Poryczałam się....... Niech się wreszcie Diance uda!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

xmartix napisał(a):
tak, Bob się obija, troszkę to trwa bo i górę (poddasze) Bob robi i w pracy długo siedzi

Przycisnąć Boba ;) Nie dać jeść jak się będzie wlókł z robotą ;););)

Posted

marta0731 napisał(a):
Przycisnąć Boba ;) Nie dać jeść jak się będzie wlókł z robotą ;););)

jak osłabnie, to już nic nie zrobi!
trzeba mu raczej dobry obiadek i "motywację" jakąś zafundować ;):evil_lol:

Posted

mari23 napisał(a):
jak osłabnie, to już nic nie zrobi!
trzeba mu raczej dobry obiadek i "motywację" jakąś zafundować ;):evil_lol:

Jak się porządnie nawcina to mu się spać będzie chciało:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

xmartix napisał(a):
ostatnią motywacją było to że sama wzięłam szpadel do ręki i poszłam kojce robić :D to wtedy pobiegł za mną bo mu się głupio zrobiło :diabloti:

A niby mówią że u facetów można dużo zdziałać przez żołądek... :D Xmartix ma nową metodę :) Ważne żeby skutkowała ;)